QUOTE(ramune.v @ 2011 08 15, 08:40)
O kodel pastilazas netinka, kad bus per saldu? siaip tai tinka, as darau, bet skaniausiai man su baltu sokoladu jis 

pamaniau delto, nes per minkstas tortas gavosi kad taip sulaiciau




o siandiena ziuriu kad neblogai sustingo, tai gal ir tiktu tas pastilazas

bet kaskodel nesinori puosti jo, labai jau noriu paragauti ko greiciau

Papildyta:
QUOTE(Bijuna @ 2011 08 15, 08:56)
Sveikos. Žinau, kad kalbėta šimta kartu, bet kai nebuvo aktualu, tai ir neįsidėmėjau
....

nekepiau, tai ir negaliu patarti

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 15, 14:27)
as norejau paklaust, darem rafaelo su sese, ir jai sutrauke ta sviesta su kondensuotu, na kaip buvo mineta, as jai patariau viska perplakti iki standumo, jis gavosi toks tirtas ir jau gumuliuku nesimate, nzn ar blogai padariau taip patardama? gal pasikeicia skonis ar dar kas? aciu 

gal visa krema kai daret sutrauke ? nes kiek sviesta su kondensotu, tai viskas ok.
O rafaelui, dabar kaip dariau tai kai reikejo sujunkti sviestini krema su plakta gretinele, tai lig ziuriu kad kieteje, tai daugiau ir neplakiau, nes atrode kad toj sviestas bus


