Įkraunama...
Įkraunama...

antakių kėlimas, pykčio raukšlės šalinimas

Sveikos,

galvojau pakelti virsutinius vokus. Bet chirurgas sako, kad jie pas mane mazai pakrite ir siulo keltis oda kaktoje - tada ir vokai pakils ir visa kakta bus tolygesne, o tuo paciu savo riebaliukais panaikinciau "pykcio raukslę", kuri pas mane gana gili, ypac virs kairiosios akies....

smalsu ar kas daretes panasias prioceduras. Kokie ispudziai. kiek kainavo ir t.t.
Atsakyti
Man ir labai įdomu. Ar Jums sakė kainą tokios operacijos?
Atsakyti
sake, kad kainuos 4000 LT papildomai. Mat pagrindine bus nosies operacija. Tad susitaupo su narkoze (kainuoja iki tukstancio). Kita vertus man reikia ir pykcio rauksle naikinti (savo riebalais, paimtais is pvz. slaunies). O jeigu vien tik endoskopinis antakiu-kaktos pakelimas tai 3300-4000 lt. (su viskom) - taip rasoma ju puslapyje (cia Plastines chirurgijos centras Kaune). Beje tas jau savaime kiek susvelnintu ta pykcio rauksle. Bet pas mane labai gyli - reikia prie josprieiti is esmes g.gif
Galima dar papildomai (jeigu odos perteklius ir ant paciu voku, zemiau antakiu) kelti ir pacius virsutinius vokus - tada kaina 5200-5500. O siaip endoskopinis kaktos kelimas sudetingesne procedura negu vien tik voku kelimas (beje, vokams yra atskira tema 4u.gif ).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aihaola: 11 gegužės 2011 - 07:18
paskaiciau internete. Tai vadinasi "Endoskopinis veido kelimas" Galima kelti visaveida, tik kakta, tik vidutine dali (apatiniai vokai, skruostai, virsutine lupa), ar apatine dali (apatine lupa, smakras).

cia radau idomu straipsni apie endoskopini veido kelima:
http://medicina.kmu....02/0402-07l.pdf

laukiu atsiliepimu is tu, kurios tai dare. Galvoju daryti kaktos ir antakiu kelima. Bet dar neapsisprendziau ax.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...6622&st=300
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 05 13, 20:27)

aciu uz nuoroda 4u.gif
ana tema skaiciau - bet man rupi visai kitkas - ne voku kelimas, o endoskopinis veido tempimas. Cia gi visai kitas dalykas g.gif
Atsakyti
aihaola, ar pasidaret endoskopini veido tempima?
Atsakyti
as dariausi,graziai, naturaliai,nedaug pakele antakius,pagrinde dariau del to kad vienas zemiau nei kitas buvo,atrodziau pikta
Atsakyti
QUOTE(Pikų dama @ 2011 11 01, 01:28)
as dariausi,graziai, naturaliai,nedaug pakele antakius,pagrinde dariau del to kad vienas zemiau nei kitas buvo,atrodziau pikta

Jei nepaslaptis kur daretes ir kiek kainavo?
Atsakyti
As pries savaite dariausi endoskopini kaktos pakelima pas Astrauska...Rezultatu patenkinta, tik jauciuosi truputi 'apgauta' del kainos...nes su narkoze ir vienu lovadieniu sumokejau 5500lt.... Tuo tarpu ju internetineje svetaineje skelbiama kad si operacija kainuoja 3300-4000lt, narkozes kaina 900lt (su kazkiek) + 200lt vienas lovadienis. Tai gaunasi kad permokejau apie 400lt. Jis minejo kad atseit kainos senos...Bet pastebejau kad krutu operaciju kainos atnaujinamos ir siuo metu kaip tik vyksta akcija.. Na kaip bebutu svarbu rezultatas:)
Klauskite jei turite kokiu klausimu del operacijos 4u.gif
Atsakyti