Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE(Agotukas @ 2005 01 28, 22:37)
O man vyras pasakojo apie pazistama, kuris buvo Geras Noras  blink.gif Tevai varda Geras priderino prie pavardes  blink.gif Nu nesuprantu as ju  schmoll.gif

QUOTE(samrasa3 @ 2006 05 06, 21:37)
MANO MAMA PAŽINOJO  ŽMOGŲ KURIO VARDAS IR PAVARDĖ  BUVO   
      RIMTAS  NORAS  g.gif
KUR VARDAS KUR PAVARDĖ NEATSIMENU doh.gif  TIK JAU LABAI ĮSTRIGO MAN  TAS RIMTAS NORAS.

Dabar jau susimakalavau... Ar darbe popieriuose maciau zmogu - DIDELI NORA g.gif O gal vistik sneka apie RIMTA NORA buvo.... Bet esme ta pati manau biggrin.gif
Atsakyti
Balandis Kovas lotuliukas.gif
Atsakyti
Vilmantas Danielius.
Atsakyti
teko gridet Lukas Vilius, Vaidotas Augustinas
Atsakyti
Buvo tokių atvejų...
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2006 09 09, 17:21)
Dabar jau susimakalavau... Ar darbe popieriuose maciau zmogu - DIDELI NORA  g.gif  O gal vistik sneka apie RIMTA NORA buvo.... Bet esme ta pati manau biggrin.gif

nu tokie variantai tai jau per daug.
Atsakyti
QUOTE(Vennera @ 2004 06 23, 19:24)
Kai mokiaus vidurinej buvo visas pulkas pauksciu burys: Kregzde, vanagas. Dar buvo prieskonis cesnakas.  O siaip i pavarde nieko apie zmogu nepasako...

pazinojau zmogu pavarde Kisielius... dar vienas girdetas Antanas Neisbezda... na cia jau kaip sakant pavardes nepasirinksi biggrin.gif vargsai vaikai..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Miglota: 19 sausio 2007 - 03:10
Man teko girdeti Vytas Tomas ar tai Tomas Vytas... g.gif Dar iki siol nezinau kaip is tikruju buvo... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vytule @ 2006 09 07, 23:06)
Buvo pas mane klasiokas Tomas Laurynas, tai pradžioje kai buvom vaikai mažesni kol atsirinkom kas ir kaip  doh.gif , dabar tai normalu atrodo.

Mano kaimynas Laurynas. pavardė tokia.
dar žinau tokių pavardžių, kurios jums, gerbiamosios, gali kaip vardai gali atrodyti:
Tautvydas
Gedvilas
Salys
Arūnas
Augustinas
Aušra
Darius
Rimas
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2007 01 19, 13:30)
Mano kaimynas Laurynas. pavardė tokia.
dar žinau tokių pavardžių, kurios jums, gerbiamosios, gali kaip vardai gali atrodyti:
Tautvydas
Gedvilas
Salys
Arūnas
Augustinas
Aušra
Darius
Rimas

galiu pridet Laimutis
Atsakyti
o mano bendradarbė neištekėjo už vyro kol pavardę nepasikeitė,buvo Gaidys,o dabar normaliau pagal žmoną skamba biggrin.gif
Atsakyti
Stomatologas yra vilniuje Ąžuolas Danielius
Atsakyti