As visad kepu rafaello biskvita 24 cm formoj, tada pjaunu i 4 dalis. Kepu ant 175 laipsniu, kadangi storas biskvitas issipucia. Ir kepimo milteliu dedu 2 saukstelius. O jei 26 cm formoj kepu, tada i 3 dalis pjaunu.
labas rytas, noreciau jusu paklaust apie slapia beze, pasakysiu viska kaip darau o jus pasakykit ar gerai, nes man papuostas tortukas para gerai laiko o paskui pradeda tizti... as isplaku kiausiniu baltymus iki putu, pilu cukru, vienu kartu ir dedu ant puodo su garais, puodas vis dar ant silpnos ugnies verda (ar tai gerai? ar man ji reik isjungt?) na tada plaku apie 7min. idedu citrinos rugsteles, ir toliau plaku apie 8min...nukeliu ir dar apie 4min plaku, viskas lyg ir gerai gaunasi, pasidedu as ant stalo viska ir darbuojuosi, o gal likusia beze reik det i saldytuva ir vel ja pasiimt kai svirkste pasibaigia? ar nieko, kad ant stalo laikau?
labas rytas
diskutavote apie Kirbės medutį,tai pabandžiau susilipdyti namie jį
skonis super,tik neturėjau gero peilio perpjauti biskvitui,tai vienas sluoksnis toks storesnis yra,bet skonis superinis
ir man tikrai jokia grietinė nesijaučia
nes aš dar ir vanilino įdėjau į kremą
paprastas,greit pagaminamas ir labai skanus
va gabaliukas ir jums prie kavos

diskutavote apie Kirbės medutį,tai pabandžiau susilipdyti namie jį





va gabaliukas ir jums prie kavos


QUOTE(Kristule05 @ 2011 08 21, 11:12)
labas rytas
diskutavote apie Kirbės medutį,tai pabandžiau susilipdyti namie jį
skonis super,tik neturėjau gero peilio perpjauti biskvitui,tai vienas sluoksnis toks storesnis yra,bet skonis superinis
ir man tikrai jokia grietinė nesijaučia
nes aš dar ir vanilino įdėjau į kremą
paprastas,greit pagaminamas ir labai skanus
va gabaliukas ir jums prie kavos


diskutavote apie Kirbės medutį,tai pabandžiau susilipdyti namie jį





va gabaliukas ir jums prie kavos


aha ir man labai patiko


o as dar noriu paklaust, kas butu jei i beze ipilciau zelatinos?

QUOTE(tinulia84 @ 2011 08 21, 11:28)
Manau gautumėte zefyrinį kremą, tik su juo puošti būtų labai problematiška, nebandžiau
QUOTE
o paskui pradeda tizti... as isplaku kiausiniu baltymus iki putu, pilu cukru, vienu kartu ir de
Manau dėl drėgmės, bandykite padidinti cukraus kiekį
Norejau kepejeliu konsultacijos - noriu dukriuko 2 m. proga paruosti torta, tik beda, kad normalaus (isskyrus pertepti pirkti biskvitai) nesu kepus. Tad ir kyla klausimas, koki torta rekomenduotumete kepti nepatyrusiai kepejai, kad tikimybe ji sugadinti butu maza arba tokios tikikybes isvis nebutu
Be to, kad skonis tiktu ir maziems pypliams


QUOTE(likta @ 2011 08 21, 12:38)
Manau gautumėte zefyrinį kremą, tik su juo puošti būtų labai problematiška, nebandžiau
Manau dėl drėgmės, bandykite padidinti cukraus kiekį
Manau dėl drėgmės, bandykite padidinti cukraus kiekį
aciu labai

QUOTE(Miolanda @ 2011 08 21, 12:34)
Norejau kepejeliu konsultacijos - noriu dukriuko 2 m. proga paruosti torta, tik beda, kad normalaus (isskyrus pertepti pirkti biskvitai) nesu kepus. Tad ir kyla klausimas, koki torta rekomenduotumete kepti nepatyrusiai kepejai, kad tikimybe ji sugadinti butu maza arba tokios tikikybes isvis nebutu
Be to, kad skonis tiktu ir maziems pypliams 


As pirmaji kepiau snikersa


QUOTE(gabijux @ 2011 08 21, 12:43)
As pirmaji kepiau snikersa
gavosi puikiai...o ir patinka jis ir vaikam, irsuaugusiem...o su cia esanciu mamyciu konsultacija, viskas tikrai gausis...tik drasiai klauskite 


as pirmaji taip pat snikersa kepiau bet vaikam jo nekepciau



QUOTE(egliuchiux @ 2011 08 21, 13:39)
as pirmaji taip pat snikersa kepiau bet vaikam jo nekepciau
vaikam kepu su varske ir vaisiais geriau
man paciai snikersas gana sunkokas skrandžiui toks tortas .. nes sviestinis kremas yra 



O kadvaikai ji dievina...be to man kazkaip nesijaucia tas sviestinis kremas...jis toks purus man gaunas, juk issiplaka gerai...na kaip kam
Pas mus per sventes irgi snikersa vaikai kerta net ausys lapsi
