QUOTE(nataliuncik @ 2011 07 09, 21:10)
Mrs.Margo, tai o kas dabar blogai? neišsikepė ar neiškilo? mielės tikrinot?
raugas kai pradės bujot pakils, bet jus per skystą raugą padarėt pagal mane, dėčiau lygiom dalim (po 100g)
raugas kai pradės bujot pakils, bet jus per skystą raugą padarėt pagal mane, dėčiau lygiom dalim (po 100g)
su duona viskas



mieliu taip ir nepatikrinau, pamirsau


o tai gal man prideti tada dar 70g miltu


QUOTE(keistuole @ 2011 07 09, 21:27)
skystokas jūsų raugas, iš mano patirties, tai geriausiai, kai jis tirštesnis.
Aišku ne gumulas turi gautis, bet ir ne blynų tešla.
Aišku ne gumulas turi gautis, bet ir ne blynų tešla.
o tai gal man prideti tada dar 70g miltu

