Įkraunama...
Įkraunama...

Namų valymas

Aš suradau valiklį superinį nuo dulkių, tų statytos dulkių (kai plyteles pjausto bei glaistu padengia). Alia itališkas, aitroko kvapo, bet gerai išvalo. o ir to kvapo jau praskiedus nebelieka.
Ultra stripper vadinasi. Kasdien valyti tai, aiku per stiprus.
Atsakyti
QUOTE(bohooo @ 2015 11 17, 12:42)
Sveikos, merginos 4u.gif

Gal kuri iš jūsų periodiškai ar kartais užsisakote namų tvarkymo paslaugas? Kas geriau: ar valymo įmonė, ar individualus asmuo? Aš kažkaip bijau bet ką pasikviesti, norisi garantijų, paslaugų sutarties... Kiek už tai mokate, kokia būsto kvadratūra, kokias paslaugas gaunate (ką konkrečiai išvalo)? Gal kokią įmonę galėtumėte rekomenduoti Kaune?


Mes susidurem su poreikiu namu tvarkymui - vaikas auga, esame dirbantys, nusprendeme paieskoti reguliaraus zmogaus namu tvarkymui.
Ieskojom zmogaus o ne firmos nes kazkaip asmeniskiau man. Ieskojom per rekomendacijas is lupu i lupas kaip sakant.

Tad galiu parekomenduoti musu namu tvarkytoja.

Mums patinka kad zmogus labai atsakingas, gerbia privatuma ir gerai atlieka savo darba. Yra itin sazininga ir as ja dabar pilnai pasitikiu (bendradarbiaujam jau puse metu).

Stai cia numeris Irena +37063345630

Del papildomu klausimu galit tiesiai jai skambinti arba man PM parasyti mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveiki. Gal kas galit rekomenduoti firma poremontiniam namo valymui Vilniuje?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saber: 26 liepos 2018 - 18:09

Sveiki,

ieškau namų tvarkytojos darbo. Gyvenu Kaune, galiu atvažiuoti į bet kurį mikrorajoną. Esu punktuali, kruopšti ir atsakinga. Labai mėgstu švarą ir manau, kad ji yra būtina jaukiems namams. Tvarkau su savo arba Jūsų priemonėmis, darbo dienomis 9 - 13 val. Kreipkitės a.ž.

Atsakyti

Sveikos! Norejau paklaust rekomendacijos grindu valymo priemonem - sluotos, robotai, garu sluotos ir pan. Stengiames nenaudot seimoj chemikalu, na siurbliu naudodavomes, parketa ir plyteles kur tai su actu ar actu ir aliejum plaudavom. Bet jei kas esat bande ar girdeje apie koki aparata gera butu smagu isgirst plius kokias naturalias priemones naudojat?

Atsakyti