QUOTE(tany @ 2011 07 10, 09:56)
Paspalvinsiu ir as temute

. Aisku su EX nesiliguoju
Tai kad tavo pomidorai nuotraukose tokie gražūs, kekės puikios, gausios, net nesuprantu iš kur imi tuos dėmėtus lapus...
Jei kartais prireiktų tau purkšti juos chemija, tai kekes su pomidorais pridenk kokiu popierium, laikraščiu. Neapsipurkš tiesiogiai, apsisaugos patys vaisiai.
QUOTE(ausrap @ 2011 07 10, 11:26)
Parodysiu ir aš savo pomidorus.
Niekaip neatrandu pavadinimo, bet vienam pomidore daug skyltelių, ir plėšosi kaip atskiri pomidorai.
Labai įdomus pomidoras, net nežinočiau nuo kurio galo jį valgyt pradėt
QUOTE(cezi @ 2011 07 10, 11:34)
o tas koncentratas gali ilgiau kiek pastovėt, nes aš vakar visą kibirą asiūklių priroviau (ir pamiršau darže

bet tikiuosi bus tinkami naudojimui

) tai tokio kiekio bus ryškiai per daug
Tinkami, pasmulkinsi, prisitrauks. Jei prisivirsi per daug, tą nuovirą (neatskiestą) laikyk šaldytuve, po kokių trijų dienų gali dar kartą nupurkšt, nepakenks. Bet gali tą perteklių ir sunaudot, agurkus, paprikas nupurkšt. Aš ir arbūzų lapus praeidama vis papurškinėju..
neširstu, nekreipk dėmesio

čia gi reiškia, kad nepabumbėjus pajuokaut neišeina...
Vakar ryte bevyniojant pomidorams viršūnes,
širšė man į ranką įgėlė

ant žiedo tupėjo, pamaišiau aš jai mat...

Dabar vaikštau kaip su boksininko pirštine..