Įkraunama...
Įkraunama...

Nida

Senoji tema
http://www.supermama...howtopic=313739

QUOTE(Laurencijav @ 2011 06 13, 15:10)
Sveikos,
gal kas žinot apie šią vietelę? Rezervavu vietas žodžiu ir dabar pergyvenu...

Čia dvivietis butukas ?
Atsakyti
Sveiki, noriu tik perspeti apie gudriuosius Nidos verslininkus,tiksliau pasimokykit is svetimu klaidu!

atsidarysit Google paieska poilsiui Nidoje ir matysit, kaip Vidos namai siulo 50 proc. nuolaidas iki Joniniu,kodel nepasinaudojus,ar ne?:)Sutariau dviems paroms apartamentus uz 300 Lt,nes vaikas mazas ir kotedze nebus kur jo paguldyti, ok!
Nuvaziuojam, skambinu is kelto,pranesa,kad savaitgaly jos vaikai kazko pripainiojo,tai ji kazka sugalvos kotedze (jis buvo tuscias!),nuotaika siek tiek sugedo,bet leidzia issirinkti is dvieju kambariu,nors ir nepatogu, nes virtuve rusy,renkames virsutiniam aukste.nusiraminau,galvoju sutaupysiu,nes kotedze kambariai perpus pigesni, taciau isvykimo ryta,seimininke dinngo,atsiunte savo podruzke,kad ji primintu, jog iki 12 val.turim issikraustyt ir dar sumoketi! Skambinu, galvoju kazka supainiojo,o ji- Jus ka,tokiu kainu niekur nera,toks kambarys!tai gal nuolaida? na nebent 10 litu... tai nesinaudoju josios ta 10 lt nuolaida,sumokejau ir daugiau tai jau tikrai ten negrisiu.Nutariau ir kitiems papasakot,kad nepakibtu...zodziu,zmones daro pinigus, bet fu kaip smirda! Sekmes renkantis!ir Geros vasaros!
Atsakyti
Jungiuosi ir as prie jusu Nidos myletoju biggrin.gif

mes kiekviena vasara kai vaziuojam tai atvaziave susirandam kur apsistoti, mat esam dviese tai lengviau, o ir pas mus niekada planuotai nebuna tai uzsisakyti vieta is anksto ir nesigauna, o i tas vietas kur jau esame buve buna jau uzimta.
Atsakyti
sveikos, mergaites, ar toli nuo centro Purvynės 53-3? ar rekomenduotumete? kokie jusu atsiliepimai, gal kurios esate pabuvojusios cia http://www.kopos.lt/N795/lt.php ?
Atsakyti
QUOTE(sniegena rausva @ 2011 06 14, 12:51)
sveikos, mergaites, ar toli nuo centro Purvynės 53-3? ar rekomenduotumete? kokie jusu atsiliepimai, gal kurios esate pabuvojusios cia http://www.kopos.lt/N795/lt.php ?


Nuo centro pusvalandukas pėstute 4u.gif
Atsakyti
cia Nidos kulturos ir turizmo INFO centro numeriukai +370 469 52827,
+370 469 52347.

Visada pagelbsti paskutines minutes uzsisakymams ax.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,

Planuojame po Joninių su vyru ir 9 mėn. dukryte vykti prie jūros. Niekada nesu buvusi Kuršių Nerijoje, todėl labai norėčiau ten wub.gif Tik vat nežinau, ką pasirinkti - Nidą, Juodkrantę, Pervalką ar Preilą g.gif Sako, Nidoj labai gražu wub.gif , tik brangu ir jūra tolokai... doh.gif
Reiktų, kad nuomotų dviračius su sėdyne mažiems vaikučiams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 06 16, 07:39)
Sveikos, mamytės,

Planuojame po Joninių su vyru ir 9 mėn. dukryte vykti prie jūros. Niekada nesu buvusi Kuršių Nerijoje, todėl labai norėčiau ten wub.gif Tik vat nežinau, ką pasirinkti - Nidą, Juodkrantę, Pervalką ar Preilą g.gif  Sako, Nidoj labai gražu wub.gif , tik brangu ir jūra tolokai... doh.gif
Reiktų, kad nuomotų dviračius su sėdyne mažiems vaikučiams ax.gif


Visoje kursiu nerijoje jura tolokai, bet daug kas su seimomis eina, pats tas malonumas, per pusyneli perbristi smile.gif , kas nenori pestute yra ant kiekvieno kampo nomuoja tuos dviracius, yra vaziuoja ir mikruske iki juros, o galit ir su savo masiniuku vaziuoti.
Atsakyti
QUOTE(~Beauty~ @ 2011 06 16, 09:39)
Sveikos, mamytės,

Planuojame po Joninių su vyru ir 9 mėn. dukryte vykti prie jūros. Niekada nesu buvusi Kuršių Nerijoje, todėl labai norėčiau ten wub.gif Tik vat nežinau, ką pasirinkti - Nidą, Juodkrantę, Pervalką ar Preilą g.gif  Sako, Nidoj labai gražu wub.gif , tik brangu ir jūra tolokai... doh.gif
Reiktų, kad nuomotų dviračius su sėdyne mažiems vaikučiams ax.gif



Nidoje daugiausiai pramogų (kavinukės, muziejai, gražios lankytinos vietos, kultūriniai renginiai, gražiai sutvarkytas pamarys), bet daugiausiai ir žmonių, duag vokiečių. Nidoje yra Maxima - vienintelė visoj Neringoj maisto normali prekių parduotuvė (kitur yra mažytės sezoninės, brangios ir su abejotino šviežumo produktais).
Juodkrantėje berods arčiausiai jūra, nors atstumai visur beveik tokie patys - apie 2 km, svyruoja kažkiek į vieną ar kitą pusę. Kelio link jūros viduryje reikia kopti į kalniuką ir po to leistis nuo jo - nors pvz. Pervalkoje važiuojant dviračių taku kalniuko nėra. Juodkrantė man nepatinka, nes yra toks pravažiuojamas miestelis, pagr.kelias eina tiesiai per ją. Šalia Juodkrantės yra kormoranų regykla.

Man labiausiai patinka Pervalkoje ar Preiloje. Mažai žmonių, beveik nėra užsieniečių, tyku, ramu...Pajūryje - visiškas privatumas paėjus kiek nuo pagr.pliažų, žmonių - tik sava šeima ir nieko aplinkui thumbup.gif Jei reikia maisto, ne problema su mašina palėkt iki Nidos. Beje, tarp Pervalkos ir Juodkrantės yra man asmeniškai pati gražiausia Neringos vieta - Mirusios kopos wub.gif wub.gif
Mes visada vežamės dviračius, tai atstumai iki jūros negąsdina. Su mašina prie jūros važinėti nepraktikuojam schmoll.gif , pasivaikščiojimas - malonumas.

O kainos Neringoje visur brangesnės negu "žemyne", iš savos patirties - normalus variantas 4 asmenų šeimai (su mini virtuvėle ir patogumais) sezono metu - nuo 150 lt/para.

Ir beje, patarimas irgi iš patirties - jei vaikas mažas ir jau vaikštantis, geriau neimti varianto prie pat marių ir be tvoros (kad ir kaip romantiškai skambėtų "su vaizdu į marias") - ne atostogos, o košmaras doh.gif , nei pasėdėsi terasoj, nei atsipalaiduosi - vaikai kur buvę kur nebuvę jau prie vandens, o ten gilu....

QUOTE(Kokere @ 2011 06 17, 13:11)
Ir kur už kiek radote jei ne paslaptis blush2.gif


čia, mums keturiems para 150, rezervacijos mokesčio jokio nepaėmė, bet atrodo, patikimi žmonės, tai gal nepaves... ax.gif Niekad neteko poilsiauti Nidos centre, žiūrėsim - rašo, kad visai šalia Gintaro muziejus, tai jei lis, eisim muziejintis biggrin.gif

O taip pat -žiūrėjau, Nidoje svečių namuose Inkliuzas nebrangiai galima apsistoti (160 lt), bet ten kambaryje nėra virtuvėlės (užtai yra nemokamas internetas); dar buvo toks butukas už 150, mums netiko, nes nėra kur dviračius laikyt ir keturiese jau problematiška susitalpinti :

http://www.kopos.lt/00410/lt.php


Dar, jei domina pigesni variantai, esu praeitą vasarą gyvenus čia, kainos apie 120-130/para, sugrįžt nenorėčiau :

http://www.priejuros...oma-nidoje-215/

čia, mums patiko:

http://www.pervalka.lt/

ir poilsio namuose Baltija (ineto puslapio neturi,seno tarybinio tipo)

tai jei domintų atsiliepimai - pasidalinsiu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 16 birželio 2011 - 13:14
Flight parasyk apie Baltija atsiliepimus. Bandau rinktis kur praleisti atostogas, tai renku info dabar. Finansai vidutiniai, tai domina ekonominiai variantai smile.gif Aciu
Atsakyti
Baltija:

user posted image

Senas tarybinių laikų dviejų aukštų pastatas, neprižiūrėtoje teritorijoje, pirmame aukšte yra bendra virtuvė (joje kelios senos dujinės viryklės, kažkiek indų), bendri dušai, abiejuose aukštuose po bendrą wc (sena, sena santechnika..) ir šaldytuvą. Yra kelių rūšių kambariukai: dviviečiuose tik pora lovų ir spinta; triviečiai, keturviečiai - tikrai erdvūs, palyginus su dauguma naujai įrengtų kamurkių taupant plotą ; turi savo kriauklę dantims išsivalyt bigsmile.gif Dar yra "šeimyninis" dviejų kambariukų su savo wc ir vonia bei šaldytuvu blokas - jis brangesnis, praėjusią vasarą kaip tik jame ir teko pabuvoti.
Trūkumai - viskas pensinio amžiaus, baldai braška ir svyruoja, patalynės būklė - be komentarų, geriau turėti savo.
Privalumai - Pigu. Kas tikrai reta Neringoje, pastatas MŪRINIS, o tai reiškia, jame nekaršta ir yra pakankamai gera garso izoliacija. Maloni poilsiautojus priimanti moteriškė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 17 birželio 2011 - 22:16
sveikos merginos, gal galite parasyti kokie yra mokesciai - kiek kainuoja automobilio perkelimas keltu, ekologinis mokestis..kazkaip apie mokescius sviezios informacijos neradau g.gif
Atsakyti