Įkraunama...
Įkraunama...

Pozityvių neLIGONIUKŲ pavėsinė - 4

Labu, mergaites smile.gif

anoje temoje aprasiau savo gydyma ligonineje, o cia noris pabendraut ir pasidziaugt kartu. Net skaityt smagu, kaip jus prie juros poilsiaujate. As kazkaip praziopsojau vasara -ir uogu mazai valgyta, ir lauke mazokai buta...galvojau, kad pas mama praleisiu vasara- ten miestelio pakrastys, didelis kiemas ir t.t, deja, del ligos nesigavo, taip ir pratupejau namuose. Ir ka cia besumascius? rolleyes.gif

Visoms, ypac atostogaujancioms, turiu gera zinia -neseniai perskaiciau straipsni, kad mokslininkai aptik, jog vitaminas D yra zymiai svarbesnis nei manyta. Jis reikalingas ne tik vaikams, ne tik del kaulu, jis dalyvauja svarbiuose organizmo procesuose ir labai svarbu, kad jo butu pakankamas kiekis. O visi, gyvenantys siauriau 45 laipsniu, kas atitinka Siaures italija, jaucia sio vitamino trukuma, nes mazai sauletu dienu, plius zmones nebuna sauleje arba saugosi jos- perdaug tepasi kremais! Netgi panasu, kad sis vitaminas svarbus letinems ligoms ir veziui! Ir jokiu budu nereikia vengti saules -15-20min per diena pabuti sauleje yra pats tas. jei neiseina kitaip, tai nors veidas ir rankos kad butu apsviesti. Tyrimai vykdomi toliau, bet jau dabar aisku, kad zmogui reikia didesnes dozes vitD nei buvo manoma.
taigi, ligoniukai, nebijokite saulutes, protingai galima ir net butina gauti spinduliuku thumbup.gif
Atsakyti
Man vyras jau seniausiai pasake, kad vit.D mums visiems labai reikalingas. Kuri laika kai buvo salta vartojau lasiukus.
Dar brokolius labai sveika valgyt smile.gif Viena pazistama sirgo veziu pries 20 metu(gyveno ir gydesi JAV), tai toks daktaras kinietis jai patare kasdien valgyt brokolius kaip vaista.
Taip siandien tvanku, sunkiai pernesu. Ranka operuotoj pusej tokia pasunkejusi, skaudanti...
Atsakyti
Ziba, pas jus pigiau ir zymiai biggrin.gif 4u.gif

Man siulo pradeti vartoti selena. Ka manot? Ka zinot? kuri geret? Ar skanu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 07 27, 21:44)
Ziba, pas jus pigiau ir zymiai biggrin.gif  4u.gif

Man siulo pradeti vartoti selena. Ka manot? Ka zinot? kuri geret? Ar skanu? biggrin.gif


jo, skirtumas akivaizdus, iskaitant tai, jog as ziurejau kaina JAV $, nes Kanados dar maziau butu... Dar neuzsakinejau ju, bet turbut bandysiu, mums is JAV siuntima nemokamas.

Is papildu as dabar geriu Nakvisu alieju ir Q10, ai dar cia toks yra idomus dalykas, Energik vadinasi... http://produits.land...ucts/43-Energy/. Ten ieina zenshenis ir dar visokiu dalyku geru. Tiesiog palaiko zmogaus energinguma. LT tokio nemaciau. Ir isvis cia papildu rojus, kai paziuriu.

na ir aisku KFS prie pilno komplekto, jau negaliu be ju biggrin.gif
Atsakyti
Isvaziavo musu vyresnele verysad.gif Kaip skaudu ir liudna dabar...bet reikia išleisti vaikus į gyvenimą...
Atsakyti
Sveta,viskas bus gerai tavo mergaitei :4u

As geriau selena,nei skanu nei neskapraryji tablete ir viskas smile.gif ,berods per diena jo galima gert 6 tabletes,reikia su gydytoju pasitart,be to daug seleno yra braziliskuose riesutuose.As labai daug ju suvalgiau ,dar ir dabar renkuosi misinius ,kuriuose yra siu riesutu.Pasak vieno, gerai zinomo zmogaus ,kuris labai mane sunkiu momentu padrasino ir palaike,braziliski riesutai yra bomba vezinems lastelems,jam teko tiesiogiai bendrauti su geriausiais uzsienio onkologiniu ligu specialistais ,kurie si teigini patvirtino. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 07 28, 16:50)
Sveta,viskas bus gerai tavo mergaitei  :4u

As geriau selena,nei skanu nei neskapraryji tablete ir viskas  smile.gif ,berods per diena jo galima gert 6 tabletes,reikia su gydytoju pasitart,be to daug seleno yra braziliskuose riesutuose.As labai daug ju suvalgiau ,dar ir dabar renkuosi misinius ,kuriuose yra siu riesutu.Pasak vieno, gerai zinomo zmogaus ,kuris labai mane sunkiu momentu padrasino ir palaike,braziliski riesutai yra bomba vezinems lastelems,jam teko tiesiogiai bendrauti su geriausiais uzsienio onkologiniu ligu specialistais ,kurie si teigini patvirtino. smile.gif


Aš skaičiau, kad du bertoletijų riešutai (čia turbūt tie patys smile.gif) atstoja seleno dienos normą. Tik neparašyta kokio dyžio, nes šiaip tai jie ir gan dideli būna ir mažesni.
Atsakyti
QUOTE(Edmė @ 2011 07 28, 18:53)
Aš  skaičiau, kad du bertoletijų riešutai (čia turbūt tie patys smile.gif) atstoja seleno dienos normą. Tik neparašyta kokio dyžio, nes šiaip tai jie ir gan dideli būna ir mažesni.



As per diena suvalgydavau po 5-6 riesutus,gerdama arbata ar su truputeliu medaus,nes vieni jie sprangoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE(carvel @ 2011 07 28, 20:29)
As per diena suvalgydavau po 5-6 riesutus,gerdama arbata ar su truputeliu medaus,nes vieni jie sprangoki smile.gif

Nupirkau siandien pakuote siu riesutu. 4 jau suvalgiau. Skanu. Skonis visai geras smile.gif

Sveta, praleidau tikriausiai, kur isvaziavo tavo dukryte? ax.gif
Atsakyti
Sveikutes, temutes seku, ax.gif , tik rasyti darosi sunkiau. Rankele desinioji greit pavargsta, viskas nuo limfoedemos kruteleje, tik tiek, kad rankele nesutinusi. Siandien per pietus grizau namuciu savaitgaliui, t.y. iki sekmadienio vakaro. Tada turesiu prisistatyti i ligonine vel. Namuos geraiiii 4u.gif
Visoms kuo geriausios sveikateles 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti