Įkraunama...
Įkraunama...

Ar pavyko parduoti vaiko išaugtus rūbelius?

Apklausa: Ar pavyko parduot vaiko rūbus per šį forumą? (100 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Ksesanko @ 2014 01 28, 16:29)
O kur randate tokias seimas? Kaip apie jas suzinote ir kaip susibendraujate???  g.gif



Gausis poster_offtopic.gif , nes tema apie pardavimus. blush2.gif
As irgi dauguma rubu, daiktu (ne tik sunaus) atiduodu seimoms, kurioms to reikia. Be jokiu problemu randu kam. Pradzioje pasiklausdavau darbe kolegu, savo giminaiciu, draugu ir pan. Visada atsirandavo zinanciu, kam galeciau padeti. O dabar net nereikia klausti, patys man pasako. O ir norinciu kazkam padeti atsirado daugiau, kooperuojames. ax.gif
Dazniausiai pati net nekontaktuoju su konkrecia seima, kuriai padedu. Pvz., mano mociutes kaime yra susikurusi kaimo bendruomene (kaip ir daugumoje bent kiek aktyviu kaimu, gyvenvieciu), bendrauju su jos pirmininku. Jis ir pasako, ko, kam reiketu, pats ir perduoda.
Atsakyti
As taip pat parduodu l.geros kokybes issaugtus rubelius,turim net kelias nuolatines mamytes,kurios perka musu issaugtus rubelius jau ne pirmi metai,tai labai patogu. O taip pat dedu ir i sm ir kitur,aisku uzima nemazai laiko,nes reikia nuotraukas daryti,ismatuoti. O siek tiek prastesnius rubelius ar batukus dovanoju,zinoma jie devemi,bet jau isseigai netinkami.
Atsakyti
Parduodu tik naujus rubelius, kuriu neteko nesioti, arba labai mazai nesiotus - geros kokybes. Jei rubeliai buvo pirkti ne nauji, tuomet viska atiduodame i Carita. Ten nuvezu ir savo, bei vyro rubus, kuriu jau nedevime, bet jie yra dar geros kokybes.
Jie ten labai laukia, kartais net eiles stovi sunkiai besivercianciu zmoguciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo V.A.S.A.R.A.: 03 vasario 2014 - 14:53
Seniau esu kai kuriuos rūbelius sėkmingai pardavusi, bet nelabai turiu kantrybės tokiems dalykams, tai dabar dažniau padovanoju ir tiek smile.gif
Atsakyti
Stai kur galima realizuoti isaugtus vaiku rubelius arba uzsiimti labdara. smile.gif

Kidibam
Atsakyti
QUOTE(Naujoke_X @ 2014 03 20, 17:54)
Stai kur galima realizuoti isaugtus vaiku rubelius arba uzsiimti labdara. smile.gif

Kidibam


Koks atradimas, kaip ačiū.

Aš esu didelė mėgėja pirkti sau drabužiūs internetu, tiek medžiot nuolaidas, ties pirkti ivairiausius dėvėtus daiktus. Pati beje kaip dauguma parduot nemėgstu, man didelis vargas, o ir baimė, ar tiks, ar nueis. Pati esu labai laiminga nusipirkdama gerus daiktus, kurių šiaip negalėčiau sau leisti. Bet va su vaikučių daiktais sunkiau, matyt dauguma atiduoda giminaičiams, nes tingi pardavinėt po kelis Lt, o kas parduoda tai nori vos ne tą pačią kainą gaut kaip mokėjo. Daugumą daiktų randu su nuolaidom pigiau, nei SM išparduotuvėj. Tarkim daugkartines sauskelnes geros firmos dėvėtas pardavinėja mamos po 40Lt, kur naujos 59Lt, o su nuolaida po 32Lt prisipirkau. Tai va kažkaip dar nieko nenusipirkau dėvėto, nes tiesiog nerandu nieko naujagimiam geros būklės už geras kainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vicious_L: 29 kovo 2014 - 23:00
Prisipirkau kruva grozio is to Kidibam, super ideja, kokybiskas komisas, ziuresiu ka gausiu
Atsakyti
QUOTE(Vaidilu @ 2013 05 24, 11:38)
Nepardavineju nieko,viska atiduodu sunkiai besiverciancioms seimoms,vasari nuveziau vienai seimai 3 maisus mazojo rubeliu,supynes ir kitus daigtelius,dabar liepa vel planuoju apsilankyti kurioj nors seimoj su keliais maisais rubeliu  blush2.gif labai malonu kai galiu padaryti kazkam gero  blush2.gif


As manau, kad ne maziau gerus darbus padaro ir tos kurios parduoda drabuzelius padoriomis kainomis, nepatingi nufotografuoti, ideti skelbimus, o manau tas vargas tikrai ne visada atsiperka finansiskai. Daugumai sunkiau besivercianciu seimu tiesiog net nemalonu prasyti pagalbos, ar kad svetimi zmones kazka dovanotu, o taip pat norisi savo vaikui suteikti viska kas geriausia. Ir tikrai labai smagu isigyt geru daiktų kurių šiaip negalėtum sau leist ir nesijausti niekam skolingam.
Atsakyti