Labukas!!!!!!! Sveikinimai visoms su mokslų pabaiga
Pagaliau viskas praėjo, labai dėkinga visoms už mintis, idėjas, scenarijus,pateiktis,,,,,ačiū, kad esame kartu
Tiek daug pritauškėjot, šaunuolės, tik aš labai neturėjau laiko, bet nors paskaitydavau. Žinot, negaliu kompo išjungti, jei neužsuku į mūsų puslapį.
Labai pavydu (gerąja prasme) skaityti, kad turite klasės fondus ir galite pastiprinti klasės padėtį. Kaime baisu ir išsižioti apie bet kokią rinkliavą, jei nori ką padaryti, tai viskas iš savos kišenės. Už pratybas negaliu surinkti, tai apie ką dar kalbėti.
Mes naudojam smaltijos knygeles, parinkom iš pavyzdžių, tada toliau derinom su vadybininku. Man patiko. Į daugiau skilčių išskaidėm lietuvių, matematiką ir anglų. Vertinimus žymėjom raidėm, bet priekyje įklijavom paaiškinimus ir dar pridėjom lapus, kur paaiškinom apie lygius. Tuos lapus buvau išsiuntus į mūsų paštą.
Dėl tikybos vertinimo, tai per pirmą ped. posėdį priimame nutarimą, kad dorinis ugd vertinamas įskaityta - neįskaityta.
Rytoj dar turėsiu būti lietuvių egzamino vykdyme, po to savaitę turim vaikams stovyklėlę, o po jos

Nors norėčiau kokiai savaitei kur nors užsidaryti
LAbas rytas. Nenusimink kolege, pas mane kaime lygiai tas pats, o jei pasakai ką nors, tuoj atrėžia, mes jums krepšelį atnešėm. t.y mokinio. Nebūtų mūsų liktumei be darbo. Ot ir pasiginčyk. Eina purvini, ūtelėti, vagiantys ir nieko nepasakysi, nes tuoj gasdina, kad išeis. Taip pinigų neturi, o kai vakar nuvežiau į Vilnių Euroopą, ta ledus po 3 porcijas pirko , tuos brangius kur 2 samteliai 6 litai. tad manau kaimuose visur tas pats.