Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 56 palata

Na pažiūrim į praeitį ax.gif

55 tema, plepių sąrašo nėra ir nieks nepasigenda schmoll.gif
54 tema - sąrašas atrodo taip, atsakas į 53 temos postą:

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 04 21, 16:06)
1 ir 2 vietas dalinasi tos, be kurių šioj temoj naujienų būtų gerokai mažiau. Tik jų dėka mes tiek žinome 4u.gif
3. Pliukšt  bigsmile.gif  biggrin.gif

Nes 53 temoj kas vyksta? ogi:

QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 04, 18:08)

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 04 04, 20:54)
Ir vel gedos stulpas... kam jo cia reikejo... 

QUOTE(Pliukšt @ 2011 04 04, 21:06)
Pasistengiau  ax.gif  lotuliukas.gif kai pačios rišt nereikia, tai ir...  blush2.gif

52 tema - sąrašo nėra, ir niekam jis neįdomus cool.gif
51 tema - sąrašo nėra, nei vina nepasigenda bigsmile.gif
50 tema - ir vėl sąrašo nieks nepasigenda g.gif
49 tema - sąrašas yra bigsmile.gif
QUOTE(Pliukšt @ 2011 01 25, 16:33)

48 tema - sąrašo nėra, laukiančių ir nekantraujančių, kada jis bus paskelbtas - nerasta unsure.gif

47 tema -
QUOTE(egliosha @ 2011 01 10, 23:02)
Plepsių gėdos stulpas!

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 01 11, 00:46)
Šitiek laiko neskelbė gėdos stulpo, o dabar - bac ir yra doh.gif Kaip kokį priminimą - kiek galima prie kompo sėdėt unsure.gif

46 tema - nėra sąrašo ir nereikia schmoll.gif
45 tema - ir vėl nieks nepasigedo, kad plepių sąrašas nepaskelbtas unsure.gif
44 tema - kodėl niekas nepasigenda sąrašo blink.gif
43 tema - niekam neįdomu kas ir kiek priplepėjo rolleyes.gif

Taigi klausimas - ar tikrai reikia to sąrašo, jei kai jo nėra, niekas nepasigenda. Bet jei jis pasirodo, yra besipiktinančių cool.gif
Atsakyti
Skaitau "Vidurnakčio saulė" bigsmile.gif Jaučiuosi taip, kaip gavusi adrenalino dozę tiesiai į širdį wub.gif
O dėl sąrašo. Na man jis nemaišo, bet manau, kad jei kam tikrai įdomu galima ir pačiam pasižiūrėti.
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Dėkui už naujus gražius namučius, briliantik aciuks.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Pasilabinau, o dabar skubu praeitą temą užbaigt biggrin.gif Šiandien nespėjau prie kompo anksčiau prisėst unsure.gif
Atsakyti
Sveikos, Briliantik labai stilinga tema, Grazios foto - ACIU.

QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 22, 20:02)
Na pažiūrim į praeitį ax.gif

55 tema,
54 tema -
Nes 53 temoj kas vyksta? ogi:
52 tema - sąrašo nėra, ir niekam jis neįdomus cool.gif
51 tema -
50 tema - ir vėl sąrašo nieks nepasigenda g.gif
.......

Na tikra teisybe - gedos stulpo tikrai nereikia, nes kas kiek turi laisvo laiko matosi is zinuciu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sita gerule... Daug laiko uzeme turbut...

Ir isvis panos - ZIUREKIT I VISKAS PAPRASCIAU... Bus pacioms lengviau ir aplinkui gera nuotaika skleisit mirksiukas.gif
Atsakyti
Uoj kam čia ta ironija dirol.gif Savo laiką kur noriu, ten ir naudoju tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 22, 20:30)
Uoj kam čia ta ironija dirol.gif Savo laiką kur noriu, ten ir naudoju tongue.gif

Tai zinoma, kad leidziam ji kur norim, dazniausiai darom kas patinka, bet Laputaityte, paskutiniu metu tu labai arsi. verysad.gif As draugiskai sakau, nes tu tikrai labai faina mergina, su tavim labai smagu, bet... nu... negi tikrai to reikia... ot ne pfff ar deda ta stulpa ar ne, ar skaito knygas ar ne, ar rupi tavo laisvalaikis ar ne... Isijungi pofik rezima ir lengviau gyvent...
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Supratau cool.gif

Ir su tuo supratimu noriu, kad mano foto iš meet'o albumų būtų ištrintos. Nes visai nenoriu, skleist savo aršumo ir nepozityvumo kitoms.

O kad būtų temoj mažiau aršumo, tai pasistengsiu kuo rečiau čia lankytis. Kad tik kitoms netrukdyčiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laputaitytė: 22 gegužės 2011 - 19:45
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 22, 20:44)
Supratau cool.gif

Ir su tuo supratimu noriu, kad mano foto iš meet'o albumų būtų ištrintos. Nes visai nenoriu, skleist savo aršumo ir nepozityvumo kitoms.

O kad būtų temoj mažiau aršumo, tai pasistengsiu kuo rečiau čia lankytis. Kad tik kitoms netrukdyčiau cool.gif

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!

As taves nesistengiu isguiti is cia, uztildyti ar dar kazkas... Tiesiog buk savimi!!!!
Atsakyti
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 22, 20:26)
Ir isvis panos - ZIUREKIT I VISKAS PAPRASCIAU... Bus pacioms lengviau ir aplinkui gera nuotaika skleisit  mirksiukas.gif

Jeigu i viska ziureti paprasciau ir nereaguoti... Tai kam yra dedamas sitas sarasas, jeigu jau buvo n temu, kur buvo pasakytas nepasitenkinimas juo. Koks to tikslas? g.gif Kam idomu tai, sugebes paspausti viena mygtuka ir suzinos, kas ir kiek parase zinuciu. Nes dabar gaunasi taip - nedek info, neplepek, nes gi atsidursi sarase ir busi aptarinejama, kad turi begale laisvo laiko ir neturi daugiau ka veikti, tik sedeti ir rasyti temoje doh.gif .

Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 22, 20:51)
Jeigu i viska ziureti paprasciau ir nereaguoti... Tai kam yra dedamas sitas sarasas, jeigu jau buvo n temu, kur buvo pasakytas nepasitenkinimas juo. Koks to tikslas?  g.gif Kam idomu tai, sugebes paspausti viena mygtuka ir suzinos, kas ir kiek parase zinuciu. Nes dabar gaunasi taip - nedek info, neplepek, nes gi atsidursi sarase ir busi aptarinejama, kad turi begale laisvo laiko ir neturi daugiau ka veikti, tik sedeti ir rasyti temoje  doh.gif .

biggrin.gif Na jeigu tai Jums itin svarbu ir opus klausimas, tuomet taip - gedos stulpo negalima cia deti. Tikrai nenoriu nieko izeisti, taciau kiekviena i visas situacijas reaguojam is savo varpines. Man pff, as to stulpo net nematau, taciau Jus matot. Na tikrai suprantu tiek tave tiek Lapute. Viskas ciki... Bet gyvenime yra ir zymiai blogesniu dalyku nei gedos stulpas ax.gif

Myliu Jamie, Laputaityte ir Uzsispyrele... tongue.gif
Atsakyti
juk su tuo neturejimu ka veikt tiesiog buvo pajuokauta... man kaip tik atrodo kad dedamas sarasas aktyviausiu gerbeju o ne didziausiu pliotkininkiu. man tai pfff, as tokiu nieku i plaucius neimu.

norejau ta padaryti jau seniai, bet kazkaip vis gaila budavo, kad isnyks vienintele Jacobo gerbeja... davai sekancioj temoj trinkit mane is saraso, pasirgsiu iki rudens vienumoj Daivos komentarus pasiskaitydama smile.gif
ateuser posted image
Atsakyti
QUOTE(Militukas @ 2011 05 22, 18:36)
Labas merginos 4u.gif . Aciu uz namucius 4u.gif . As tai neisizeidziau hihihi.gif man sie metai vien laisvas laikas, nes esu namu seimininke nors ir ne savo noru  doh.gif , bet vis tiek nieko nespeju irnesakyk.gif.

4u.gif 4u.gif as irgi biggrin.gif
QUOTE(Jamie's girl @ 2011 05 22, 20:26)
Sveikos, Briliantik labai stilinga tema, Grazios foto - ACIU.

Ir isvis panos - ZIUREKIT I VISKAS PAPRASCIAU... Bus pacioms lengviau ir aplinkui gera nuotaika skleisit  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif man nieks nemaiso biggrin.gif
ikvepiam iskvepiam 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *aij*: 22 gegužės 2011 - 20:07