QUOTE(dailele @ 2011 05 11, 20:19)
Pasta222 - labai dailios rožės.
Miško uoga - simpatišką duetą susodinot.
Solen - miela katytė, atrodo tuoj akį pamerks.
Solen, Saulės zuikuti, Sandrulyte1975 ačiū už palaikymą, dengtas mase "blynas" tikrai pirmas tik nufotografuotas iš "gerosios" pusės
Ačiū Sandrulytei už kremo po mase receptą - skanus ir lengvai padaromas

. Kitą kartą bandysiu prieš tepant palaikyti tortą kambario temperatūroje, nes labai staigiai stingo kremas ir buvo sunku išlyginti. Gelbėjo karštas peilis
as turiu nufotografavusi eiga sito kremo,bet dar nededu,nes sestadieniu kai kepsiu torta,pabandysiu deti maziau sviesto,paziuresiu kas gausis.Nors man atrodo,kad gerai gausis.Ten kur ta recepta radau,komentarus rase,kad su situo kremu apteptas tortas,vasara laaaaaaabai tinka,nes neaptirpsta,o ir tortas sviezesnis ilgiau issilaiko.Ir taip,as ji lyginu su karstu peiliu ir tada labai lygiai pasidengia(nu kaip stiklas dar nemoku

). dar radau kazkokia karaliska glazura,bet dar neisbandziau jos.savaitgali kepsiu torta sau is plikytos teslos(receptas skaniai skamba),vat ir isbandysiu ta karaliska.paskui jums parasysiu ar vertas demesio ar ne