Įkraunama...
Įkraunama...

Swapas "Transformeriai"

VASARA
user posted image

................

user posted image

Prie mūsų šaunaus būrelio gali prisijungti visi norintys (tik su keliom sąlygom):
1. Reikia ne tik ką nors rankdarbiauti, bet ir parodyti savo darbų albumą.
2. "Praplepėti" bandomąjį laikotarpį, t. y. kol senbuvės nutars, kad jau priima
3. Gaminti dovanėlę su didžiausia meile, rūpesčiu ir šiluma
4. Gerbti, mylėti ir reikalui esant, užjausti visas swap'o dalyves ir pretendentes

Kviečiame prisijungti!
Mūsų swap'o albumas
ČIA
Atsakyti
Ech, kokie vaizdai. Noriuuuu
Atsakyti
bet kokios aguonos grazios bigsmile.gif
labai grazu....

ar as klystu bet 4 punktas prisidejo?
Atsakyti
pamiršau kuri ieškojo kas padarytų auskarus nuotakai. ten ne akmenukas o baltas pūstas stiklas, jeigu tokio nėra pirkti galima užsakyti pas stiklapūčius, akd padarytų ruošinukus auskarams, kažkur turėjau stiklapūčių kontaktus, bet tikriausia namie, darbe nieko nerandu, jei yra laiko tai kitą savaitę atsiųsčiau.
Papildyta:
beje dar......turiu didelį prašymuką.......kiek pamenu pas mus buhalterė buvo, tai gal ji man galėtų pasufleruoti kokia sąskaitų korespondenciją mokant automobilio remonto (po draudiminio įvykio, draustas kasko) franšizę? būčiau lb lb dėkinga, nes įmetė čia mane kaip nemokantį plaukt į gilią balą ir turiu kapanotis, niekaip nerandu atsakymo kokia turėtų būti sąskaitų korespondencija gavus pvm s.f. ir apmokėjus franšizę.
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2011 07 13, 15:50)
pamiršau kuri ieškojo kas padarytų auskarus nuotakai. ten ne akmenukas o baltas pūstas stiklas, jeigu tokio nėra pirkti galima užsakyti pas stiklapūčius, akd padarytų ruošinukus auskarams, kažkur turėjau stiklapūčių kontaktus, bet tikriausia namie, darbe nieko nerandu, jei yra laiko tai kitą savaitę atsiųsčiau.
Papildyta:
beje dar......turiu didelį prašymuką.......kiek pamenu pas mus buhalterė buvo, tai gal ji man galėtų pasufleruoti kokia sąskaitų korespondenciją mokant automobilio remonto (po draudiminio įvykio, draustas kasko) franšizę? būčiau lb lb dėkinga, nes įmetė čia mane kaip nemokantį plaukt į gilią balą ir turiu kapanotis, niekaip nerandu atsakymo kokia turėtų būti sąskaitų korespondencija gavus pvm s.f. ir apmokėjus franšizę.

ten stiklinis karoliukas
Atsakyti
sakykit išmintingieji kurmiai...kas yra Kartotiniai projektai...čia iš namų projektų srities ,gal žinot, nes aš dar tik naujokas doh.gif ...
jau nereikia kurmiai pati radau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo miegutis: 13 liepos 2011 - 20:51
Miegat?
Nu gi marš dirbti
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 07 14, 07:35)
Miegat?
Nu gi marš dirbti

nugi pabudom rolleyes.gif , betgi nereikia čia triukšmaut unsure.gif juk žinai čia už visas tavi pluša biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnelyte @ 2011 07 13, 16:50)

kaip suprast "apmokėjus frančizę"?
gauni sąskaitą, apmoki, draudimas perveda mažiau, skirtumas ir yra frančižė
tavo nuostolis

O gal aš ką ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 14 liepos 2011 - 10:07
QUOTE(Daivulyte @ 2011 07 14, 10:05)
kaip suprast "apmokėjus frančizę"?
gauni sąskaitą, apmoki, draudimas perveda mažiau, skirtumas ir yra frančižė
tavo nuostolis

O gal aš ką ne taip supratau blush2.gif

gavom sąskaitą- patys apsimokam pvm ir frančizę, likusią remonto sumą tiesiogiai servisu apmoka draudimas..... va ir pasiklydau kaip tai aprodyti teisingai apskaitoje
Atsakyti
PVM-as - į atskaitą (D-2431), frančižė bus įmonės nuostolis, mažinantis pelną (D-6kl., pvz. 610), o kreditas - skola tiekėjams; bent aš tai taip kontuočiau
Atsakyti
QUOTE(Daivulyte @ 2011 07 15, 09:18)
PVM-as - į atskaitą (D-2431), frančižė bus įmonės nuostolis, mažinantis pelną (D-6kl., pvz. 610), o kreditas - skola tiekėjams; bent aš tai taip kontuočiau

ačiū taip ir padariau

ei merginos ar gali siuntinukas taip ilgai keliauti ar jau bus kur pakibęs vėl g.gif doh.gif
Atsakyti