Įkraunama...
Įkraunama...

Autokėdutės naudojimas vasarą

Sveiki,
nemaciau tokios temos, o pasidare dabar kaip tik aktualu..
maciau kad maxi Cosi turi vasarini uzvalkaliuka. Ar kas toki naudoja? ar verta pirkti, siaip nepigus ~90 lt. Raso kad vaikui patogiau kai karsta ir prakaituoja.
O as kaip tik pastebejau kad pas mus jau atsirado deme nuo prakaito ant autokedutes, kai nusvyra galvyte i sona miego metu..
Pasidalinkit kas naudoja. Ka manot apie tai?
aciu 4u.gif
Atsakyti
Mes naudojam, tikrai maziau prakaituoja. Jei bus ant didesniu keduciu pirkdama kedute irgi pirksiu toki uzvalkaliuka 4u.gif
Tik pirk sviesesnes medziagos, nes pas mus tamsiai melyna, labai matosi pukai kai velias.
Atsakyti
aciu uz patarima wink.gif
gal dar kas ka turetu patart?
Atsakyti
o kur tokius galima isigyti? ar prikote devetus, nes nauju kaina nezmoniska smile.gif
Atsakyti
Tikrai labai fainas daiktas tie užvalkaliukai thumbup.gif Visų pirma, kad medvilniniai, žymiai maloniau nei sintetinės (dažniausiai) kėdės, antra, išsitepliojus kėdutei nereikia nurenginėti jos apvalkalo, lengvai nuimamas ir išskalbiamas tik šis užvalkaliukas. Trečia, tinka ne tik Maxi Cosi, bet ir kitoms panašaus modelio kėdutėms. Na, o ketvirta, tai tikrai jų būna pirkti ir pas mus, gal labiau šiltuoju metu, ir kaina atitinkama, nes juk tai yra ne pirmo būtinumo prekė vis dėl to, o komforto rolleyes.gif Būna dar tokių medvilninių įdėkliukų (patiesaliukų), tai jie pigesni variantai.
Atsakyti
Mes naudojome. Labai patogu - kėdutė nesitepa, vaikas neprakaituoja. Tuo laikotarpiu, kai vaikas atpratinėjo nuo puoduko, pasitaikydavo bėdų miegelio metu. Jei užmigus kėdutėje nutikdavo bėda, užvalkalą lengvai išskalbdavau. Aišku, nedaug tokių atveju buvo, bet nežinau kaip būtų reikėję pačia kėdutę iššveisti, kad jokio kvapelio/dėmelės neliktų.
Atsakyti
Sveiki,

Turime maxi cosi pebble automobiline kedute. Naudojame jau du menesius, kudikis labai suprakaituoja, net ir trumpos keliones, iki 20 min metu.
Bandziau tiesti vystykla ir ranksluostuka, bet situacija negereja. Šiltai tikrai neprirengiu.
Nesuprantu, ar cia kedute kalta, ar visose taip.
Musu masina su kondicionieriumi, viduje nebuna per karsta.

Buciau dekinga uz pasidalinima patirtimi.
Atsakyti
Visose taip kedese. Kazkiek situacija turi gelbeti frotinis ranksluostukas/iklotukas. O jei negelbeja, neimkit i galva, svarbu slapio vaiko neiskelt is masinos, pries iskeliant permaut maikute, arba imt su visa kede, kad negaletu vejas perpust nugarytes slapios ir tiek.
Atsakyti
Mes naudojom natūralų kailį,nebuvo problemų.
Atsakyti
Dekui uz patarimus. Ranksluostukas nelabai pagelbejo, reiks dar koki kailiuka isbandyti g.gif
O tai keliones su juo iki minimumo apribojau, galvoju, vargsta vaikelis, o as tampausi visur unsure.gif
Atsakyti
dedu ranksluosti ties galva, o kitur- kad ir ka bedetum, vistiek nugara prisispaudus, nesivedina ir prakaituoja.
Atsakyti

Kai dabar tokie karščiai, labai aktualu, kad vaikas nekaistų kėdutėje. Mano mažoji sėdi beby confort 0-13kg kėdutėje ir visad būna šlapia nugarytė. Radau tokius įdėklus į kėdutes, gal kas bandėt, pasidalinkit ar verta pirkti, nepigūs
http://www.snape.lt/...eno-babies.html
Atsakyti