Įkraunama...
Įkraunama...

Blogiausi Chicco batukai

Sveikos mielos mamos,

noriu pasidalinti savo patirtinimi ir patarti buti atsargioms perkant savo mazyliams batukus. Nupirkome savo sunui (1 m. 9 men.) Chicco Hippo batukus uz 200 Lt. Po 5 dienu nesiojimo jie pradejo plysti! Mano vaikas tikrai nera is paciu aktyviausiu, ir mes su batais tikrai nedareme nieko blogo.

Kai nuneseme i parduotuve, pirmas atsakymas pardavejos buvo: "Tai gal vaikas griuvo?" !!!! Koks siurprizas - 2 m. vaikai griuva! Turejome palikti batukus ir po 3 dienu gavome atsakyma i musu pretenzija, kad buvo parduoti kokybiski batukai ir pradejo plysti del galimos vartotojo kaltes. UAB "Vaiku planeta" priimti Chicco batukus ir grazinti pinigus atsisake.

Kreipsimes i Valstybine ne maisto produktu inspekcija, taciau kiek problemu. Tad bukite atidzios, kai perkate batukus savo stebukliukams!

Atsakyti
vajej kaip nepasisekė jums,apgailestauju console.gif ir kas galėtų pagalvoti,kad chicco toks firminis prekės ženklas bus toks doh.gif

beje aš kažkaip pirmą kartą išgirdau,kad chicco yra ne tik žaisliukai,bet ir batukai g.gif

bet va kaip būna,sėkmės Jums klaidžiojantiems per inspekcijos labirintus 4u.gif
Atsakyti
Ir mums buvo labai didelis ir nemalonus siurprizas del Chicco batuku kokybes. O ju firmine parduotuve yra Panoramoje Vilniuje, su rubeliais, zaislais ir nekokybiskais batukais..

Na, siandien pridavem skunda inspekcijai, lauksim dabar atsakymo ir ju..
Atsakyti
Būtinai parašykite kaip jums seksis. Išties, net sunku patikėti, kad su Chicco taip gali atsitikti unsure.gif
Atsakyti
Tai va, mielos mamos. Inspektore pasake, kad cia mechaninis pazeidimas. Pripazino, kad batukai tikrai labai mazai deveti, bet turejo arba vaikas vilkti kojas vezimely ar dar kazka daryti.

As vis delto jauciuosi, kad sprendimas neteisingas. Zinau savo vaika ir kaip jis nesioja batukus. Iki siol visus batukus (pirkom Ecco arba Vincent) nesiodavom po puse metu ir is isores jie atrodo kaip nauji, vidus matosi, kad nunesiotas, bet isore puikiai issilaikiusi. Cia uzteko 5 dienu nutrinti ir suplesyti. Tikrai zinau, kad vezimely koju nevilko, nes jame tiesiog nevazineja, ir nieko kito tikrai nedare blogo, nes tikrai neleisciau nei as, nei vyras. O taip, zaidimu aiksteleje kartais keturiom pavaikscioja, kartais nukrenta, kaip ir visi tokio amziaus vaikai, bet praeitais metais dar daugiau krisdavo, dar daugiau keturiom eidavo, o batukai issilaike puikiai.

Nezinau, gal as neteisi, bet mamytes raginu buti atsargias, nes mes dabar 200 Lt ismetem kaip i bala, isigydami Chicco batus.
Atsakyti
unsure.gif košmaras kažkoks, nežinau kas mane sustabdė nepirkti būtent šių batų, ko gero vidinis balsas doh.gif
Atsakyti
mes turejom ne vienus chicco batukus, nesuplyso schmoll.gif
Atsakyti
As saviskiam labai atrsargiai batus perku, esam ir firminius uz 250 lt pirke, suplyso po 3 menesiu, ir uz 60 kurie kaip nauu, bet as pasimokiau ir dabar renkuosi butinai su tokia guma ant bato nosies, nes kitu atveju jlabai greitai skyles atsiranda. Labai judrus vaikas. Linute, uzjauciu, 200Lt ne mazi pinigai, o ir nervu kaip matau istampet nemazai.
Atsakyti
Turime Chicco batukus ir esame labai patenkinti wub.gif Manau pavieniu atveju atsitinka ne tik su Chicco firmos batukais... 4u.gif
Atsakyti