Sveikos merginos... Ne tai kad prašau pagalbos, bet noriu išsipasakot, nes nebežinau, ką daryt
Susiradau auklę jau 2005.05.10, nes reikėjo į darbelį išeit. Nu iš pradžių džiaugiausi nerealiai, jauna, protinga. Labai nenorėjau pagyvenusios moteriškės (te neįsižeidžia niekas), tai mano auklytė 25 metų mergaičiukė. Labai atvirai pasikalbėjom apie rekomendacijas ir visus kitus bajerius. Labai linksmai bendravosi. Kadangi tuo metu gyvenom su vyro broliu ir jo būsima žmona, o jie apsiženyjo praeitą vasarą, tai man svarbi buvo ir jų nuomonė. Jiem patiko, o ypač švogerkai. Pirmą dieną jinai išklausinėjo po kokius klubus vaikšto, kaip baliavoja ir t.t.
Viskas buvo gerai iki vestuvių. Per vestuves aišku mes buvom piršliais, bet manęs vestuvių eigoje, jaunoji paklausia : o tu nuoširdžiai viską darai?
Man netilpo galvoj tie žodžiai. Po kiek laiko pradėjo mane ignoruoti švogerka, nors iki to laiko buvom labai geros draugės. Vis dažniau pradėjom nesutart. Dar kažko uošvienė užpyko, ir nieks nieko nesako.
Nesikalbėjau su švogerka pusę metų, kol pačiai neteko nuvažiuot pas juos į Londoną (po vestuvių jie iškart ten išvažiavo). Tada jau pirmą vakarą susėdom išsiaiškint, pasirodo, mano auklė labai gerai sutarė su švogerka, kartu lakstė pas bernus, į šokius. Ir mano brangioji auklytė mane švogerkai šmeiždavo ir sakydavo, kad aš nemėgstu švogerkos, ją apkalbinėju. Pasakojo, kad aš vestuves ruošiu tam , kad pasirodyčiau kokia šauni esu, dovanas dovanojau iš pasityčiojimo (vestuvių dovana buvo Saulėjoje, pirtis, jacuzzi, masažai ir šampanas). Dar iš mano tel parašė sau sms, kad aš neleidžiu duot vaiko uošvienei ir apskritai, esu labai pasikėlus, smirdžiu ir t.t.
Jums gal labai keista viską tą skaityt ir aišku visiškai neįdomu, bet nežinau ką daryt. Ieškojau kitos auklės, nerandu... O šita ir toliau rašo laiškus į angliją ir apšneka mane...
Patarkit, kaip man ją pamokyt, ar paprasčiausiai išmest pro duris???????????
Papildyta:
As savo auklytei daug esu padejus, ir pinigus is anksto sumokedavau, ir skolindavau. Kartu pabaliavodavom.
Dabar vel labai daznai jai norisi isgert sidro vakare su manim, bet su vyru taip artimai nebendrauja...
as galvojau, kad su aukle aš turiu sutarti, nes gi jai per dieną palieku vaiką.
Viskas anksčiau buvo labai gerai, ir su vaiku jinai labai normaliai elgiasi, tik labai daug knygų apie žmogaus psichologiją skaito...
Nebežinau, atsibodo, pavargau.....
O dar norėjau paskui pas save firmoj įdarbint...