
taigi ir aš kartais prie baikų..
Bet....

jau, mergos, gausit per kuprą, kad visai nepasistengiat temos pasiskaitinėt. Tiek kartų kartojau, kiekvienoj temoj po kelis kartus... kaip sugedusi plokštelė, net pati sau atsibodau
Rašykis. Už bausmę du sąsiuvinius kad prirašytum...
Nėra griežtų, tikslių proporcijų. Tai yra žolė, galim improvizuoti. Aš į trilitrinį stiklainį prikemšu dirvinio asiūklio, truputį pasmulkinu jį, dar įdedu pora šakelių baziliko, irgi pasmulkinu, užpilu vandeniu kad apsemtų, palaikau parą laiko,
nukošiu, užverdu ir paverdu apie 15 min ant silpnos ugnies. Atvėsinu, gautą nuovirą (apie du litrai man gaunasi) supilu į kibirą, dapilu beveik iki viršaus vandens, t.y. atskiedžiu ir drožiu purkšti savo pomidorų. Šitas mixas saugo nuo grybinių ligų. Va ir visas mokslas
Ex, o kodėl reikia pirma nukošt paskui pavirt, argi su žole pavirus nebūtų didesnė koncentracija, ir aplamai, jei jau žolės nebėra koks tikslas virt