sveiki,
neradau tokios temos, tad skelbiu naują. Labai patiko Alkavos pyragas "Naujiena":
Gal kas žinote jo receptą? Būčiau labai dėkinga
Gal kas žinote jo receptą? Būčiau labai dėkinga
[/quote]
Nežinau, bet klausiau kepinių temoje tai niekas neatsiliepė,
Galima spėti, kad baltas biskvitas su sokoladiniu sviestiniu kremu, aplietas šokoladu
Man šis pyragas nuo senai patinka tik dabar kartais papuola prastos kokybės
Todėl būt ydomu pačiai pabandyti iškepti
Sveikos,
dažniausiai kepu įvairius torčiukus. Iš pyragų mano šeimyna labiausiai mėgsta su varške. Tačiau Naujiena - tai mano vaikystės pyragas (kartu su Magde). Magės receptą jaqu radau forume. Būtinai išbandysiu per atostogas. O Naujiena - labai skanus pyragėlis. Ir man būtų įdomus jo receptas.
Gal iš tikro yra žinančių. Ir aš būčiau labai dėkinga už receptą.
Merginos, gal kuri pasidalinsit?
dažniausiai kepu įvairius torčiukus. Iš pyragų mano šeimyna labiausiai mėgsta su varške. Tačiau Naujiena - tai mano vaikystės pyragas (kartu su Magde). Magės receptą jaqu radau forume. Būtinai išbandysiu per atostogas. O Naujiena - labai skanus pyragėlis. Ir man būtų įdomus jo receptas.
Gal iš tikro yra žinančių. Ir aš būčiau labai dėkinga už receptą.
Merginos, gal kuri pasidalinsit?
sveikos,
kažkas gavos (Į prekinę išvaizdą nežiūrėkite, nes labai skubėjau )
kažkas gavos (Į prekinę išvaizdą nežiūrėkite, nes labai skubėjau )
QUOTE(raima.ma @ 2011 07 16, 14:03)
Vau... Labai panašu, o skonis kaip?
skonis irgi Aš gal tik kiek per anksti prapjoviau -- sviestinis kremas nepakankamai apstingęs dar... Bet kad laaabai jau norėjosi paragaut
Mano pats mėgstamiausias pyragas tik irgi tokio pat skonio -neteko ragauti jau daug metų ir vakar pamėginau išsikepti pati -pavyko
Pertepimas-1 pak.sviesto ,100 g.šokolado ištirpinau ir sumaišiau su 200 g.grietinėlės(ant garų ).
Išplakiau minkštą sviestą ir plakdama supyliau 2/3 atvėsusio šokolado su grietinėle.
Likusį šokoladą supyliau ant vyniotinio. Biskvitus kepiau kaip Kuršėnų vyniotiniui(4 kiaušiniai,4 š.cukraus ,4 š.miltų 200temp. kol pagels),tik kepiau per 2 kartus,kad gautųsi ploni lakšteliai. Vyniavau vyniotinį,nes man taip patogiau
Atrodo patižęs -kad norėjau sudėti visą kremą,jo šiek tiek buvo per daug
Pertepimas-1 pak.sviesto ,100 g.šokolado ištirpinau ir sumaišiau su 200 g.grietinėlės(ant garų ).
Išplakiau minkštą sviestą ir plakdama supyliau 2/3 atvėsusio šokolado su grietinėle.
Likusį šokoladą supyliau ant vyniotinio. Biskvitus kepiau kaip Kuršėnų vyniotiniui(4 kiaušiniai,4 š.cukraus ,4 š.miltų 200temp. kol pagels),tik kepiau per 2 kartus,kad gautųsi ploni lakšteliai. Vyniavau vyniotinį,nes man taip patogiau
Atrodo patižęs -kad norėjau sudėti visą kremą,jo šiek tiek buvo per daug
QUOTE(loret30 @ 2011 09 01, 16:55)
labai skanai atrodo
o skonis ar panasus kaskiek i pyraga "Naujiena" ???
jooo,slanus pyragiukas man tortas "regentas" labai ji primena
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 09 10, 00:25)
Man tai laaabai panašu,taip atrodė kad tokį ir valgau.
Papildyta:
QUOTE(keno @ 2011 09 10, 08:49)
jooo,slanus pyragiukas man tortas "regentas" labai ji primena
Palyginau receptus-į torto "Princas regentas" pertepimą dedasi vietoj grietinėlės-pienas. Neturėjau grietinėlės-bandžiau su pienu-gavosi kitoks skonis,panašus,bet tikrai kitoks.
Sveikos,
mano Naujiena siu metu naujametiniams stalui
mano Naujiena siu metu naujametiniams stalui