QUOTE(Renata123 @ 2011 10 15, 09:38)
SOS!
Susiruosiau kepti duonyte, pagal
si Nataliunciko recepta. Jau visus produktus sudejau i duonkepes kibireli, bet pacia duonyte noriu kepti orkaiteje. Padekit prasau, kokioje temperaturoje ir kiek laiko kepti duonyte?
Aciu labai!
kepkit 15min kepkit 230 laipsniu, tada sumažinkit iki 180 ir kepkit dar 45min
QUOTE(drugelis. @ 2011 10 15, 10:20)
Kaip suprasti, per sausi? Išmirkyti juos reiktų prieš kepant, ar kaip?
ne, nereikia mirkyt, tiesiog yra kai kurie perdžiuvę, tada reikia padidint vandens kiekį maždaug 15g
QUOTE(mamytė23 @ 2011 10 15, 10:43)
Noriu jūsų patarimo
Štai mano turimi produktai ir noriu išsikepti kažką panašaus į šią duoną,nes man ji labai skani.Receptas štai toks.Neturiu raugo tik mieles,salyklas iš giros ruošinio.Juoduotą druską turiu.Duonkelės neturiu tik orkaitę.
Randu pas Nataliuką man tinkančiū receptų,bet ji gamina su raugu.
Kaip sudėlioti proporcijas iš mano turimų produktų,pagal mano parodytą duonelę,o gal kuri sukurs man receptą
tai vietoj raugo dėkit 1-1.5a.š. mielių (nes būna kad į giros salyklą įeina mielės)
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.