Įkraunama...
Įkraunama...

TROLL baldai (nuo lopšio iki...)

Sveiki, mane žavi TROLL baldai (http://www.trollonline.lt/), gal galite pasidalyti savo nuomonėmis apie juos, jei estate įsigijusios, apie jų funkcionalumą, kokybę, kainas (kur pirkote, kur pigiau...) ir pan.?

Šiuo metu svarstau, jog mūsų mergytei labai praverstų apie transformuojama lovytė VICTOR, gal kuri įsigijote, gal matėte "gyvai"? Kokie įspūdžiai?

Ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 27 birželio 2011 - 08:52
Turime Troll lovyte Romantica ir komoda. Esam patenkinti kokybe, ypac palyginus su pigesnemis lenkiskomis prekemis. Dar pasizymi tvirtumu (parduotuvese matytos loveles klibedavo, daliu tvirtinimai silpni). smile.gif Pirkome trollonline.lt, puikus aptarnavimas, greitas pristatymas.
Atsakyti
Kadangi niekas nepakomentavo daugiau šio gamintojo baldų - surizikavom ir nusipirkom lovytę VICTOR.

Puiki tvirta lovytė, likom patenkinti. Tikrai gera investicija, tiems kurie nenori dažnai išlaidauti perkant lovas augančiam vaikui, plius gavom čiužinuką dovanų. Laisvai į ją tilptų ir du maži, ką tik gimę lėliukai, užima mažiau vietos nei standartinė kūdikio lovytė.

Be to, jei kada nusiteptų - visada galima perdažyti, padekoruoti. Super. Mūsų lėlytė ir būsimas lėliukas turės superines lovytes smile.gif

Atsakyti
MES turime Troll (nors speju jau greit nebeturesime, perleisim pusbroliukui/ei) smile.gif

tai va, likau labai patenkinta, pirkome nauja, bet lovyte liko be naudojimo zimiu. kokybiska stora mediena, tvirta. dailus dizainas, spalvu ivairove, be jokiu vizualiu defetu, ar netobulumo.

(aisku gal galetu buti linija su issisukanciais bagaliuikais, kad vaikas galetu pats islipt), bet musu atveju to neprireike, nes lovyte buvo pristumta prie musu lovos., tai lelius lipa ispradziu i musu lova, poto jau ant grindu.

Lovytei vienas sonas nusileidzia, ir dziaugiuosi kad pirkome su tuo pigesniu nusileidimo mechanizmu, nes kilnoti sono visai neprireike. viena kart nuleidom kokiu 7-8men, kai reikejo pakoreguoti auksti.

tikrai rekomenduoju!
Atsakyti
Gal kas naudojat lopsiuka Bedside? Idomu butu isgirsti atsiliepimus,ar patogu?
Atsakyti
QUOTE(Via @@@ @ 2012 01 30, 13:27)
Gal kas naudojat lopsiuka Bedside? Idomu butu isgirsti atsiliepimus,ar patogu?

Mes siame lopsiuke migdome jau antra vaikiuka. Labai patogu thumbup.gif thumbup.gif
Pasiuvom pagal uzsakyma apsaugeles, tai siltai guli, nepucia jokie skersvejai. Galima isvezti i kita kambari, nes telpa pro duris. Auksti imanoma tiksliai nusireguliuoti pagal teveliu lova, nuleisti krasta.
Mes tai labai patenkinti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Baisa. @ 2012 02 03, 22:45)
Mes siame lopsiuke migdome jau antra vaikiuka. Labai patogu  thumbup.gif  thumbup.gif
Pasiuvom pagal uzsakyma apsaugeles, tai siltai guli, nepucia jokie skersvejai. Galima isvezti i kita kambari, nes telpa pro duris. Auksti imanoma tiksliai nusireguliuoti pagal teveliu lova, nuleisti krasta.
Mes tai labai patenkinti thumbup.gif

Manot verta skirti lesu sitam prikiniui,ar vistik pirkt iskart lovyte g.gif ? Ar ne per trumpai naudojamas daiktas, ar vistik patogumas atperka? Dabar galvoju,ar man jo reikes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Via @@@: 04 vasario 2012 - 18:38
QUOTE(Via @@@ @ 2012 02 04, 18:37)
Manot verta skirti lesu sitam prikiniui,ar vistik pirkt iskart lovyte  g.gif ? Ar ne per trumpai naudojamas daiktas, ar vistik patogumas atperka? Dabar galvoju,ar man jo reikes smile.gif

Tik gimusiam lovyte labai didele ir ten tikrai nejauku. Vaikiukas ten nenori miegoti, pyksta, mamos pasiguldo savo lovoj, o paskui negali atpratinti. Turim mes ir SUN lovyte, tai naujagimiui schmoll.gif . Jei tik finansai leidzia, tai lopsiukas tikrai reikalingas.
Atsakyti
Mes turim Anna Glider lopšiuką, kur supasi lygiagrečiai su grindimis, superinis dalykas. Nes su pirmu vaikeliu turėjom lovytę su lingėmis, buvo neįmanoma normaliai pasupti doh.gif , leliukas judėdavo.Mums jau 5 mėnesiukai , manau kad keisti į lovytę reikės kai pradės pats atsisėsti. Trečiam vaikui tik tokį įsigyčiau smile.gif
Atsakyti
Sveiki, šiandien nusipirkome Troll Basic Lux HM Chocolate lovytę. Surinkus ją, pamatėme, kad vietomis lovytės strypai netolygiai nudažyti. Gal nemoku aiškiai paaiškinti, bet atrodytų, kad visi strypai turėtų būti tolygiai vienodai nudažyti ir kai juos lieti tokie slidūs, o dabar atrodo, kad vietomis jie ar nenušveisti tolygiai ar kas, bet yra tokie šiurkštūs ir dažai ant jų kitaip iškart atrodo. Taip yra vos ne ant kiekvieno strypo - dalis jo atrodo normalus, o dalis toks šiurkštus ir dažai ne taip susigėrę. Norėjau paklausti, gal čia medis ir taip turi būti, ar vis dėlto brokas? Pirma mintis vežti atgal, bet jeigu paaiškės, kad ant visų lovyčių taip, tai nesinori be reikalo jos ardyti ir vežioti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilte @ 2012 02 16, 20:02)
Norėjau paklausti, gal čia medis ir taip turi būti, ar vis dėlto brokas? Pirma mintis vežti atgal, bet jeigu paaiškės, kad ant visų lovyčių taip, tai nesinori be reikalo jos ardyti ir vežioti  g.gif

Manau, jei tikrai negraziai atrodo - tai brokas.
Mes pirkom SUN lovyte (atsivezem is LV), tai viena koja buvo truputi nuskelta ir uzdazyta laku. Vyras nufotografavo ir parase laiska. Tai atsiunte nauja koja, labai atsiprase (tiesa, dar paprase atsiusti lapa su kokybes tikrintojo numeriu, matyt jam is algos isskaiciuos nuostolius hihihi.gif )
Atsakyti
as irgi manau brokas, nes man butent del to trolis ir patiko, kad labai kokybiskai mediena apdorota.
Atsakyti