Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

wub.gif Tattooed Divas live here wub.gif

user posted image

Žmogaus oda - drobė meno kūriniams, kurie simbolizuoja kažką tokio labai stipraus ir reikšmingo žmogaus gyvenime, kas yra verta įamžinimo. Kūnas tampa tarsi gyvu dienoraščiu, kuriame kiekviena tatuiruotė atspindi tam tikrą gyvenimo, praeities dalelę. Taip žmogus neužveria durų savo praeičiai, o nešiojasi ją su savimi kiekvieną dieną...

user posted image

Tattoo - žmogaus pasaulėžiūros, asmenybės, mąstymo būdo, gyvenimo stiliaus atspindys.Tai savotiška žmogaus gyvenimo istorija, pasakojama kūne įprasmintais simboliais...

user posted image

Tattoo - kur kas gilesnis reiškinys nei vien tik mada. Tai menas, ir kas vienam žmogui gražu, kitam gali būti atgrasu. Tai normalu, dėl skonio ir požiūrio į tattoo ginčytis beprasmiška.

user posted image

Čia kalbame apie tatuiruotes, jų gerąsias ir blogąsias savybes, meistrus, salonus ir t.t.

user posted image

Pasirodom ko norim, ko ieškom ir ka turim...

user posted image

PRIEŠ DARYDAMI TATTOO PASIDOMĖKITE KUR JAS DARO KOKYBIŠKAI, NES TAI LIEKA VISAM GYVENIMUI.

Ir atminkit, gera tattoo niekada nebūna pigi, o pigi tattoo niekada nebūna gera.

user posted image

MŪSŲ MYLIMI MEISTRELIAI

Klaipėda:
Danis Tattoo

Alytus:
Geltonas Tigras tattoo

Šiauliai:
Totemas tattoo

Mažeikiai:
Algis Tattoo

Panevėžys:
Tomas Tattoo

Kaunas:
Teo Tattoo
Tabu {Arvydas}

Vilnius:
Ramas Tattoo
Angis Tattoo
Eddy Tattoo

user posted image
Papildyta:

Papildyta:
Pastebėjau, kad tema baigėsi, reik pratęst biggrin.gif

QUOTE(lumaluma @ 2011 05 14, 20:13)
Sveikos,
vis peržvelgiu šitą temą, gal jūs pakonsultuosit. Turiu tatuiruotę ir noriu ją turbūt tiksliausias žodis būtų patobulinti, ne padaryti coverup'ą, bet sukurti piešinį, kuriame gražiai įsilietų mano turima tattoo ir tuo pačiu pasislėptų jos trūkumai. Na toks gal vistik truputį coverup'as, bet ne visai.

Tai čia jau su tokiais klausimais reikia pas meistrą eit, o ne internete klausinėti mirksiukas.gif Pasakyk kokiam stiliuj, o mes pabandysim patarti pas ką eit mirksiukas.gif

QUOTE(Bikergirl_81 @ 2011 05 15, 16:18)
As jau ir atgulejau 6 valandas  doh.gif ir dar laukia vienas seansas...kai pagalvoju,tai ir noras dingsta  doh.gif  lotuliukas.gif
Bet jau turiu planu kitai rankovei,ir kojinei  fool.gif ajajai.... lotuliukas.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cherry_cherie: 16 gegužės 2011 - 13:12
nezinau ar labai gerai matos, bet cia mano naujausia. nekreipkit demesio i netvarka aplink.
ai, o dar turiu paukstukus ant krutines, tai cia sujungem.

user posted image

dar ji nesugijus ir besilupanti.
Atsakyti
Gražu,porcik smile.gif
O pas kokį meistrą daryta?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 05 16, 14:14)

Tai čia jau su tokiais klausimais reikia pas meistrą eit, o ne internete klausinėti  mirksiukas.gif Pasakyk kokiam stiliuj, o mes pabandysim patarti pas ką eit  mirksiukas.gif

turiu tribal, o tribal visai nebenoriu
nėra baisi ta tatuiruotė tiesiog noriu modifikuot
ir sunku pasakyt kokio stiliaus domina, nes man geriau, kad būtų išvis be stiliaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2011 05 16, 14:16)
nezinau ar labai gerai matos, bet cia mano naujausia. nekreipkit demesio i netvarka aplink.

user posted image

dar ji nesugijus ir besilupanti.

Vai nai nai 4u.gif thumbup.gif wub.gif beje parodysi ant krutines pausktukus? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(porcik @ 2011 05 16, 14:16)

labai gražu.

user posted image

Atsakyti
user posted image
Papildyta:
user posted image
Atsakyti
Sveikos,
Turiu klausimą, bet nemoku pacituoti nuotraukos iš praeitos temos. Taigi, jeigu kas nors galės atsakyti į mano klausimą - nuotrauka yra praeitoje temoje, atrodo 47 psl., ant moters dešinio šono tatuiruotos lygtais sakuros šakos su paukštukais - 8 nuotrauka kažkurios dalyvės poste. Neįžeidžiant Lietuvos meistrų, pas ką galima būtų kreiptis dėl tokio piešinio padarymo ir kiek tai užtruktų? Esu naujokė šiame reikale, tad neteiskit už klausimų kiekį ir (ne)būtą logiškumą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_sala_ @ 2011 05 09, 13:47)

user posted image

va berods atnešu tavo sakuras wink.gif

aš visai siūlyčiau Toliką is Eddy tattoo. Visai jam gerai gėlės sekas visokios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Insa: 18 gegužės 2011 - 19:46
Porcik, ux bigsmile.gif įspūdinga smile.gif 4u.gif
Atsakyti
koks porcik medelis..nai nai 4u.gif

Sveikos, aš naujokė šioj temoj smile.gif Tai mano svajonė yra rankovė, link to ir einu. Bet man išeina pasidaryt tik po vieną tattoo kartą per metus - tatuiruojuos Bulgarijoj visada, MB gimtinėj, tai turiu jau didelę saulę ant mentės (čia piršlybų tattoo biggrin.gif ) bei susitvarkiau seną nevykusią tatuiruotę ant rankos smile.gif Ir nusprendžiau eiti toliau rankovės link, tematika "Alisa stebuklų šalyje" Kada turėsiu, tai net nežinau - noriu, kad kiekvienas elementas būtų apgalvotas ir rastų savo vietą smile.gif
Atsakyti
Ačiū, INSA 4u.gif Vat būtent šitas ir turėjau omenyje, reikės pasikonsultuoti grįžus Lietuvon smile.gif kiek maždaug užtruktų tokį grožį pabadyt?

Balansuoju ant ribos - kur darytis tatuiruotę - Lietuvoje ar Švedijoje doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kantare: 19 gegužės 2011 - 09:29