Įkraunama...
Įkraunama...

Jodinėjimas

Taip, pradžioj tai vienkartinio pasijodinėjimo norisi, o vėliau bus matyt, jei labai patiks. Bet būtent norisi relakso. Labai patinka vaikščioti gamtoje ar su dviračiu važinėti, bet norisi ir ko nors naujo. Todėl jodinėjimas atrodo patraukliai. Tik pagal vieną postą suabejojau ar tai relaksas? Jei ant manęs rėkaus, kad aš ne taip arklį tampau blink.gif nors aš visai nenorėčiau jo tampyti šiaip. Aš kažkaip naiviai įsivaizdavau, kad bus vedlys ir kiti arkliai seks/bėgs paskui vedlį savaime unsure.gif Čia aš taip nieko nesuprantu šia tema ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2015 02 11, 00:08)
Taip, pradžioj tai vienkartinio pasijodinėjimo norisi, o vėliau bus matyt, jei labai patiks. Bet būtent norisi relakso. Labai patinka vaikščioti gamtoje ar su dviračiu važinėti, bet norisi ir ko nors naujo. Todėl jodinėjimas atrodo patraukliai. Tik pagal vieną postą suabejojau ar tai relaksas? Jei ant manęs rėkaus, kad aš ne taip arklį tampau blink.gif nors aš visai nenorėčiau jo tampyti šiaip. Aš kažkaip naiviai įsivaizdavau, kad bus vedlys ir kiti arkliai seks/bėgs paskui vedlį savaime unsure.gif Čia aš taip nieko nesuprantu šia tema ar kaip?

taip ir bus mirksiukas.gif Kalbant apie anykščius -Vilartas (galite susirasti FB ) paskelbė jojimui akciją Valentino dienos proga. Šiaip sakau, Vilniuj man patiko Peteshoj. Kaune joti neteko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aryvle: 11 vasario 2015 - 09:18
Prienų rajone, 25 km nuo Kauno - labai rekomenduoju - https://www.facebook.com/jknaktigone

Ten ir vietovės nepaprastai gražios, ir paslauga labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Shyna @ 2015 02 11, 10:52)
Prienų rajone, 25 km nuo Kauno - labai rekomenduoju - https://www.facebook.com/jknaktigone

Ten ir vietovės nepaprastai gražios, ir paslauga labai  thumbup.gif

aš irgi rekomednduoju, tik nežinojau kad ten ir nemokančiu joti į gamtą veda? g.gif bet šiaip ten ir arkliukai mylimi, ir "vedlė" super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Aryvle @ 2015 02 11, 10:17)
aš irgi rekomednduoju, tik nežinojau kad ten ir nemokančiu joti į gamtą veda? g.gif  bet šiaip ten ir arkliukai mylimi, ir "vedlė" super thumbup.gif

Veda, ir tiesiogine prasme - paima su pavadžiu, ir veda wink.gif
Atsakyti
Sveiki, labai norisis ismokti joti, pazinti ir suprasti labiau zirgus, ne tik vienkartinis pasijodinejimas. Aisku ir ne 5 kartai per savaite, nes nei raumenys atlaikys, nei finansai smile.gif Tikrai nezinau kur kreiptis, nes noriu ir padorios kainos, nes tai labai brangus malonumas. Kas be ko noriu ir kokybes, kad treneris/e negailetu manes.
Maciau rekomenduotas buvo Peteshos zirgynas, kita kart vaziuosiu ten. Kur dar patartumete apsilankyti? Suprantu tai taip pat individualu, taciau domina Jusu patirtis ir atsiliepimai.
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Nu ne kas...
http://www.alfa.lt/s...aign=infoblokai
Atsakyti
QUOTE(Lauryna. @ 2015 05 05, 09:27)
Sveiki, labai norisis ismokti joti, pazinti ir suprasti labiau zirgus, ne tik vienkartinis pasijodinejimas. Aisku ir ne 5 kartai per savaite, nes nei raumenys atlaikys, nei finansai smile.gif Tikrai nezinau kur kreiptis, nes noriu ir padorios kainos, nes tai labai brangus malonumas. Kas be ko noriu ir kokybes, kad treneris/e negailetu manes.
Maciau rekomenduotas buvo Peteshos zirgynas, kita kart vaziuosiu ten. Kur dar patartumete apsilankyti? Suprantu tai taip pat individualu, taciau domina Jusu patirtis ir atsiliepimai.
Aciu  4u.gif

Aš atsižvelgiant į finansus ir žirgyno lokaciją pabandžiau "Laisvalaikio žirgus" - labai patiko, arkliukai smagūs, trenerė labai maloni ir iš tikrųjų moko, o ne šiaip "gano", viską kaip reikiant išaiškina. Ir ne tik pasako, kad reikia daryt tą ar aną, bet ir paaiškina, kodėl smile.gif šitam žirgyne ir užsiliksiu! Lankau dukart per savaitę, patinka, kad nėra žmonių konvejerio. Tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Mes buvom Zygiai Zirgais http://zygiaizirgais.lt/ Siek tiek uz Prienu, labai grazioj Nemuno kilpoj.
Nerealiai patiko.
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 06 12, 10:56)
Aš atsižvelgiant į finansus ir žirgyno lokaciją pabandžiau "Laisvalaikio žirgus" - labai patiko, arkliukai smagūs, trenerė labai maloni ir iš tikrųjų moko, o ne šiaip "gano", viską kaip reikiant išaiškina. Ir ne tik pasako, kad reikia daryt tą ar aną, bet ir paaiškina, kodėl smile.gif šitam žirgyne ir užsiliksiu! Lankau dukart per savaitę, patinka, kad nėra žmonių konvejerio. Tikrai liuks  thumbup.gif

Kaip ačiū! bigsmile.gif vieta man labai super! Būtinai ten apsilankysiu!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(takemyscars @ 2015 06 12, 08:56)
Aš atsižvelgiant į finansus ir žirgyno lokaciją pabandžiau "Laisvalaikio žirgus" - labai patiko, arkliukai smagūs, trenerė labai maloni ir iš tikrųjų moko, o ne šiaip "gano", viską kaip reikiant išaiškina. Ir ne tik pasako, kad reikia daryt tą ar aną, bet ir paaiškina, kodėl smile.gif šitam žirgyne ir užsiliksiu! Lankau dukart per savaitę, patinka, kad nėra žmonių konvejerio. Tikrai liuks  thumbup.gif

Ačiū už rekomendaciją, puslapis labai patiko smile.gif Įdomu tas jojimas "į laukus". Spėju, niekada ant žirgo nesėdėjus nelabai leistų, ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Kirilova @ 2016 07 02, 14:21)
Ačiū už rekomendaciją, puslapis labai patiko smile.gif Įdomu tas jojimas "į laukus". Spėju, niekada ant žirgo nesėdėjus nelabai leistų, ar ne?

Na, jei vieniems palaidai joti į laukus juk pavojinga. Manau, visur galioja ta pati taisyklė, kad reikia pramokti pradžioje.

O mes norim pasigirti pagaliau atradę dukrai fantastišką trenerę. Iš pradžių treniravomės pas tokią Olgą Vilniuje (Raudondvario apskrityje), tai lankėme pusantrų metų, vaikas kaip nieko nemokėjo, taip nemokėjo. Kaip laiko ant virvės, taip laiko. Visi aplink jodinėja, šokinėja, vieni šuoliuoja, o ji risčia įsikibus sėdi, jau nori joti viena, bet sako vis trenerė "per anksti". Visiškai atsitiktinai atvykome su draugais į Lietuvos Žirgyną riešėje ir kai pamačiau, kokio lygio treniravimas vyksta, kaip vaikučiai pasitiki trenere, viską daro savarankiškai, apšalusi stovėjau!!! Greitai supratau, jog ne vaikas nevykęs, o treniravimas. Siaubas, kiek laiko veltui pravažinėjom į raudondvarį. Dukra jau kompleksą įsivarė, kad netikusi jojikė.

Tai perėjome pas trenerę Indrę riešės žirgyne - dukrytė per mėnesį jau viena ristele bėgioja, pasikelia iš balno ritmingai. Patiko tai, jog vaikas iš karto prisirišo prie jos, o trenerė kiekvieną kartą sugalvoja vis įdomesnių pratimų paįvairinti pamoką. Gera matyti, kaip dukrytė trepsi prie durų laukdama žirgyno. Tiesa, ganėtinai sunku pas ją užsirašyti, nes nebūna vietos, bet stengiamės kovoti iš anksto dėl treniruotės laiko. biggrin.gif assa.gif
Atsakyti