Įkraunama...
Įkraunama...

Kodėl su vyrais elgiamės kaip su vaikais?

QUOTE(Merguzele @ 2006 03 04, 16:02)
Atsitiko neseniai toks dalykas: svečiavomės pas draugus ir ten vietoj tradicinio stalo šeimininkai padarė švedišką. Aš atsistojau, nuėjau iki stalo ir įsidėjau maisto davynį, tada atsistojo ir maisto pasiimti nuėjo mano vyras. Šalia mūsų sėdėjęs vyriškis puolė mane gėdinti - kodėl aš pati neaptarnavau savo vyro? Kodėl jis pats turėjo keltis ir pasiimti? Prisipažinsiu, po tokios pastabos buvau šokiruota, nes apie tai net nepagalvojau. Juk mano vyras - ne vaikas! Jis - per 30 metų perkopęs, sveikas rankas ir kojas, bei savo nuomonę ir skonį turintis individas! Bet apsidairiau aplinkui ir pastebėjau, kad kitos mergičkos kaip niekur nieko šokinėjo aplink savo tranus, kol šie tesė savo VYRIŠKAS diskusijas.

Mes neseniais susituokę, tačiau iki to 3 metus pragyvenom kartu ir niekada dėl tokių dalykų nesam turėję konfliktų. Aš manau, šeimoje tiek vyras, tiek moteris turi būti lygiaverčiai partneriai, kaip sakant 50/50. Tam neprieštarauja ir mano antra pusė.

Tačiau mūsų aplinkoje yra žmonių niekaip nesuprantančiu, kaip aš savo vyrui leidžiu bulves skusti ar šiaip padėti man buityje. Girdžiu, kaip moterys skundžiasi, kad tenka vyrui viską paduoti, o pats nei piršto nepajudins. Bet kas juos prie tokio gero pripratino? Dar neseniai susidūriau su atveju, kur moteris vyrui visus rūbus perka, nes pastarasis net savo dydžių nežino. KODĖL!?!

Bet šiandien pradėjau mąstyti, gal aš darau didelę klaidą mūsų santykiuose, gal vyrams patinka jaustis vaikais ir mūsų santuokai gręsia liūdna baigtis?

Ką manot, mielosios, ir kaip su vyrais elgiatės jūs?

as tau galiu tik pavydeti, nes kai su mumis apsigyveno vyro tevai, vat ten tai dabar probleme, ka anscaiu darem kartu, tai dabar jo mama tik sokineja aplink, lyg jis mazass vaikas, ir nori kad as taip elgciausi, ir jis jau opradeda lyg keistis, jam jau to sokinejimo rekia, NEZINAU KA MAN DARYTI. verysad.gif

Atsakyti
Kai turiu nuotaikos -aptarnauju kartais.Bet jei ne-tai jau neeeeee..
Atsakyti
nes vyrai ir yra dideli vaikai mirksiukas.gif kaip sakoma, vyrai yra lygiai kaip vaikai tik ju zaislai brangesni...
Atsakyti
QUOTE(Sirenete @ 2006 03 07, 21:57)
Pritariu toms, kurios sako, kad nuo moters priklauso koks vyras bus šeimoje. Jeigu pradeda moterys šokinėti apie vyrą ir elgtis kaip su vaiku, tai pačios ir kaltos. Kai kurios moterys galvoje, kad vyras pats savime yra vertybė, jį reikia globoti ir popinti, kad tik pas kitą neišeitų. O dažniausiai vyrai išeina pas tas, kurias jie patys globoja. Nors jeigu moteriai taip gerai gyventi tai jau jos reikalas.

Vat vat..ir aš mėgau MB lepinti..ir prisilepinau doh.gif . Bliamba. Dabar bandau savo klaidas ištaisyt. Ir žnokit po truputį,bet einam į tą pusę,į kurią man reikia. 7 metus nebuvau gavu jokių pusryčių į lovą,o dabar galiu pasidžiaugt gan dažnais manęs palepinimais. Keičiasi vyras,oi keičias....

QUOTE(Merguzele @ 2006 09 19, 18:24)
Na jei jau iškėlėt mano temą į paviršių, tai parašysiu atomazgą. Taigi, temos pradžioj paminėtas vyrukas, kuris bandė mane sugėdinti dėl to, kad neapšokinėju savo vyrelio, SKIRIASI. Įtariu, pabodo žmonelei vyro plaukučius šukuoti... Bet kad jūs būtumėt mačiusios, kaip JIS aplink ją puolė šokinėti, kai reikalas link skyrybų pasisuko! Ir valgį gamino, ir namus tvarkė, ir skalbė ir t.t. Jai nei pirštelio nebereikėjo pajudinti. Vadinasi, moka ir gali jie viską, tik reik gerai prie sienos priremti.

Apie skyrybas mes nekalbėjom,bet kažką panašaus buvau užsiminus,kad nesu patenkinta santuoka,tas tikrai daug padėjo

QUOTE(liuteliute @ 2008 04 11, 12:56)
as tau galiu tik pavydeti, nes kai su mumis apsigyveno vyro tevai, vat ten tai dabar probleme, ka anscaiu darem kartu, tai dabar jo mama tik sokineja aplink, lyg jis mazass vaikas, ir nori kad as taip elgciausi, ir jis jau opradeda lyg keistis, jam jau to sokinejimo rekia, NEZINAU KA MAN DARYTI. verysad.gif

Oi tos anytos. Čia vienintelė išeitis gyventi atskirai. Gyvenau ir su savo ir su jo mama,siaubas kažkoks,vyro kaip ir neturi. Tarp daug žmonių lieki vieniša ir nesuprasta.
Atsakyti
QUOTE(vilzim @ 2008 04 16, 11:52)
nes vyrai ir yra dideli vaikai  mirksiukas.gif  kaip sakoma, vyrai yra lygiai kaip vaikai tik ju zaislai brangesni...

labai geras pasakymas biggrin.gif Mylim, del to ir sokinejam bei lepinam biggrin.gif
Atsakyti
Panasi situacija buna pas mane kai atvaziuoja mano mama arba sesuo su vyru smile.gif Ju nuomone tik MB pro duris , o as jau turiu su bliudu stoveti ir laukti doh.gif Tai buvo pasakyta , savo namuose galit sokinet , o mano vyras sveikas turi rankas ir kojas gali viska pasiimti pats. Visi buvo soke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rogrinta @ 2008 04 17, 13:21)
Vat vat..ir aš mėgau MB lepinti..ir prisilepinau  doh.gif . Bliamba. Dabar bandau savo klaidas ištaisyt. Ir žnokit po truputį,bet einam į tą pusę,į kurią man reikia. 7 metus nebuvau gavu jokių pusryčių į lovą,o dabar galiu pasidžiaugt gan dažnais manęs palepinimais. Keičiasi vyras,oi keičias....

O kokiais būdais, jei ne paslaptis, tokių rezultatų pasiekei? 4u.gif
Atsakyti
Manyciau Jus elgiates labai teisingai, elgdamasi kaip su Vyru, o ne kaip su vaiku.Musu poroje taip pat yra demokratija ir rupestis vienas kitu, bet ne vergyste..... sakyciau nekreipti demesio i tokias pastabas, tiesiog ignoruoti....o tie vyrai kurie leidzia kad su jais elgtusi kaip su infantilais(jei teisingai pamenu sis zodis reiskia kazka panasau i bejegi ) tai tik minusas jiems patiems....Jie turbut gyvena dar akmens amziuje ir isivaizduoja, kad moteris tik naminis gyvunas skirtas tarnystei.
nenoreciau pasirodyt , kad esu pries vyrus, bet as suprantu seimos ar poros gyvenima visai kitoki.Man malonu pasirupint savo vyru, bet Jis taip pat rodo didziuli demesi, ir valgyt padaro , ir ****** masazuoja kai esu pavargus.....Zodziu Mergaites su Mumis elgiasi taip kaip mes to norim, ir kaip manome to vertos.
Atsakyti
jei su vyrais elgsimes kaip su mazais vaikais tai jie tokiais ir jausis.. kaip ir mazi vaikai taip ir musu vyrai ragus isiaugina.. nesakau kad reikia visa laika laikyti po padu, ne nereikia, tiesiog kai per daug jiems leidi, atiduoti save, jie issidirbineja ir lipa ant galvos.. nejausdami jokios sazines grazaties.. o is ju puses negauni nieko.. mat jie bejegiai vargseliai..
Atsakyti
vyrai ir yra vaikai. dar labiau nervus istampantys nei mazi. bet as kazkaip nekreipi demesio, ir jau tikrai kad neiciau jam y lekste ydeti maisto. o tam asilui paskyciau kad kazi kas kam turetu patarnauti, stuobry!
ir viska tu teisingai darai! o motiniskos meiles jam gali duoti, kai matuoji temperatura lupom, kai prisiglaudi ir pabuciuoji y kakta. is savojo MB zinau kad jiem labai patinka kai jais rupinasi kai jie truputi susirguliuoja. bet gink dieve nereikia buti nevykusiu muilo operu vergem savo vyrams!
Atsakyti
O gal tie vyrai gudresni ir uz mus g.gif Kiek pazystu vyru kurie gyena vieni - puikiai tvarkosi savo gyvenimus. O kai atsiranda ju kelyje moterys - kazkaip linke mazėti mazėti kol visai i pampersus įlipa. Gal jie naudojais tuom, kad mes jais rupinames. Arba pacios per daug besirupindamos ir belepindamos juos sumazinam.
Atsakyti
Tai nereik elgtis kaip su vaikais, o reik elgtis kaip su suaugusiu zmogum. Nu visai bobos kaikurios doh.gif
Atsakyti