QUOTE(Karolilna @ 2010 05 27, 10:09)
labuka,
niu zinok vakar rimtai susedom su grupiokem ir manau kokiem 6-7 ekonometrija jau parasyciau

taip, kad tikrai nebus sunku. Bet matai mes neakiv., mazu lengviau nei dieniniam mums?
uzdavinis tai is vis lengvas, reik iskelt hipoteze 0 x neitakoja Y ir alternatyvia, kad itakoja. tada palygini t duota su t apskaiciuotu ir atmeti/priimi hipoteze. o po to ta pati padarai su visa lygtim ir tikri pafal Fiseri. Zodziu jei ka sita galim per AZ susiaiskint
VEP tai turiu tokius 3 lapus sutrauktus arba viena lapa ten kokiem 7-8 tikrai uztenka, tai ta ismoksiu gerai, o jei dar liks laiko persiskaitysiu.
Statistika balai prasideda nuo 5 tai labai nebijau
TE mokeis pas Miskini? ar sukti ten jo kl buna? as svarsciau tarp TE ir statistikos ale manau nepasirikau
Aš dar iki ekonometrijos nepriėjau, tai kol kas man ten tamsus miškas visiškai atrodo

<nes mokiausi prieš du metus ir visiškai nieko neatsimenu> Tai jeigu pradėjus mokytis kils klausimų dėl to uždavinio ,tai kreipsiuos
Aš tai VEPo tuos 48 psl baigiu kalt. Bet kažkaip dabar lengviau einasi nei per sesiją. Tikriausiai su šituo persistengiau, nes ir iš mūsiškių yra tokių, kurie iš kelių lapų konspekto mokos.
Pas Miškinį mokiaus. Šiaip nelabai skundėmės egzu jo, bet įdeda kelis klausimus, kur vos ne spėt reikia. Per egzą buvo: kiek pervedė emigrantai 2008 metais

Dar įdeda kelis susuktus labai.
Aš tai kažkaip su Valkausku reikalų nenoriu turėt, bet ten turėtų labai lengvas būt, ir labai geri balai