Įkraunama...
Įkraunama...

Krikštynos Rumšiškėse 3tema,

Skambinau šiandien, tai taip kaip ir sakote: 300lt už programą +140lt už dovanėles ir vaišes. Ir dar + įėjimas.
Sakė gegužė-liepa visi savaitgaliai užimti blink.gif
Atsakyti
Pumpuryte, tikiu, kad gegužę-liepą visi savaitgaliai užimti. Mes vasario mėnesį užsisakinėjome, tai dar leido pasirinkti laiką thumbup.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Onelė: 05 gegužės 2011 - 15:21
turiu naujienu is rumsiskiu susitarimo su kunigu.
Issiaiskinau visa sistema, o yra taip:
Danute duoda telefona kunigo kuris dirba ir priskirtas kauno kazkuriai baznyciai (gerojo ganytojo jei nesumeluosiu) tai jis seniau ir atvykdavo krikstyti vaiku i rumsiskiu muziejaus koplycia (nesventinta), jis galedavo tai daryti nes prikaluse karo akademijai ir nebuvo pavaldus kauno vyskupui.
o dabar jis priskirtas kauno baznyciai ir pavaldus vyskupui, kuris neleidzia krikstyti rumsiskese nes ta koplycia ne baznycia ir nesventinta. Mes dar papuolem i ta etapa kai jis nepriklause vyksupui ir pasidare sarasa ka krikstys tai mes busim paskutiai kuriuos ten krikstys.
gera naujiena ta kad tame muziejuje pasventino baznycia esancia muziejaus miestelyje, ir turetu buti priskirtas kunigas tai turetu visos bedos issispresti, reiktu skambinti i pati muziej ir klausti kaip ten su kunigu pas juos ar bus.
va tiek suzinojau smile.gif

sekmes orgaznisuojantis, o musu krikstynos jau greit ir torai nerealus kaune pagal uzsakymus www.alkava.lt super

sekmes
Atsakyti
turbūt apie šitą kalbama , kur yra Rumšiškių muziejaus miestelio centre ax.gif , viduje nebuvau, nes tuomet dar remontai buvo, bet iš išorės visai graži pasirodė



user posted image

aikštė tokia didelė grįsta akmenimis ax.gif

user posted image

user posted image


toje koplytėlėj tai labai faina buvo wub.gif , bet jei niekur nereiks lakstyti tai manau ir čia bus super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės 4u.gif


perskaičiau paskutinius Jūsų pasisakymus ir sunerimau g.gif kaip supratau, kad yra problema su kunigu g.gif Mes savo mažylį planuojam krikštyti liepos 2 dieną. Danutė mums davė kunigėlio Lino mob.tel. ir liepė susitarti dėl laiko. Jis sutiko, jokių bėdų nebuvo. Kaip supratau krikštas bus Rumšiškių bažnytėlėi.

Ar Jums P.Danutė nenurodė kunigo kontaktų? Ar jis nesutiko? Nes aš jau visai pasimečiau, reiks dar turbūt p.Danutei pasukti......
Atsakyti
labutis, mes vakar irgi viska galutinai suderinom telefonu su kunigu del krikstynu Rumsiskese, skambinau jam i mobilu ax.gif tik vat sake kad tuo metu, kai planuojam krikstyti savo vaikucius (per Jonines), Rumsiskiu baznycioje gali vykti remontas, ir tokiu atveju mus priims sitoje muziejaus baznyteleje ax.gif o nieko, kad ji nesventinta? g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, mes taip pat planuojame krikstynas Rumsiskese, tik rugpjucio menesi. Norejau paklausti tu, kurios jau pakrikstijo savo atzalas sioje grazioje vietoje, ar po kriksto Rumsiskiu baznycioje vel griztama i muzieju svesti? Mums p. Danute sake, kad jos programa trunka valanda, o tada mes vaziuojame i baznycia, bet kaip bus po jos...taip ir nesupratau, o gal dar reiketu kazkokias vaises uzsisakyti muziejaus kavineje, ar jos ieina i ta 300 Lt. suma?
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2011 05 30, 17:18)
Sveikos mamytes, mes taip pat planuojame krikstynas Rumsiskese, tik rugpjucio menesi. Norejau paklausti tu, kurios jau pakrikstijo savo atzalas sioje grazioje vietoje, ar po kriksto Rumsiskiu baznycioje vel griztama i muzieju svesti? Mums  p. Danute sake, kad jos programa trunka valanda, o tada mes vaziuojame i baznycia, bet kaip bus po jos...taip ir nesupratau, o gal dar reiketu kazkokias vaises uzsisakyti muziejaus kavineje, ar jos ieina i ta 300 Lt. suma?


aisku,kad neieina smile.gif yra ten kazkokia karciama,ten galite svesti,bet ten jau kitas mokejimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emmmka @ 2011 06 03, 01:59)
aisku,kad neieina smile.gif yra ten kazkokia karciama,ten galite svesti,bet ten jau kitas mokejimas smile.gif



Mes sventem karciamoj, na patikekit turi jie bedu su aptarnavimo kokybe g.gif
Atsakyti
O kokie atsiliepimai apie arbatinę? smile.gif

Beje, švenčiant krikštynas kokia įėjimo kaina vienam žmogui? 10 Lt ar 3 Lt? g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti