Įkraunama...
Įkraunama...

Nei vardas, nei pavardė

QUOTE(Dios @ 2007 08 30, 14:31)
a tai jau ant svieto vardų nebeliko, kad tokioj situacijoj būtina duoti vardą tokį patį kaip pavardė?  blink.gif  Gal ir nėr tragedijos jei bus Giedrius Giedraitis ar Augustas Augistinas, nu bet prasmės taip daryt irgi nėr.

tai niekas nesako, kad Laurynas Laurynas butu grazu, bet jai zmogus neisivaizduoja kitokio vardo savo vaikui, tai ka cia padarysi ax.gif , pvz. mano sunus Laurynas Paulius, bet vis tiek visiems idomu kur vardas, kur pavarde ir dazniausiai kreipiasi Paulium t.y pavarde 4u.gif
Atsakyti
Buvo vienas pirkejas pas mus Albertas Ernestas doh.gif
Atsakyti
Vytas Vytautas doh.gif
Atsakyti
na taip...pas mus klasėje buvo Vaiva Vaivadaitė...vai vai vai.....
Atsakyti
taigi ir radijuje kažkada dirbo Vida Vidaitė, kažkoks politikas Jurgis Jurgelis buvo. ir nieko, išgyveno ir vienas, ir kitas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sandddra @ 2007 05 26, 20:37)
Vienas draugas per Jonines susilaikė sūnaus, tai pavadino Jonu, o jo pavardė - Jonaitis  (sviestas sviestuotas)doh.gif ...Dar mano grupėje yra studentai, iš kurių vieno vardas Gedmantas, o kito tokia pavardė biggrin.gif ... daug tokių variantų pasitaiko, kad vieno žmogaus vardas, o kito tokia pavardė....

Universitete buvo panaši situacija: vieno pavardė Germanas, o kito - vardas. Kai dėstytojai šaukdavo, abu atsiliepdavo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Upokšnis: 21 gruodžio 2007 - 18:56
rinkdama mergytei vardą sužinojau kad mano vyro pavardė irgi yra vardas, bet jis tikriausiai jau senai nenaudojamas, tad problemų neiškilo
Atsakyti
Gustas man irgi labiau su pavarde asocijuojasi, bet kad dabar vardas populiariausiuju sarase doh.gif
Atsakyti
Būna - pasitaiko ax.gif
Žinau vyrą pavarde Deimantas ir berniuką kuriam tėvai davė tokį vardą.Nei šis nei tas schmoll.gif
Atsakyti
Kažkur skaičiau, kad yra Rapolas Rapolas. Nors manau, kad čia pokštas.

-Koks jūsų vardas?
-Rapolas.
-O pavardė?
-Rapolas.
-Ne, kokia pavardė?
-Nu Rapolas...
-Tai koks tada vardas?
-RAPOLAS!

g.gif
Atsakyti
Mano sesė turėjo draugelį tokį: Danas Švedas iš Olandų gatvės lotuliukas.gif
Atsakyti