QUOTE(Tosk @ 2011 06 28, 13:49)
Na keltais as retai naudojuosi (nors senais laikais isbandziau visus galimus

) Man patogiausias Rygos

Iki Talino toli belstis, kaip ir iki to kur netoli Talino (Paldilski ar kazkaip panasiai vadinas), pastarasis senais laikais plaukdavo dienos metu is Stokholmo, tad man tekdavo dvi naktis praleisti uz vairo. Ir paskutini karta kai nakty paveziojau stirna ant kapoto Svedijos miskuose, nusprendziau, kad as jau soti tuo marsrutu

Plaukiau ir is Klaipedos, pakraupau nuo keliaujancio kontingento (furu vairuotojai girti kaip tapkes slitinejo po kelta). Tad man pakenciamiausias is Rygos, nors mb buvo pakraupes, kai pakrtuojantis kelte, ji, vargsa, iskoliojo rusiskai
QUOTE(madrugada @ 2011 06 28, 15:00)
aš irgi daugiau plaukiojus iš Rygos. Iš Talino anksčiau buvo tas Paldiski - Kappelskar, dabar krovininiu padarytas, kiek supratau. Bandykit skaičiuoti, kas pigiau, bet iš patirties tai galiu pasakyt, kad tas papildomas atstumas iki Talino tikrai jaučias..
Iš Klaipėdos plaukiau tik į Kylį, tai kontigentas toks, kaip Tosk aprašytas

Ir brangūs bilietai.
QUOTE(KibirVibir @ 2011 06 28, 17:30)
Tallink Silja irgi plaukia is Talino, bet 1.Talinas toliau, 2.keltu bilietai buna brangesni, nes patys keltai gerokai prabangesni, nera ko lyginti su is Rygos plaukianciu. Dar plaukia pigesnis keltas is Ventspilio i uosta netoli Stokholmo, ten maitinimas iskart iskaiciuotas, bet jokiu pramogu nera ir pagr.kontingentas - furos su ju vairuotojais.
Ačiū

Kaip suprantu rinksimės Rygą
O į Kylį aš irgi esu plaukus su fūristais. Iį pradžių galvojau, kad gal ne taip ką išgirdau, kai net valgyti kviečia pirmiausia fūristus, o paskui jau visi kiti