Įkraunama...
Įkraunama...

dėl pūslelinės

Ačiū už atsakymą apie pūlslelinės gydymą. Man odos gydytojas paskyrė Valacicloviro tablečių, koks skirtumas tarp šių ir Jūsų minėtų acicloviro vaistų, ar tai tas pats? Ar valacicloviro tabletes irgi galima vartoti nėščiosioms (beje 10 tablečių aš jau išgėriau)?
Ir dar norėjau paprašyti Jūsų patarimo, kadangi prie akies ant skruosto yra labai didelis šašas, tai gydytojas sakė, kad randelis tikrai liks, todėl gal galėtumėte man patarti, kuom galėčiau patepti savo randelį, kad jis liktų kuo mažesnis? Gal susidūrėte su INKŲ PERLAI (MOTHER OF PEARL) perlamutrinio kremo nuo randų efektyvumu?

Labai ačiū

Kristina
Atsakyti
Valacikloviras, patekęs į organizmą, virsta acikloviru. Nepastebėta, kad valacikloviras ar acikloviras sukeltų kokius nors apsigimimus. Valaciklovirą patogiau vartoti, kadangi jis skiriamas 2 kartus per dieną, tuo tarpu acikloviras - iki 5 kartų per dieną (priklausomai nuo dozės), tačiau acikloviras yra pigesnis.
Apie inkų perlus negalėčiau pakomentuoti. Randams tinka Contractubex, tačiau nėra nė vieno tepalo, kuris išnaikintų randus.
Atsakyti