Įkraunama...
Įkraunama...

Tėčio Diena

QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 11, 15:37)
Taip, elgiasi kaip tėvas, myli vaikus,rūpinasi, o įdomu,  kodėl manote priešingai? g.gif

kur jūs išskaitėte kad manau priešingai?
Atsakyti
Niekada nesveikinau 4u.gif
Atsakyti
O as tai nupirkau geliu idaviau dukrytei ji pasveikino smile.gif smile.gif
Atsakyti
Vaikas dar per mažas, kad pats suvoktų, jog reikia sveikint...KAdangi tėčio dieną legaliai šiemet galėjau minėt pirmąkart - tai žmona irgi pamiršo ir likau nepasveikintas:)
Atsakyti
Turiu viena atmintije istrigusia Tevo diena. Atsimenu ja tokia: Tarp manes ir sesers 5 metu skirtumas. As jaunesne, zinoma mokykloje budavo musikos pamoku per kurias buvau ismokusi daina teciui. Ismokta daina visa savaite mokiau sese, ruosiames, repetavome kiema ant zolytes susedusios. Manau Tevo diena buvo isimintina ir teciui, nes kiek atmintyje istrige jis verke.
O kalbant kita tema, kad vaikas nepasveikina tecio nes dar to nesuvokia, manau cia yra mamos pareiga, teciui suteikti svente- jo diena. Turiu krikstadukra kuriai dar tik 2 menesiukai, bet ja pasirupino jos mamyte ir padare popierinia gelyte( popierine ilgiau laikosi ir + tevelis uzdarbiauja ne Lietuvoje)
Turedama savo vaiku visada jiems padesiu suteikti diena Teveliui. smile.gif
Nieko nenoriu izeisti, bet nesuprantu tu mamyciu kurios negali pasistengti del savo mylimuju. blush2.gif
Atsakyti
Nu jeigu tėtis mažiau svarbi ar iš vis nesvarbi šeimos dalis ,tai kam čia stengtis,sveikinti,parodyti,kad jis irgi svarbus nors šventės metu,ypač kai vyrai " striprioji lytis" ,jie gi supras ,jiems emocijų rodyti negalima,o čia tokis skystalas,kuris tik bobom tinka,gėlytės visokios,jiems gi bizoną tik kokį medžioti paduok.
smile.gif
Atsakyti
Aš nupirkau bilietą i nuotykiu parką, kur karstytis medžiais ir virvėmis galima kaip bezdžionėms. Pamaniau jam patiks blush2.gif , ir patiko lotuliukas.gif
Atsakyti
niekas nieko nesveikina, cia tik imitacija su ta tecio diena.
Atsakyti