Įkraunama...
Įkraunama...

Jaunatviniai spuogai

Mano dukra naudoja THE BODY SHOP TEA TREE priemones,veido šveitikli,prausikli,ir naktini,bei dienini krema.Kai pradejo naudoti visai neblogai buvo,o dabar kažkaip nieko gero,spuogu daug doh.gif
Gal zinot koki gydomaji kremuka ar tepaliuka,kad stebuklingai jie išnyktu smile.gif ?
Atsakyti
Veidą plauk ryte ir vakare su prausikliu, stenkis naudoti arba iš vis nenaudoti pudros. Jei labai beria nueik pas odos gydytoją, ji apžiūrės ir išrašys būtent tavo atvejui vaistų nuo spuogų. Nes ką čia siūlo gali tau netikti. Man taip buvo, tai prirašė visokio skysčio, naudojau jį kaip paskirta ir nuo to laiko nebėrė. Dar stenkis nevalgyti nesveiko maisto, ir gerti daug vandens, nuo jo labai gražėja oda. Sėkmės:)
Atsakyti
Labas visiems.
Kentėjau nuo spuogų ir aš, ieškodavau kas geriausia, pirkdavau visoskius tonikus, valiklius, antibiotikinius tepalus gan ilgą laiką, niekas nepadėjo, gal tuo tarpu sustabdydavo jų atsiradima, bet po kiek laiko, vėl tas pats pragaras...
Patarčiau kovojantiems su spuogais susimąstyti ne vien apie brangius prausiklius, tepaliukus ar maskuojamąsias priemones, bet ir apie valgomą maistą.. Maistas yra labai svarbus. Neveltui Hipokratas mokė: "Maistas turi būti vaistas, o vaistas turi būti maistas". mirksiukas.gif Viską, ką suvartojame, arba lieka mumyse, arba išeina skirtingais keliais. O išeina ir per odą.
Spuogų atsiradimą skatina riebus maistas, kiaušiniai, pieno produktai, bulvės, rūkyti gaminiai, šokoladas, kava, alkoholis. Patarčiau sveikiau ir saikingiau maitintis, valyti organizmą žalia arbata, išgerti 2-3 litrus vadens per dieną. Labai svarbu tik atsibudus ryte išgerti stiklinę vandens ant tuščio skrandžio - suveikia kaip kanalizacijos nuplovimas. biggrin.gif
Atsakyti
oi žmonės neklaidinkim vieni kitų kalbant apie jaunatvinius spuogus,nuo jokios mitybos jie nepriklauso ir nekankinkim paauglių, mes turėjom šią problemą. Ir maistą derinom, o jau vandenį kiekvieną rytą geriam ir į parą apie du litrus, o gal ir daugiau, ir nieko. Turim polinkį, turim riebią odą, kas padėjo tai tik vaistai stiprūs. Dabar kažkiek atsinaujino, stebėsim kaip toliau seksis. Dėl suaugusiųjų spuogotos odos tikrai neturiu kompetencijos, gal būt ir maistas įtakoja stipriau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauke: 11 lapkričio 2014 - 12:45
QUOTE(Okeliuka @ 2014 08 07, 09:45)
Labas visiems.
...
Patarčiau kovojantiems su spuogais susimąstyti ne vien apie brangius prausiklius, tepaliukus ar maskuojamąsias priemones, bet ir apie valgomą maistą.. Maistas yra labai svarbus. Neveltui Hipokratas mokė: "Maistas turi būti vaistas, o vaistas turi būti maistas".  mirksiukas.gif Viską, ką suvartojame, arba lieka mumyse, arba išeina skirtingais keliais. O išeina ir per odą.
Spuogų atsiradimą skatina riebus maistas, kiaušiniai, pieno produktai, bulvės, rūkyti gaminiai, šokoladas, kava, alkoholis. Patarčiau sveikiau ir saikingiau maitintis, valyti organizmą žalia arbata, išgerti 2-3 litrus vadens per dieną. Labai svarbu tik atsibudus ryte išgerti stiklinę vandens ant tuščio skrandžio - suveikia kaip kanalizacijos nuplovimas.  biggrin.gif


Labai pritariu. Dar pridėčiau, kad reikia valgyti kuo daugiau ŽALIŲ daržovių.


Atsakyti
QUOTE(Bees @ 2013 03 01, 20:33)
Mano paaugliuką taip pat kankino jaunatviniai spuogai. Bet buvo jau tikrai labai blogai - visas veidas vien pūliniai. Ko tik nedarėm, kur tik nesikreipėm. Kosmetologės - kiekviena savo priemones kiša, veido valymą darė, o tai dar pablogino situaciją. Beveik po pusantrų metų kreipėmės pas dermatologę, nors ir anksčiau buvom pas kitus, bet rezultatų nebuvo. Tai dabar galiu drąsiai parašyt schemą, kuri, manau, tikrai daug kam bus išsigelbėjimas. Ir čia yra tas "pigusis" variantas (mums siūlė ir kitą - LABAI brangų). Taigi:

1. Svarbiausia yra dieta - jokio šokolado, kavos, picų, čipsų ir pieno produktų, coca colų. Vartoti daugiau žuvies, daržovių, vaisių.
2. Nusiperkat žuvies taukų kapsules ir naudojat dvigubą dozę nei rašo ant pakuotės. Mes naudojam Mollers Dobbel Immunity Omega-3 su vitaminais A, D3, E. Šie tikrai geri. Reikės naudoti ne mažiau pusę metų.
3. Ryte-vakare veiduką prausiat prausikliu GARNIER Pure 3 in 1. Pats geriausias iš visų išbandytų. Ji užtepus ant veido reikia palaikyti kokias tris minutes, nes tai ir kaukė kartu.
4. Ryte po prausimosi veiduką tepat plonu sluoksneliu vaistukų "DUAC gelis". Vaistinėse kainuoja apie 40-50 litų, pigiausias Camelijoj.
5. Vakare po prausimosi veiduką tepat tepalu Akne BP5 (benzoylis peroxidum), kaina vaistinėse apie 30 Lt arba pagal receptą pagamintu tepalu, jei kas norės vėliau parašysiu sudėtį. Gaminant sumokėjom 12 litų.
6. Jeigu veidas ar netgi nugara labai stipriai išberti, reikės gerti antibiotikus Doxy-M-ratiopharm "Doxycyclinum". Maniškis gėrė visą mėnesį po tabletę ryte ir vakare.

Žinoma, reikėtų individuliai kreiptis pas gydytojus, bet mes keipėmės ir anksčiau, pataikėm gal pas nekokius specialistus, tai tik gaminamais tepaliukais patemplioti liepdavo ir jokio rezultato. O dabar tiesiog veidas gražutis, labai padėjo. Dabar vaikas laimingas. Todėl ir kitiems galiu rekomenduoti tokią schemą. Tik jeigu jau reikės antibiotikų, tai tikrai keipkitės bent jau pas šeimos gydytoją, kad įvertintų naudą ar riziką. Sėkmės, jei kam padės būsiu laiminga.

Nors senokai rašėt, bet gal užsuksit ir parašysit tepaliuko sudėtį ? 4u.gif
Prasideda dukrai paauglystė ir aišku, spuogai . Nenoriu užleist tos būklės, tad ieškau priemonių spuogų naikinimui.
Atsakyti
keliu temą 4u.gif
Sūnui tik 9,5m tačiau pasirodo tai yra "Ankstyvoji paauglystė" - tiek charakteryje, tiek ant veido ax.gif .
Prie nosies tokie labai smulkučiai balti spuogeliai. Plotas nedidelis. Bet labai matosi. Jis pergyvena.
Nenoriu, kad išplistų, galvoju kaip čia užbėgti už akių...

Atsakyti
QUOTE(Makarska @ 2013 08 22, 15:14)
Labai geras dalykas nuo spuogų RASOS veido valiklis su BHA ir AHA rūgštimis (12-14Lt). Net susikapsuliavę (neišsispaudžiantys) spuogai dingsta per savaitę  :super . Po to reiktų tepti ką nors drėkinančio. galima taip pat rinktis iš RASOS baltos serijos.

šitas?
vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

keliu temą 4u.gif Sūnui tik 9,5m tačiau pasirodo tai yra "Ankstyvoji paauglystė" - tiek charakteryje, tiek ant veido ax.gif . Prie nosies tokie labai smulkučiai balti spuogeliai. Plotas nedidelis. Bet labai matosi. Jis pergyvena. Nenoriu, kad išplistų, galvoju kaip čia užbėgti už akių...

 

 

Tai, kad tokio dalyko kaip uzbegti nera. Galima tik stengtis sumazinti ju kieki ir pasekmes.

Atsakyti

labas, papasakosiu savo istorija. spuogu atsirado 14 metu, dabar man 23. isbandziau sveitiklius, valiklius, kremus, daug ka, buvau pas dermatologe keleta kartu tai tepiau suspensijas ir kitus kremus pries akne. nuo ju man raudo oda atvirai kalbant o rezultatas vis gryzdavo i pradini. del raudimo nebezinojau ka daryti, net dariausi IPL lazerio proceduras nuo rozines tai galiu pasakyti IPL tikrai gerai veikia, tik va spuogai ir kremai nuo aknes vel viska sugadina.  pries puse metu uzsiemiau rimtai. dairiaus rugstini veido valyma klaipedoje Herkaus galerijoje. rezultatas iskart pasimate, ir su kiekvienu kartu vis gerejo oda grazejo ir demes likusios nuo spuogu isnyko. dariausi keturis kartus. atrodo viskas pasitaise bet veliau vel pradejo spuogai rastis. rimtai susirupinau, norejau issaugoti po rugstiniu veido valymu isgrazejusia veido oda, taigi stebejau save ka darau netaip. domejausi sveika mityba, istorijom kaip zmones isgyja is ivairiu ligu pakeite mityba, daugiau darzoviu, jokio slamsto, zalieji kokteiliai, kvieciu zelmenys ir kitas geris. pradejau vartoti daugiau sveiko maisto, nusprendziau atsisakyti saldumynu, susitvarke zarnynas, nebepute pilvo kiek anksciau. taciau nors praejo keli menesiai spuogu vis dar iskildavo, zinoma maziau bet.. tada atsitiktinai paziurejau dok filma apie pieno produktu zala (na jie istikro sukelia organizme daug negalavimu, vagia energija, net autoimunines ligas sukelia,  o tai jau yra baisu). taigi atsisakiau pieno surio varskes grietines visko kas is pieno (sausainiai  su sviestu isiskaito, bet saldumynai man jau fuu, ju  man nebereikia :D ). dabar praejo gal trys meneisiai kaip atsisakiau pieno produktu, nauju spuogu nebekyla, oda lygeja kaip pasiutus, veido poros mazeja, odos tonas tolygeja, inkstiru vis maziau, per laika matau kad ju visai neliks. gaila tik vieno, kad nesusiemiau anksciau. patarimas visiems kas turi bedu su akne, atsisakykite pieno produktu, baltymu tikrai rasite kituose maisto produktuose.

Atsakyti

Visų pirma, viskas išaugama, ar darai ką nors, ar ne :) Nežinau spuoguotų 80-mečių :)

Keletą mano patarimų, gal padės:

1. nemėtyt pinigų "suaugusių" moterų kosmetikai: nei brangūs prausikliai, nei tonikai, a nei kremai nepadės.

2. svarbu švara: užtenka švelnaus muiliuko veidui (tinka Tindi, Bobas ir pan.)

3. jeigu odą traukia nusprausus gal ir galima patepti  kažkuo, bet kalbant apie spuogus, tai vargu... kremas netui būti mandras, toks tik kaip pariebintojas šiek tiek (pvz. visai šeimai kažkas, gal).

Atsakyti