QUOTE(Pireja @ 2011 07 24, 11:58)
Mergiona, suma nera didele, gal imanoma butu pasiskolinti is artimuju - seimos ar artimu draugiu.
Jei jau niekaip, tai tada reikia ziureti i banku siulomas palukanas ir salygas - ar imanoma "inesti" didesne suma ir taip sumazinti isiskolinima be jokiu papildomu "baudu".
Taciau jokiu budu nesusideti su greito kredito bendrovemis!
is artimuju nenoriu

Nes pasiskolint tai be problemu, bet vat grazint... labai sunku (nenori imt

) beto ir nejauciant realaus spaudimo grazint "grazinsi kada nors" taip visai ant sprando galima uzlipt ir pamirst nulipt
Va-va, man tos "greito keredito" irgi kazkaip baugu

O kas konkreciai su jomis negerai? nes mane tik baugina ju sukis: "PIRMA paskola nemokama" (reiskia jie 100% tikri, kad bus ir antra, ir trecia

)
QUOTE(karra @ 2011 07 24, 18:40)
mergiona

o kodel nenori pasiimti kreditines korteles?
Aciu, pasidomesiu, bet realiai abejoju kad man tokiai sumai duotu

Siaip, gera mintis jei nezinai tikslios sumos, kurios reikia. Yra tokiu paskolu, bet del kazko as ten nepraeinu, kazkada domejausi ir zinau kad man neduos. Nebent pasikeite kazkas.
QUOTE(Sophi @ 2011 07 24, 20:15)
Mano nuomone, 3000-5000 yra ta suma, kurią galima sutaupyti ir turėti "juodai dienai". Jei vis dėlto nėra tokios galimybės, labai abejočiau skolininko gebėjimu grąžinti skolą

Atmetus visus ekstra atvejus, tokią sumą skolinčiau tik 100 % patikimam žmogui
jei ja turi "juodai dienai" juk tai nepadeda nusipirkt kazko, tau reikalingo? Arba "juodai dienai" arba perki, juk taip?