Įkraunama...
Įkraunama...

Gripas. Kaip nesusirgti?

Sveikos mamytės!

Neradau jokios informacijos apie tai ir nutariau atidaryti tokią tema... 4u.gif

Kadangi susirgo dukterėčia 7 metų gripu, labai bijau kad mano mažylis 6 mėn. neužsikrėstų. blush2.gif
Gyvenam kartu, tai vaikučius laikome skirtinguose kambariuose, kad mažiau kontaktuotų. Vėdinu kambarį, su ACE'su plaunu grindis, kad išsidezinfekuotų kambario oras. Ir nebežinau ką dar galėčiau padaryti, kad išvengtume gripo. g.gif

Gal kas galite ką patarti? Ką daryti profilaktiškai tokio amžiaus mažyliui? Gal gerti kokią arbatėlę? Ar dar ką nors...???
Atsakyti
QUOTE(Butterfly @ 2006 03 01, 13:41)
Sveikos mamytės!

Neradau jokios informacijos apie tai ir nutariau atidaryti tokią tema...  4u.gif 

Kadangi susirgo dukterėčia 7 metų gripu, labai bijau kad mano mažylis 6 mėn. neužsikrėstų.  blush2.gif
Gyvenam kartu, tai vaikučius laikome skirtinguose kambariuose, kad mažiau kontaktuotų. Vėdinu kambarį, su ACE'su plaunu grindis, kad išsidezinfekuotų kambario oras. Ir nebežinau ką dar galėčiau padaryti, kad išvengtume gripo.  g.gif

Gal kas galite ką patarti? Ką daryti profilaktiškai tokio amžiaus mažyliui? Gal gerti kokią arbatėlę? Ar dar ką nors...???

Yra tokie vaistai, jie homeopatiniai,tinka visai mažiems leliukams, tačiau veiksmingi, panašiai kaip skiepai nuo gripo taip pat labai padeda jau susirgus. Reikia ištirpinti vendenyje ir duoti vaikučiui išgerti- instrukcijoje bus parašyta. Tikrai labai veiksmingi - daug kartų išbandyti. Pavadinimas( nežinau ar visiškai taisyklingai) osciloccocinum.
Atsakyti
QUOTE(Butterfly @ 2006 03 01, 12:41)
Sveikos mamytės!

Neradau jokios informacijos apie tai ir nutariau atidaryti tokią tema...  4u.gif 

Kadangi susirgo dukterėčia 7 metų gripu, labai bijau kad mano mažylis 6 mėn. neužsikrėstų.  blush2.gif
Gyvenam kartu, tai vaikučius laikome skirtinguose kambariuose, kad mažiau kontaktuotų. Vėdinu kambarį, su ACE'su plaunu grindis, kad išsidezinfekuotų kambario oras. Ir nebežinau ką dar galėčiau padaryti, kad išvengtume gripo.  g.gif

padaryk karolius iš česnako ir ant kaklo pakabink, Baciloms nepatinka česnako kvapas.
Atsakyti
OSCILOCCOCINUM thumbup.gif .Išbandyta ir efektyvu.Profilaktikai po 1 tą mėgintuvėlį 1 kartą per savaitę.O jei kas šeimoje susirgo,tai po vieną 3 dienas iš eilės galima duoti.
Tokiam mažiukui tai vandenyje reikia ištirpinti.Tik homeopatinius vaistus reikia tirpinti plastmasiniam šaukšte,nes su metalu ten paskui mjie rišasi ir būna negerai.
Be to jie laaaabai ir skanūs.
Na,ir reklamos prirašiau biggrin.gif
Atsakyti
na o as duodu profilaktikai, jei kas salia serga - influcida
Atsakyti
Labai visoms ačiū! 4u.gif
Kaip sakiau vakar vakare ir susirgom. Ištikrųjų tų vaistukų daviau prieš naktį... Naktis buvo sunkoka, šįryt vėl išgėrėm tų vaistukų ir net akyse matosi kad vaikui lengviau... Tai gi ačiū už patarimus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Jaučiu prasirgsim tik lengvesne forma ir be aukštos temperatūros. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Butterfly: 02 kovo 2006 - 14:02
QUOTE(Butterfly @ 2006 03 02, 16:00)
Labai visoms ačiū!  4u.gif
Kaip sakiau vakar vakare ir susirgom. Ištikrųjų tų vaistukų daviau prieš naktį... Naktis buvo sunkoka, šįryt vėl išgėrėm tų vaistukų ir net akyse matosi kad vaikui lengviau... Tai gi ačiū už patarimus  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Jaučiu prasirgsim tik lengvesne forma ir be aukštos temperatūros.  thumbup.gif

O kokių vaistukų davei?
Atsakyti
Daviau OSCILOCCOCINUM, neuzkilo temperatura, tik va per greitai tikriausiai apsidziaugiau nes atsirado stipri sloga. Nei temperatura, nei kosti bet labai stipriai sloguoja. Pirmadieni kviesimes gydytoja...
Atsakyti
QUOTE(Butterfly @ 2006 03 05, 19:04)
Daviau OSCILOCCOCINUM, neuzkilo temperatura, tik va per greitai tikriausiai apsidziaugiau nes atsirado stipri sloga. Nei temperatura, nei kosti bet labai stipriai sloguoja. Pirmadieni kviesimes gydytoja...

Taip gali būti, gripo palikimas. Tačiau nors gripas greičiau ir lengviau praėjo, nes šių metų gripu vaikai karsčiuoja po savaitę ir ilgiau. Tikuosi ir su sloga greitai susidorosit.
Atsakyti
Su pirmuoju vaiku irgi buvo panašiai - kol nesuėjo 5-6 metai,tol labai dažnai sirguliavo.
Dabar antrasis vaikas pradėjo lankyti darželį - nu pasipylė ligos kaip iš gausybės rago doh.gif Atrodo,jis sugeba pasigauti kiekvieną virusą.Į mėnesį bent po vieną kartą tai būtinai suserga.O va dabar,baigiantis žiemai įsigudrino sirgti pastoviai (3 dienos darže - 2 savaitės namie).Paskaičiavau,kad nuo rugsėjo kas antrą mėnesį gėrė antibiotikų doh.gif unsure.gif Nebežinau,ką daryt.Būna juk tokių vaikų,kurie serga labai retai blush2.gif ir aš su tokiu baltu pavydu galvoju,kaip faina jų mamoms... wub.gif ar tai normalu,kad vaikas taip serga???Ar jums taip būna???Kur reikia ieškot priežasčių?kaip taisyti tokią baisią padėtį? g.gif tiesa,tais ,,stebuklingais" imunostimuliatoriais (Bronchomunal etc) nebetikiu,nes su pirmu vaiku išbandžiau jų gana daug - rezultatas nulis.Kol neišaugo.Pati manau,kad gal reikia grūdint pradėt ar ką? g.gif
Atsakyti
Man atrodo, kad kol pats tų visų ligelių neišaugs - tai tol nieko blatno nebus... O kas dėl grūdinimo, tai labai neblogai yra vasarą vaiką prie jūros nutempt. Visiems kvėpavimo takams jūros oras labai naudingas (na bet ką aš čia postringauju, juk ir taip visi tą žino biggrin.gif ). Ir tas pasimaudymas šaltam vandeny neblogai grūdina ir pasikapstymas smėliuky. O tie visi imunostimuliatoriai, tai bent kiek aš išbandžiau - absoliutus š...
Sveikatytės Jums tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leputė: 15 kovo 2006 - 09:44
Maniskis pirmais metais darzelyje irgi vos ne kas menesi sirgo. O siemet, tfu tfu tfu, jau daug geriau. Be abejo, buvo pora sykiu susirges, bet palyginus su pernai, tai cia nieko. Issiverteme be antibiotiku. Man atrodo, kad cia tiesiog pirmais metais darzelyje jie turi prasirgti, o po to bus lengviau. Beje, mes saviski rudeni paskiepijom nuo gripo, tai gal cia irgi itakos turi? O mano vyras tai jau antri metai ziema nebeserga (o anksciau bent keleta kartu per ziema susirgdavo), nes lanko baseina - matyt uzsigrudino!
Linkiu greiciau pasveikti ir nebesusirgti 4u.gif !
Atsakyti