Beje Vilnietes gal galetumet pasidalinti, kur dabar nusipirkti ruginio salyklo?
                Kazkur cia temoje skaiciau, kad kazkas galejo pasidalinti lietuviskais receptais is Moulinex duonkepes  
  Gal galeciau ir as gauti  
  Buciau labai dekinga  
  vaiciune@gmail.com 
Beje Vilnietes gal galetumet pasidalinti, kur dabar nusipirkti ruginio salyklo?
  Gal pas ka perteklius jo yra, as galeciau nupirkti  
                
                                    
                
                
                
            Beje Vilnietes gal galetumet pasidalinti, kur dabar nusipirkti ruginio salyklo?
QUOTE(Tučka @ 2011 10 20, 20:22)
Beje Vilnietes gal galetumet pasidalinti, kur dabar nusipirkti ruginio salyklo?  
  Gal pas ka perteklius jo yra, as galeciau nupirkti  
Salyklo būna Delonoje. Mačiau jau jie yra ir Mandarino PC.
QUOTE(Tučka @ 2011 10 20, 18:22)
Beje Vilnietes gal galetumet pasidalinti, kur dabar nusipirkti ruginio salyklo?
parašiau į AŽ
                Iškepė mano duonelė. Visiškai nerūgšti, skani, tik šiek tiek mažiau pakilo nei anksčiau. Juk raugas po kelių maitinimų taps stipresnis?
                
                                    
                
                
                
            
                Ar kas galetu parekomenduoti juoda duona be raugo, kad butu tokia saldesne kaip kaimiska  
 
Ir dar gal yra kur receptuose duona panasi i "Jore" su saulegrazom
                
                                    
                
                
                
            Ir dar gal yra kur receptuose duona panasi i "Jore" su saulegrazom
QUOTE(Tučka @ 2011 10 21, 09:12)
Duona kepu jau apie 2 metus namuose. Anakart pritrukus duonos namuose, neturejau laiko kada kepti, tai nusipirkau "jores" duonos. Nu, nepykit, bet ji man neskani. (cia mano asmenine nuomone). Taip niekas ir nevalge.
Isbandyti nataliuncik, terros receptai - duonele puiki. Kiekvienai seimininkei pagal ta pati recepta iseina kiek kitokia duonele, bandyk ir, kepkit, atrasit savo skoni.
Nataliuncik Blog'e yra receptu su raugu ir be jo.
                Vakar ismeginau sokoladines duonos recepta (is duonkepes receptu knygeles). Konsistencija gavosi nuostabi, duona gerai iskilo ir gavosi labai minksta, nu bet 4 valgomieji saukstai rudojo cukraus ir 85 gr. kakavos milteliu uzmuse visa skoni  
  ryskiai kakavos milteliu per daug recepte  
 nes duonoje jauciamas ryskus kartumas. Sakykit o jei desiu maziau kakavos ir daugiau cukraus, tai tikriausiai turetu gautis duonyte?  
  
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(Tučka @ 2011 10 22, 10:01)
Vakar ismeginau sokoladines duonos recepta (is duonkepes receptu knygeles). Konsistencija gavosi nuostabi, duona gerai iskilo ir gavosi labai minksta, nu bet 4 valgomieji saukstai rudojo cukraus ir 85 gr. kakavos milteliu uzmuse visa skoni  
  ryskiai kakavos milteliu per daug recepte  
 nes duonoje jauciamas ryskus kartumas. Sakykit o jei desiu maziau kakavos ir daugiau cukraus, tai tikriausiai turetu gautis duonyte?  
  
na matyt ne velltui šokoladinė ir vadinas
QUOTE(keistuole @ 2011 10 22, 10:05)
Siaip skonis tikrai sokoladinis, tik kartu nuo per daug milteliu
Papildyta:
O kuo skiriasi greitai kildinancios mieles, nuo sausu paprastu mieliu? ar cia tas pats?
                Padariau isvada... man atrodo kai pakeiciau is metaliniu formu i silikonines, tai man neikad ir neiskepe duona normaliai... o kepu net dvigubai ilgiau, nei iprastai  
 mesiu as jas lauk  
 vel siandien kepiau, ir vidus lipnus, zodziu tesla. Krastus traskius tik apvalgau 
                
                                    
                
                
                
            QUOTE(rugiagele26 @ 2011 10 22, 11:02)
Padariau isvada... man atrodo kai pakeiciau is metaliniu formu i silikonines, tai man neikad ir neiskepe duona normaliai... o kepu net dvigubai ilgiau, nei iprastai  
 mesiu as jas lauk  
 vel siandien kepiau, ir vidus lipnus, zodziu tesla. Krastus traskius tik apvalgau 
as silikoninej kepu - viskas normaliai
    






