Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

pas mane drauge uz Kiausinio istekejo, tai tapo Kiausiniene blink.gif
as tai jos vietoi savo pavarde palikciau biggrin.gif dabar daug kas is pazistamu taip daro, arba dvi pavardes ima iskart.
Atsakyti
Mano klasės draugas buvo Voldemaras Vilius smile.gif
Atsakyti
Vienas draugas per Jonines susilaikė sūnaus, tai pavadino Jonu, o jo pavardė - Jonaitis (sviestas sviestuotas)doh.gif ...Dar mano grupėje yra studentai, iš kurių vieno vardas Gedmantas, o kito tokia pavardė biggrin.gif ... daug tokių variantų pasitaiko, kad vieno žmogaus vardas, o kito tokia pavardė....
Atsakyti
Juokinga paskaityti:) Galima butu nauja tema apie juokingus ivykius susijusius su pavarde skelbti smile.gif Pvz.realus atvejis-susitinka du kaimynai,vienas klausia:
Kieno cia masina stovi?Kitas atsako: Nesavo. Pirmasis vel:zinau kad ne tavo, o kieno?Tas vel:sakau gi Nesavo.....pasaka be galo biggrin.gif
Cia dar kito kaimyno pavarde Nesavas.
Salia gyvena Rimas Petras smile.gif Spekit kur pavarde tongue.gif
Draugas-Svajunas Katinas lotuliukas.gif Kaip is kokio multiko
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2004 06 29, 17:35)
o dar savivaldybej kazkada dirbo zmogus pavarde Girtas, tai paskambina ir klausi
-Ar ponas Girtas yra?
ne, dar blaivas  laugh.gif  laugh.gif  laugh.gif

man sitas irgi patiko- Justinas Girtas- linksmai skamba biggrin.gif
Atsakyti
Jaunius. Yra ir vardas, ir pavardė. Rimas - taip pat.
Atsakyti
blush2.gif niu man ir pasitaikė, Skirmantas-Žygimantas, niu tikrai pasimečiau, nž kokiu vardu pašaukti tongue.gif
Atsakyti
Pažįstu su pavarde Domantas,taip pat turiu sūnėną,kurio vardas toks
Atsakyti
O as pazystu Daugirda ir su vardu ir su pavarde blush2.gif
Atsakyti
Aš turėjau klasioką -Tubis Klevas.Nežinau net dabat,kur vardas,kur pavardė doh.gif .Lai nesupyksta,jei perskaitys blush2.gif
Ir dar buvo atvejis,kai prekybkėj mokiausi.Atlikinėjom praktiką maisto prekių parduotuvėj.Reikėjo pasirašyti,kad praėjom saugos reikalavimus ar kažką pan.Prie kiekvienos mūsų pavardės,kitoj grafoj buvo parašyta saugos vad. pavardė-Vasaris.Kažkas iš grupiokų paklausė,o mums tik už vasarį pasirašyti ar kiekvieną mėn atskirai doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
žinau kad yra Skirmantas ir pavardė ir vardas, dar Valentas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gozė: 28 liepos 2007 - 20:03
Turėjau klasioką, kuris žurnale buvo įrašytas Mantas Rimas, tai ilgai sukau galvą kuris vardas kuri pavardė lotuliukas.gif
Atsakyti