Įkraunama...
Įkraunama...

Dovana krikšto tėvams

Na is tiesu ir as per kiekviena svente atsidekoju sveciams, kad atejo, viena svente dovanojom sveriama kava, kita svente sveriama arbata, (as labiau uz prakitinius, suvartojamus dalykus), vel kazka (dabar jau nepamenu), dabar per krikstynas taip pat esu suruosusi mini dovaneles, manau zmonems malonu ne tik atejus dovanoti savo dovanas, bet ir gauti kazka is seiminiku, o dar jei tai graziai pateikta ir yra staigmena tai is vis super. O cia is tikruju pritariu mamuke68 kaip kiekvieno kisene veza ir nera cia ko dyvitis. Kas kaip ismano tas taip svecius pagerbia. 4u.gif
Atsakyti
na nei per viena svente nieko nedovanojau. o kam? negaliu izeisti savo sveciu - ka jie patys nusipirkti neistengia? jei reikia (kavos/ arbatos) tai nusipirks. ir nusipirks tokia, kaip megsta. kai pati buvau kriksto mama - dovanojau rimtas kriksto dovanas, rubelius. o laikrastukai... kam ju reikia- tas ju daro. as moku graziai kalbas sakyti tai ta ir darau. kas nemoka- grali pasirasyti. bet privartauti, kad kriksto tevai ar vaiko tevai egtusi pagal kazkieno ivaizdi. na graudu. ne del ivaizdzio sventes. del dziaugsmingos progos paminejimo. sureiksminti arbatos 10 g. dovanojima.. fe.. atvirksciai, man graudu kai taip daro - tyliu, bet mintyse pagalvoju: geriau jau butu ka geresnio vaikui nupirke nei 10 varpeliu, kurie veliau metosi pakampese ir tiek. bet cia jau subjektyvus asmeninis poziuris.
Papildyta:
QUOTE(Terroriste @ 2016 06 02, 12:44)
kad niekada tokios tradicijos ir nebuvo, dabar cia zmones susigalvojo. Man irgi atrodo, kad visokiu mazmoziu, tai kazin ar zmonem reikia, tik namus nereikalingais daiktas apsikrauna. Jei man kas dovanotu uz krikstijima dovana ( blink.gif  g.gif ), tai noreciau tik vaiko nuotraukos ir kokie saldumynai praverstu  bigsmile.gif


4u.gif

butent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 17, 09:19)
Papildyta:
Nesvaikit Jūs, čia, išmanančios. jei pačios esat skrudžės - taip ir prisipažinkit. Visiškai man negaila buvo nieko - nesigiriu, bet tos kad ir smulkmenos - kad ir rėmeliuose gražūs žodžiai tėvukams, laikraštukai dalyvaujančioms šeimoms, ir t.t.Padarė įspūdį tikrai ir dar klausė iš kur tokių šaunių idėjų pasisėmiau. KRITIKĖS ATSIRADO.

gavus kad ir kokia dovana as visad padekoju, parodau,kad patiko, kad ir kokia nesamone bebutu. Ir tokiu nesamoniu pas mane jau pilnas stalcius, vel reikes kazkur isgrust. Kol gyvenau bute lengviau buvo - sudedu laiptinej ant palanges ir issinesioja kas ka nori, o dabar tik uzima vieta. Ir ne viena as tokia, jei ka mirksiukas.gif man atrodo, kad geriau nieko, nei eiline smutke, kurios niekam nereikia. O dovana turi buti prasminga ir tokia, kokios zmogus tikrai nori. Remeliai su kazkokiais zodziais, varpeliai, statuleles, laikrastukai doh.gif blink.gif schmoll.gif Metai (kad neizeisti) ir i siuksliu konteineri.
Atsakyti
QUOTE(mamuke68 @ 2016 06 17, 10:19)
Papildyta:
Nesvaikit Jūs, čia, išmanančios. jei pačios esat skrudžės - taip ir prisipažinkit. Visiškai man negaila buvo nieko - nesigiriu, bet tos kad ir smulkmenos - kad ir rėmeliuose gražūs žodžiai tėvukams, laikraštukai dalyvaujančioms šeimoms, ir t.t.Padarė įspūdį tikrai ir dar klausė iš kur tokių šaunių idėjų pasisėmiau. KRITIKĖS ATSIRADO.

O jei tie gavėjai nemėgsta jokių statulėlių, rėmelių, laikraštukų? Iš mandagumo visi padėkoja ir paklausia, iš kur gavo. (nors kartais tas klausimas sarkastiškas būna, tik dovanotojas to nesupranta). Esam ne kartą gavę visokių laikraštukų, atviručių, bet nei mes kaupiame, nei kiti draugai. Kažin, kaip dovanotojas apsidžiaugtų pamatęs, kad ant jo atvirutės piešia dvimetis, o laikraštukas liko rašiklių išbandymo vieta. Tada prasideda versmai "oi oi, nevertina". O gal reiktų suprasti, kad retai kuriam įdomios visokios kičinės statulėlės, varpeliai, angeliukai, drugeliai, laikraštukai ir t.t. Po pusmečio pabandykit nuvykę pas draugus paklausti, gal turi jūsų dovaną, kiek procentų jų nepasimes ir nesakys, oi kažkur padėjau.
Atsakyti
Pritariu pasisakantiems pries beprasmiskas kicines smulkmenas - dovanas kriksto tevams. Visi tie laikrastukai, puodukai su krikstynu data, angeliukai ir pan didele prasme turi tik vaiko tevams, kitiems - jokios. Na gal idomu pavartyt ta laikrastuka pirma karta, o po to i atlieku rusiavimo konteineri ir tiek - ka dar su juo veikt? Ir siaip nesu girdejus, kad kriksto tevams dovanotu ka, nebent visokiu saldumynu namo veztis pridetu.
Manau labiausiai vykusi dovana butu veliau atspausdintas krikstynu nuotraukas atsiusti, na bent jau man.
Atsakyti

wub.gifd1fcfde6b5ef.jpg

Kur užsakinėjote šiuos puodelius? Minėjote, kad Kaune, o kur konkrečiau?

Atsakyti
QUOTE(Nika77 @ 2018 07 03, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Letta26" data-cid="70793451" data-time="1465891955"><div><p>vartotojo įkelta nuotrauka<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.radikal.ru'>vartotojo įkelta nuotrauka</a></p></div></blockquote><p>Kur užsakinėjote šiuos puodelius? Minėjote, kad Kaune, o kur konkrečiau?</p>



Gali būti, kad Jiesioje, ji dabar Europos pr. įsikūrusi.
Atsakyti

Dovanojome "Krikstateviu isgyvenimo" rinkinukus.Mazuose maiseliuose pridejau smulkmeneliu ir ant prisegto lapelio surasiau ka jos reiskia (pusia juoko forma) :)

Atsakyti

Gali būti, kad Jiesioje, ji dabar Europos pr. įsikūrusi.

Ačiū, bandysiu ieškoti  :4u:​ 

Atsakyti