Įkraunama...
Įkraunama...

Dominykas - mano ateitis.. pagaliau išvydo pasaulį

Kaip greit bėga laikas. Mums eina jau trečią savaitę, o atrodo tik vakar pagimdžiau savo saldainiuką Dominyką. 4u.gif Prasidėjo nuo to jog gimdymas buvo numatytas 7 liepa bet.. mažiukui buvo gerai pas mama ir jis neskubėjo. Pagaliau gavus siuntimą 11 liepos nuvažiavau i gimdymo namus. Guldyti kaip ir nenorėjo bet vis gi paguldę i patologini skyrių su žodžiais jei naktį nieko ne nuvyks tai ryte gimdymą kvies.
Naktį negalėjau užmigti nuo šono skausmu, 20 minučių paskaudo 40 minučių ramu, na taip ir miegojau..Ryte pasikeitus pamainai atėjo kitą daktare ir buvo labai nepatenkinta jog esu paguldyta kai galėjau laukti 41 savaites, bet aš labai paprašiau kad mane nors apžiūrėtu kaip ten ir kas. nuvedus i kambariuką daktare mane patikrino ir pasake jog atidarymas jau 4 cm ir paleido sakydama jog na dar anksti, reikia laukti.. bet praėjus kažkiek laikui pakvietė vėl sakydama jog mane nori apžiūrėti skyriaus vedėja.
Na ką.. vedėja buvo nustebinta kad aš dar ne gimdykloj nes jai buvo baisu jog labai daug vandienio yra matau jinai sunerimo. Viskas vyko staigiai, kaip tik atvažiavo vyras o man pasake suruošti daiktus ir greitai i gimdykla. Apsiverkiau nes pasimečiau.. nors taip laukiau smile.gif Kai su vyru atėjom i gimdykla sutikau pažįstama akušere jinai buvo ir per mano pirmagimi. Pasidarė ramiau. Bet vėl gi klaustukas, apžiūrėjus mane jinai irgi sunerimo ir pasake jog gimdymą priims pats skyriaus vedėjas. Išsigandau galvoju kažkas čia ne taip.
Atėjo Sk vedėjas ir visi buvo nustebę jog pas mane tiek vandenio daug, kai nuleido 12 valanda vandenis tai buvo daugiau nei 3 litrai.. Mačiau jog daktarai jų buvo du paskui atėjo dar vienas ir akušere buvo pasimetė bet man nieko nesakė. Sąrėmių stipriu kaip ir nebuvo, nes įleido atpalaiduojančiu vaistu savijauta buvo gera.Puse dviejų pajutau gan galingus sąrėmius tada priėjo visą komanda, vis galvojau jei gimdymas man toks lengvas tai kodėl jų tiek daug na ir tada jau dirbom, daktarai sake aš dariau. Antra valanda 15 minučių išgirdau verkimą savo angeliuko. Pažiūrėjus į vaiką jis buvo mėlynas kaip uoga. Man jo net nedave, pasakius jog reikia sutvarkyti placentą jinai neatšoko.. suleido narkoze aš užmigau.
Prabudus, pamačiau stovinti šalia vyrą o kitoj pusei gulėjo mano Dominykas. Tik paskui man ji paguldė. Atrodo baigėsi viskas liko tik džiaugsmas.. tiesa kita diena atneše nedarbingumo pažymėjimą nes man buvo komplikuotas gimdymas.. nieko nesupratau kodėl vat ir atsakymas..Atėjo rytas kitos dienos, aplanke pediatre, paklausus širdutė išgirdo stiprus užiesius ir dar širdeles klaponas neuždarytas. Palaukėm kol mus išrašys ir iškart su siuntimų i Santariškes pažiūrėti kodėl taip yra.. na ką čia viskas ir prasidėjo Kordiologe patikrino mus ir nustate sunkios stadijos įgimta širdies lyga Fallot Tetrada .. mane kaip žaibas užgavo, sedėjau pabalusi ir negalėjau suprasti kaip tai ir kodėl.. gal klaida, bet daktare tik patvirtino jog operuoti mažiuką reikia kuo skubiau, laikas iki 6 mėnesiu.. žinau kad būna ir baisiau, dabar daug skaičiau apie mūsų lyga, bet man tai buvo vis ne pasauli pabaiga.. tiek ašarų kol apsiraminom ir susitaikėm, žinau kad pasveiksim, pereisim viska ir busim stipri, bet nėra nei dienos kad nebūtų nuridėjus ašara. Važinėjam i ligonine kas savaite, būkle vidutinio sunkumo. ateiti Rugpjučio mėn susitikimas su chirurgu ir planuosim operacija. Aišku viskas priklauso nuo vaiko, kiek jis stipriai laikosi, dabar kaip ir viskas gerai, mažiukas ne dusta, ne melynuoja, negalima jokio krūvio..
Paskui supratau kodėl daktarai buvo tokie sunėrime, maža to kad vaikutis galėjo uždusti ir mirti negimes nes prigere vandenukų mano, todėl ir buvo toks mėlynas, jie dar ir mate jos su juo kažkas ne taip..
Daktaras pabaigoi pasake jog būtų užtekę paros kad vaiką prarasčiau, bet dėka dievui net nereikėjo kviesti gimdymą, nuleidus vandienius jis pats prasidėjo, ir laiko aš turėjau mažai, bet itilpau i man duota laika, pagimdžiau per 2val. Dabar tik liko nugalėti lyga kuri mus aplanke labai netikėtai ir tikrai išmuše iš vėžių.
Atsakyti
stiprybes ir praneskit kaip baigsis jums tenai verysad.gif
Atsakyti
sveikit,ir kuo greičiau! verysad.gif
tikiu,kad viskas susitvarkys. Stiprybės. console.gif
Atsakyti
Viskas bus gerai mirksiukas.gif Stibrybės,tikėjimo ir laimės 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sekmes jums ir stiprybes 4u.gif Tikiu, kad viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Didelis Jums ačiu už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
sveikiniminai didziausi sulaukus savo stebukliuko wub.gif ...vis sekiau ir stebejau Tavo busena liepinukese, nes musu terminas buvo tas pats nustatytas, ir tau gi buvau daug anksciau jau atsidarymas kaklelio, ir vis zadejo kad greit susitiksit...kaip as Tau baltai pavydejau, nes norejau as greiciau pagimdyti, nes buvau pervargus, bet kaklelis uzdaras vis buvo. bet pagimdziau anksciau, o tu dar sugebejai ir pernesioti biggrin.gif ...dabar svarbiausia stiprybes ir susitvarkyti Jums su sveikatele 4u.gif aukit ir bukit stiprus 4u.gif
Atsakyti
Stiprybes jums. Tikekit ir viskas bus gerai. Sekmes
Atsakyti
Kaip gaila mažiuko... Sveikit ir stiprėkit!
Atsakyti
Kad dievulis jums daug daug sveikatytės 4u.gif 4u.gif
Viskas bus gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Maziukai nors ir mazyciai, bet tikrai labai istvermingi ir stiprus, viskas susitvarkys, stiprybes!
Atsakyti
Ačiukas 4u.gif tikrai stiprybes reikia, žinau kad viskas bus gerai ir kitaip būti negali wub.gif
Atsakyti