Želiukas
100 gr. sausainių skirtų tiramisu
100 gr. traškių sausų pusryčių
keli pokeliai spalvotų želė
2 šaukštai mėlynių
0.5 l. pieno
100 gr. cukraus
2 šaukštai želatinos
120 ml. vandens
200 gr. grietinės
200 gr. kond. pieno
Pasiruošiame želė kelių spalvų taip kaip parašyta ant pakuotės ir susmulkiname kubeliais.

Želatiną užpilame vandeniu ir leidžiame išbrinkti apie 30 min. Kaitiname garų vonelėje maišydami, kol visiškai ištirps.Į pieną beriame cukrų gerai išmaišome ir pilame dalį ištirpintos želatinos. Suberiame želė kubelius,mėlynes, viską gerai permaišome ir pilame į formą. Leidžiame sustengti.

išdėliojame sausainius. Kond. pieną išsukame su grietine, supilame likusią želatiną, permaišome ir supilame ant sausainių. Pastatome, kad atvėstu. Dugną uždengiame sluoksniu sausų pusryčių. Statome į šaldytuvą, kad tortas visiškai sustengtų.
Skanaus!!