Įkraunama...
Įkraunama...

TWILIGHT saga 56 palata

na aš tai manau, kad kas kuria temą to ir tvarka biggrin.gif šiaip realiai apklausą būtų galima sekančioj temoj sukurt ar reikia gėdos stulpo, tada būtų demokratiškai pasielgta, bet kadangi akivaizdžiai daugelis esame tik svečiai unsure.gif tai dėl manęs lai kaip ir visą kitą sprendžia temos šeiminikės irnesakyk.gif juk čia tik forumas tad taika merginos surrender.gif
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 22, 20:51)
Jeigu i viska ziureti paprasciau ir nereaguoti... Tai kam yra dedamas sitas sarasas, jeigu jau buvo n temu, kur buvo pasakytas nepasitenkinimas juo. Koks to tikslas?  g.gif Kam idomu tai, sugebes paspausti viena mygtuka ir suzinos, kas ir kiek parase zinuciu. Nes dabar gaunasi taip - nedek info, neplepek, nes gi atsidursi sarase ir busi aptarinejama, kad turi begale laisvo laiko ir neturi daugiau ka veikti, tik sedeti ir rasyti temoje  doh.gif .

čia taip ne į temą, bet kaip pažiūrėt kas kiek priplepėjo? kas per mygtukas? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(briliantik @ 2011 05 22, 18:01)
lb lb lb atsiprasau blush2.gif  4u.gif  tai tu dar karteli db pakartok jei gali, kad nereiketu kita kart per temas lakstyt ieskant, o tik i pradzia zvilgtelt oki  4u.gif  mirksiukas.gif  ax.gif  ax.gif

oi, taigi ne beda cia mirksiukas.gif gale temutes vel parasysiu mirksiukas.gif

QUOTE(egliosha @ 2011 05 22, 21:04)

norejau ta padaryti jau seniai, bet kazkaip vis gaila budavo, kad isnyks vienintele Jacobo gerbeja... davai sekancioj temoj trinkit mane is saraso, pasirgsiu iki rudens vienumoj Daivos komentarus pasiskaitydama smile.gif
ateuser posted image

oi, nu veikia vasara cia dauguma ar kaip? g.gif Gana pyktis, taip aplink visi suruge, pikti, viskuo nepatenkinti ir t.t. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 22, 20:08)
na aš tai manau, kad kas kuria temą to ir tvarka  biggrin.gif 

Ane g.gif Bet temoj tai sėdi visos, ne tik temos kūrėja rolleyes.gif O be to sąrašus dažniausiai kelia irgi ne temos kūrėja schmoll.gif Tai čia kaip tada - temos kūrėja posto pabaigoj turi išvardint savo temos sąlygas -
1. Neplepam ne į temą.
2. Kalbam tik apie twilight.
3. Kiti filmai (visokie drambliai, keliai) neaptarinėjami.
4. Plepių sąrašas privalomas.
5. Temoje nepageidauju matyti to, to ir ano.
6. Tas ir tas gali parašyti ne daugiau nei X žinučių.
ir t.t.
Gal ir įdomiai gautųsi cool.gif
Atsakyti
Oi Laputaityte biggrin.gif na ir linksmu plauciu zmogutis lotuliukas.gif . Idomi tikrai tema gautus lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2011 05 22, 21:21)
Ane g.gif Bet temoj tai sėdi visos, ne tik temos kūrėja rolleyes.gif O be to sąrašus dažniausiai kelia irgi ne temos kūrėja schmoll.gif Tai čia kaip tada - temos kūrėja posto pabaigoj turi išvardint savo temos sąlygas -
1. Neplepam ne į temą.
2. Kalbam tik apie twilight.
3. Kiti filmai (visokie drambliai, keliai) neaptarinėjami.
4. Plepių sąrašas privalomas.
5. Temoje nepageidauju matyti to, to ir ano.
6. Tas ir tas gali parašyti ne daugiau nei X žinučių.
ir t.t.
Gal ir įdomiai gautųsi cool.gif

na bent jau man tas sąrašiukas netrukdo ir manęs neriboja, čia tarsi nuotrauka, kuri gali patikti arba nepatikti, bet negi nurodysi temos kūrėjai kokias foto sukelt pradžioj, o taisyklės tikrai yra kas kita mirksiukas.gif
ir šiaip aš nesiginčiju, dėl manęs to sąrašo gali nebūti arba gali būti, bet kuo jis jums visoms kliūna? biggrin.gif man tik smalsu, negi gėda? biggrin.gif bent jau daugiau priežasčių nesugalvoju, tai jei neatsakysit, galvosiu, kad jums gėda būt aktyviausioms twilight'o fanėm biggrin.gif
Atsakyti
Briliantik 4u.gif 4u.gif 4u.gif Didelis aciu uz tema, labai graziai sienos papuostos smile.gif 4u.gif
QUOTE(egliosha @ 2011 05 22, 20:04)
juk su tuo neturejimu ka veikt tiesiog buvo pajuokauta... man kaip tik atrodo kad dedamas sarasas  aktyviausiu gerbeju o ne didziausiu pliotkininkiu. man tai pfff, as tokiu nieku i plaucius neimu.

norejau ta padaryti jau seniai, bet kazkaip vis gaila budavo, kad isnyks vienintele Jacobo gerbeja... davai sekancioj temoj trinkit mane is saraso, pasirgsiu iki rudens vienumoj Daivos komentarus pasiskaitydama smile.gif
ateuser posted image

Nu cia dabar... unsure.gif net liudna pasidare verysad.gif
Kas cia daros? *****! Aaaaaaa!
Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 22, 21:37)
na bent jau man tas sąrašiukas netrukdo ir manęs neriboja, čia tarsi nuotrauka, kuri gali patikti arba nepatikti, bet negi nurodysi temos kūrėjai kokias foto sukelt pradžioj, o taisyklės tikrai yra kas kita  mirksiukas.gif
ir šiaip aš nesiginčiju, dėl manęs to sąrašo gali nebūti arba gali būti, bet kuo jis jums visoms kliūna?  biggrin.gif  man tik smalsu, negi gėda?  biggrin.gif  bent jau daugiau priežasčių nesugalvoju, tai jei neatsakysit, galvosiu, kad jums gėda būt aktyviausioms twilight'o fanėm  biggrin.gif

Aktyvi Twilight fane galiu buti ir nebudama temoje bei joje nerasydama. Ir be temos zinosiu, kas vyksta, kur filmuoja, paziuresiu apdovanojimus ir galu gale sulauksiu pacio filmo. Nemanau TIKSLO cia kelti to saraso ir kiekviena karta ji komentuoti.

Atsakyti
QUOTE(elizabeta_depp @ 2011 05 22, 20:37)
na bent jau man tas sąrašiukas netrukdo ir manęs neriboja, čia tarsi nuotrauka, kuri gali patikti arba nepatikti, bet negi nurodysi temos kūrėjai kokias foto sukelt pradžioj, o taisyklės tikrai yra kas kita  mirksiukas.gif
ir šiaip aš nesiginčiju, dėl manęs to sąrašo gali nebūti arba gali būti, bet kuo jis jums visoms kliūna?  biggrin.gif  man tik smalsu, negi gėda?  biggrin.gif  bent jau daugiau priežasčių nesugalvoju, tai jei neatsakysit, galvosiu, kad jums gėda būt aktyviausioms twilight'o fanėm  biggrin.gif

Prie ko čia foto dėjimas, jei kalba eina apie sąrašą g.gif Taisyklės jau kas kita mat, o tvarka temos kūrėjos - kažko nebesuprantu tavo postuose unsure.gif

Bet kad ne temos kūrėja kelia tą sąrašą cool.gif Tai vadinasi temos kūrėja nurodyt turi - privalomas ar ne sąrašas jos temoj g.gif

O kuom tas sąrašas geras? Koks jo tikslas?

Jei tik bus tau geriau, tai tikrai gali galvot, kad gėda būt twilight gerbėja. O kadangi toookia didelė gėda, tai vat sėdim čia ir plepam cool.gif
Atsakyti
einam geriau, kokio sampano, fizo ar vynelio ikalt alc.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(egliosha @ 2011 05 22, 22:04)
juk su tuo neturejimu ka veikt tiesiog buvo pajuokauta... man kaip tik atrodo kad dedamas sarasas  aktyviausiu gerbeju o ne didziausiu pliotkininkiu. man tai pfff, as tokiu nieku i plaucius neimu.

ateuser posted image

Jau, taip laikiausi, taip laikiausi..galvojau parasysiu tai vel man menulio fazes pripaisys hihihi.gif bet Egliosha, nedrisk palikti temos mad.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2011 05 22, 22:12)
Jau, taip laikiausi, taip laikiausi..galvojau parasysiu tai vel man menulio fazes pripaisys hihihi.gif bet Egliosha, nedrisk palikti temos mad.gif

Bet kad tiesa... fazes veikia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2011 05 22, 22:15)
Bet kad tiesa... fazes veikia...  ax.gif

pilnatis lyg dabar g.gif kad veikia tai tikra tiesa smile.gif
Atsakyti