aciverceu savo Turkish Cookery knyga (parashe Inci Kut) ir siulau toki varianta
ADANA KEBABI
(Piquant kebab)
1 kg maltos jautienos
500 g erienos riebalu
2 svogunai
2 kuoksteliai petrazoliu
druska, pipirai
jautiena ir riebalus sumalti i farsha. sudeti supjautytus svogunus, sukapotas petrazoles, druska, pipirus ir gerai rankom perminkyti. imam placius iesmus (kazkokie specialus kajp suprantu, svarbu kad butu platus), imam kiausinio dydzio farsho kamuoli ir aplipdom iesma, kad butu 10 cm ilgio pailgas reikalas . kepam ant zariju is abieju pusiu.
jei nuo iesmo kris, tai siulau apvyniot folija.
o riebalu reik tiek, kad nebutu sausa.
ADANA KEBABI
(Piquant kebab)
1 kg maltos jautienos
500 g erienos riebalu
2 svogunai
2 kuoksteliai petrazoliu
druska, pipirai
jautiena ir riebalus sumalti i farsha. sudeti supjautytus svogunus, sukapotas petrazoles, druska, pipirus ir gerai rankom perminkyti. imam placius iesmus (kazkokie specialus kajp suprantu, svarbu kad butu platus), imam kiausinio dydzio farsho kamuoli ir aplipdom iesma, kad butu 10 cm ilgio pailgas reikalas . kepam ant zariju is abieju pusiu.
jei nuo iesmo kris, tai siulau apvyniot folija.
o riebalu reik tiek, kad nebutu sausa.