tesiam tema toliau

mamytes kaip manot ar vaiku kambaryje geriau tiesti laminata, ar kilimine danga? ir kur galima rasti graziu tapetu, kilimu, ir dekoraciju ant sienos.aciu
cia yra lipdukai sienoms ir siuntimas nemokamas
http://www.tinydeal....21_758_761.html
http://www.tinydeal....21_758_761.html
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 07 04, 17:58)
mamytes kaip manot ar vaiku kambaryje geriau tiesti laminata, ar kilimine danga?
Aš tai švaros mėgėja, todėl kiliminės dangos niekur nesirinkčiau, o jau vaikų kambaryje - ypač. Kilimą bent jau išvalyti gali, o danga - iki kito remonto.
QUOTE(Knopkute3 @ 2011 07 04, 17:58)
mamytes kaip manot ar vaiku kambaryje geriau tiesti laminata, ar kilimine danga? ir kur galima rasti graziu tapetu, kilimu, ir dekoraciju ant sienos.aciu
na mes asmeniškai jau 8metus turim vaikų kambaryje kiliminę dangą, ir dabar remontuodami ieškom naujos, vėl klosim.
tris kartus valėm šlapiuoju valymu, o šiaip vaikas išsisiurbia, susitvarko.
tik , jei rinksitės kiliminę dangą, tinka trumpos tekstūros/trumpo plauko, nes kitaip lego detalyčių net neišsiurbia;)

na ikelsiu vel gera nuoroda - Vienas kambarys du vaikai
manau ideju kasnors tikrai pasisems ... juolab kad su breziniais.
Pas mus parketas. ji ir paliksim. tik po lovom ar kitose kokiose vietose linksmi kilimukai bus naudojami.

Pas mus parketas. ji ir paliksim. tik po lovom ar kitose kokiose vietose linksmi kilimukai bus naudojami.
QUOTE(Babetta @ 2011 07 05, 14:59)
na ikelsiu vel gera nuoroda - Vienas kambarys du vaikai

idomi nuoroda. Auginu du berniukus. Labai nenorejau dvieju aukstu lovos(man ji atrodo griozdiska), bet tenka pripazinti fakta, kad tokiame kambaryje sutalpinti du vaikus imanoma tik su dviaukste lova. idomu ar ilgai vaikai miega dviauksteje? turiu galvoje iki kokio amziaus?
sigita, zinau is pazystamu, kad 2a lova naudojama ilgai buvo. iki studentavimo - poto vaikai issilakste
)
as ziurinejuos lova irgi 2a- bet su galimybe atskirti. na dabar pilna tokiu. nori per du aukstus- nori atskirai. juk ne kas menesi surinkinesi.. man kol kad bent jau ideliausias var. / Dabar per du aukstus. uzaugs- pasidarys vyresni..galiu galiausia nusibos - perskirs lovas ir vel naujas kambarys bus

as ziurinejuos lova irgi 2a- bet su galimybe atskirti. na dabar pilna tokiu. nori per du aukstus- nori atskirai. juk ne kas menesi surinkinesi.. man kol kad bent jau ideliausias var. / Dabar per du aukstus. uzaugs- pasidarys vyresni..galiu galiausia nusibos - perskirs lovas ir vel naujas kambarys bus
QUOTE(Egliene77 @ 2011 07 05, 10:37)
na mes asmeniškai jau 8metus turim vaikų kambaryje kiliminę dangą, ir dabar remontuodami ieškom naujos, vėl klosim.
O koks tas šlapiasis būdas - plaunamuoju dulkių siurbliu?

QUOTE(_Smalsutė_ @ 2011 07 05, 17:12)
O koks tas šlapiasis būdas - plaunamuoju dulkių siurbliu?
Čia aišku tik mano nuomonė, bet jei jau namuose yra kiliminės dangos, toks daiktas sakyčiau yra būtinybė (nors ir prabangesnė) daugiau mažiau nuolatiniam naudojimui, o ne retomis progomis.
Gi ant tų kilimų vaiko pusė gyvenimo praeina, tai ir kvėpuoja dulkėmis... 

kercher siurblys buvo naudojamas, tas pramoninis:) o slapiu valymu kas savaite pravarydavom:) nezinau, cia tik mano gyvenimo "istorijos" dalis, neipirsineju tikrai
gal zinot kur yra fainu, nelabai brangiu lovatiesiu, labiau domintu vaikams. aciu