Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras ieško moterų soc.tinkluose

Sveikos. Sunku buvo suformuluoti tema trumpai...Manau, ji daug kam turetu buti pazistama. Vyras, su kuriuo kartu jau 6 metai ir su kuriuo turime dar visai maza vaikeli, pastoviai iesko moteru socialiname tinkle (manau, visos zinote apie ka kalbu). Jis bando su jomis kalbeti apie seksa, sako joms koks jis yra pastoviai seksualiai susijaudines, kaip jis nori sekso su 2iem moterim ir tt ir pan....Kai kurios tu moteru yra net vyresnio amziaus, kai kurios buvusios meiluzes ar siaip buvusios vienadienes....Kas slyksciausia, kad jis tokias "bobas'' dar turi kontaktuose kai manes ten tuo tarpu nera....
Jau nekalbu apie tai, kaip ''saudo'' moteris gatveje...
Esame simtus kartu apie tai kalbeje, vis pasizada, kad tai jau viskas, bet ir vel viskas is pradziu...Man tai jau pasidare taip slykstu, kad emiau jo nekesti, man jis sukelia vien neigiamas emocijas.
Esu patraukli moteris ir sekso reikaluose viskas atrodo tvarkoj, esame ir apie grupini seksa kalbeje ne karta, ta prasme, kad tabu neturime, bet.....
Siuo metu vel jam yra uzejusi "nauja banga" ir as jau nebenoriu, o ir pavargau kazka aiskintis ir sakyti, tuo labiau, kad niekas nesikeicia. Gal atrodys kazkam ir nepakankama priezastis skirtis, bet daugiau taip nebegaliu....Krito saviverte, vyru slyksciuosi, o kad tai pasibaigs - netikiu. Manau, jis tiesiog yra ''babnikas'' kuris jau nepasikeis.
Gal kuri susidurete? patarkite..... 4u.gif
Atsakyti
koks jo nikas biggrin.gif
Atsakyti
Susiduriau. Nieko gero is to neiseis, nebent taikysies su tokia padetim visa savo gyvenima. As issiskyriau ir nesigailiu.
Atsakyti
QUOTE(asyra @ 2011 05 18, 22:17)

Jau nekalbu apie tai, kaip ''saudo'' moteris gatveje...

ta prasme šaudo? kabina?
o ką jis jums sako apie tai? kad tai normalu? toks jo hobis?
Atsakyti
na kas per vyrai šiais laikais, maniau, kad tik mano toks
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2011 05 24, 14:23)
ta prasme šaudo? kabina?
o ką jis jums sako apie tai? kad tai normalu? toks jo hobis?

Ta prasme ziuri i jas taip, lyg niekad moteru ar ju nuogu koju gyvenime nera mates. Su manim esant nekabina, bet kai vienas....galiu tik isivaizduoti. Aisku ne vieno vyro nera kuris nenuziurinetu moteru gatveje (ypac kai jos pas mus pusnuoges vaiksto biggrin.gif ), bet kiti tai daro subtiliau.
O sako, kad taip daro, nes as vis nepatenkinta , priekaistauju ir tt ir pan. Na, zodziu labai "vyriskai" kalte suvarcia man. Tipo kai as ''normali'' busiu tai jis taip nebedarys. Vat taip vat smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Cezariene @ 2011 05 24, 14:54)
na kas per vyrai šiais laikais, maniau, kad tik mano toks

Taigi.....kadangi niekas nieko nerase, as pradejau galvoti, kad tik mano toks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(asyra @ 2011 05 24, 22:58)
(ypac kai jos pas mus pusnuoges vaiksto biggrin.gif ), bet kiti tai daro subtiliau.
O sako, kad taip daro, nes as vis nepatenkinta , priekaistauju ir tt ir pan. Na, zodziu labai "vyriskai" kalte suvarcia man. Tipo kai as ''normali'' busiu tai jis taip nebedarys. Vat taip vat smile.gif

Derėtų emigruoti į kokią muslmonišką šalį, ten pusnuogės neveikščios, tai kaip ir jūsų problema išspręsta.

Ko tikitės? Kad vieną dieną ims ir nustos "šaudyti"? g.gif

Jei nesitikit,kad nustos tai ko tada tikitės?

Kaip reaguojat, aki vyras jus vadina nenormalia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget: 24 gegužės 2011 - 23:37
Didžiausia klaida galvoti, kad vyrai pasikeis bigsmile.gif .
Autore, ar anksčiau nematėt, kad vyras babnikas?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 18, 20:22)

Irgi apie ta pati pagalvojai? biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(asyra @ 2011 05 24, 20:58)
Gal tikrai vyrui atsibodote... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Samarija @ 2011 05 25, 12:15)
Irgi apie ta pati pagalvojai?  biggrin.gif  biggrin.gif
Papildyta:
Gal tikrai vyrui atsibodote... g.gif

Na jo, gal ir atsibodau.....Matyt del visko cia as kalta ir busiu, teisus vyras taip sakydamas. Reikia gal jam iskviesti pora merginu i namus, vat tai gera zmona busiu. Gal jus noretumet?

Papildyta:
QUOTE(Molė @ 2011 05 25, 08:43)
Didžiausia klaida galvoti, kad vyrai pasikeis bigsmile.gif .
Autore, ar anksčiau nematėt, kad vyras babnikas?

Na, uzdavet klausima i kuri pradzioje ir atsakete.
Papildyta:
QUOTE(Forget @ 2011 05 25, 00:35)
Derėtų emigruoti į kokią muslmonišką šalį, ten pusnuogės neveikščios, tai kaip ir jūsų problema išspręsta.

Ko tikitės? Kad vieną dieną ims ir nustos "šaudyti"?  g.gif

Jei nesitikit,kad nustos tai ko tada tikitės?

Kaip reaguojat, aki vyras jus vadina nenormalia?

Kazkokie pikti Jusu klausimai. Na, be abejo tikejausi, kad nustos. Turbut visos moterys to ir tikisi kol ta kantrybes taure nepersipildo.
O kaip jaustis vadinama nenormalia? Na, kaip jaustumetes Jus? Arba kaip jaustusi tukstanciai kitu moteru????
Papildyta:
QUOTE(Montekrista @ 2011 05 18, 22:22)

Apie kokius cia nikus kalbate? As turiu mintyje soc tinklapi kur zmones savo realiais vardais prisistato.
Atsakyti
QUOTE(asyra @ 2011 05 24, 22:58)
Ta prasme ziuri i jas taip, lyg niekad moteru ar ju nuogu koju gyvenime nera mates. Su manim esant nekabina, bet kai vienas....galiu tik isivaizduoti. Aisku ne vieno vyro nera kuris nenuziurinetu moteru gatveje (ypac kai jos pas mus pusnuoges vaiksto biggrin.gif ), bet kiti tai daro subtiliau.
Papildyta:

Taigi.....kadangi niekas nieko nerase, as pradejau galvoti, kad tik mano toks smile.gif

na , manau, retas kuris nežiūri. tik jūsiškis tai daro , kiek supratau. taip kad jus žeidžia. labiausiai man užkliuvo jūsų "nenormalumas". čia jis apie ką?
Atsakyti
QUOTE(asyra @ 2011 05 25, 13:44)

O kaip jaustis vadinama nenormalia? Na, kaip jaustumetes Jus? Arba kaip jaustusi tukstanciai kitu moteru????

Nepikti, klausimai ir tiek.

Aš tai pasiūlyčiau eiti ir normalią susirasti, ne katorga gi, niekas pririšto nelaiko.
Atsakyti