Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip puosti tortus pyragus ir kitus skanėstus Nr66

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 08 03, 08:59)
dengiant reikia pradeti lyginti nuo kampu,o jus tikriausiai visus sonus  apglostot,o tik tada kampus?


bandžiau ir nuo kampų, bet man tos masės visviena per daug... nu dar nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(erikiuxxx @ 2011 08 02, 15:47)
SOS
as dar del snikerso blush2.gif  virsus turi buti teptas ganasu, tai ganasa dar sutepti sviestu pries mase dengimo ? ar kasko nereikia?

QUOTE(kirbe @ 2011 08 02, 15:53)
jeigu norit dengti mase-ganašo nereikia.....aptepat sviestiniu kremuku ir dengiat....

Na va, man taip pat buvo, dariau "Snikersa", tiksliai pagal recepta o kai reikejo puosti, supratau, kad kazkas ne taip g.gif, bet karamelinis ganasas jau buvo suteptas ant virsaus blink.gif
Na ir issisukau ax.gif Tortas skirtas šefo gimtadieniui, vyriškas, tai papuošimas tiko. Šokoladinę tvorele dariau pirma karta, tai visai thumbup.gif daresi, laikesi ir man ji patiko (kolegoms taip pat patiko blush2.gif )
Svoris 4,200 kg.
user posted image
user posted imageuser posted image
Man matyt nelemta papuošti torto pastilažu ar kokia kita mase, nemėgsta mano "užsakovai" masių verysad.gif
Galite kritikuoti, nebijau tease.gif new_russian.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Del dengimo, mergaites, jus nenorekit is pirmo karto apdengti lygiai graziai torta mase. ir is antro nepavyks, ir is trecio, galiu garantuot cool.gif tam reikia praktikos ir igudziu wink.gif mano makvynai visada budavo su bagazinem, nes niekaip neiseidavo graziai apdengti, kad mases neliktu, bet darant koki 30-a makvyna, pradejo sektis apdengti lygiai graziai be nukarpymu.
mano vyras juokiasi, prisimines kaip dar pernai, kai reikedavo mase apdengti torta, as zaizdavau gal valanda (neperdedu) kol ji apdengdavau, ir tai rauksles gaudavosi. dabar gi - 10 minuciu ir gatava, nes viskas ateina su praktika ir patirtimi. bandykit bandykit ir tikrai pavyks.
o kad butinai nuo kampu kvadratini pradet tvarkyt, tai cia kaip kam patogiau wink.gif
Atsakyti
drinks_cheers.gif su Spygliu,as jau dengiu ne trecia,ir niekaip neina be celiulito uzdengti doh.gif paskutinis jau buvo normalesnis smile.gif nors....kai paziuriu kitos merginos labai storaai ta "paklode"kocioja,tai gal tdl joms lygiai gaunasi g.gif
Atsakyti
QUOTE(astatortas @ 2011 08 03, 08:37)
Labas rytas smile.gif kaip matau nuobodoka be tortukų,aisku mano toli iki profių , bet nors tokių įkelsiu ax.gif 


Man labai grazus paskutinis tortukas, o tos raudonos gelytes ten bijunai ar kas, kaip jas daret 4u.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, darant ganasa, proporcijos 1:1, tai cia kaip? jei dedu viena dideli indeli grietineles, kiek tada sokolado? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 08 03, 10:32)
Norejau paklausti, darant ganasa, proporcijos 1:1, tai cia kaip? jei dedu viena dideli indeli grietineles, kiek tada sokolado? ax.gif

100g grietineles/100g sokolado...tai kiek gramu indelis grietineles, tiek gramu imat sokolado 4u.gif
Atsakyti
Astatortas, man pasktinis kvadratinis labai wub.gif kiti du irgi grazus, tik biski nelygmai sviecia unsure.gif
Atsakyti
Sveikos moterys,saunus torciukai !!!
As rytoj Rafaela tepsiu.Nusipirkau kokoso pieno ne sirupo,manau tiks sulaistyti biskvita.
jei as rytoj sutepsiu manau normalu jei puosiu tik penktadieni o valgysim sestadieni.
Atsakyti
Man iškilo klausimas - o Dr. Other želatina galėtų būti priskiriama prie stiprių ar tokių nelabai?
Atsakyti
QUOTE(Irme @ 2011 08 03, 08:32)
Norejau paklausti, darant ganasa, proporcijos 1:1, tai cia kaip? jei dedu viena dideli indeli grietineles, kiek tada sokolado? ax.gif

Prašau papasakot, kaip gausis? Man jis nesigauna pagal tą rec. Sudėjus viską 1:1. Ištraukus iš šaldytuvo jau būna kieta masė, kurios jau niekaip neiplaksi į kremą.
Atsakyti
QUOTE(tute28 @ 2011 08 03, 12:15)
Prašau papasakot, kaip gausis? Man jis nesigauna pagal tą rec. Sudėjus viską 1:1. Ištraukus iš šaldytuvo jau būna kieta masė, kurios jau niekaip neiplaksi į kremą.

aš dedu 200-250 grietinėlės ir 100 g šokolado..gaunas gerai... smile.gif
Atsakyti