![biggrin.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/biggrin.gif)
Baltyminiai špinatų rutuliukai- saldūs
![user posted image](http://img208.imageshack.us/img208/1858/85934603.jpg)
![user posted image](http://img685.imageshack.us/img685/4485/83643074.jpg)
Receptas:
* 1 puodelis avinžirnių miltų
* 1 puodelis sojų miltų
* 1 puodelis migdolų miltų
* 100 g šviežių špinatų
* 1 valg. š. anakardžių sviesto ( galma dėti ir kitokį)
* 1 kiaušinis
* 1 valg.š. natūralaus medaus
* 1/2 arbat. š. malto imbiero
* 1/2 arbat. š. tarkuoto muskato
* 1 arbat. š. vanilinio cukraus
* 1/2 arbat. š. kepimo miltelių
* 1 žiupsnis druskos
Eiga:
Orkaitę įkaitinti iki 180 ° C temperatūros.
Dubenyje sumaišyti visus sausus produktus, išskyrus vanilinį cukrų.
Špinatus nuplauti, nusausinti ir peiliu smulkiai sukapoti.
Į dubenį sudėti sukapotus špinatus, įmušti kiaušinį, sudėti anakardžių sviestą, medų - viską gerai išminkyti.
Gautą masę pabarstyti vaniliniu cukrumi ir vėl minkyti iki vientisos masės.
Iš gautos masės suformuoti rutuliukus - jei tešla limpa prie rankų , tereikia šiek tiek sudrėkinti delnus šaltu vandeniu.
Rutuliukus sudėti ant kepimo skardos ir pastatyti kepti 15-20 minučių iki rutuliukai dailiai paruduos.
Skanaus
![mirksiukas.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/mirksiukas.gif)