QUOTE(irmulia @ 2012 06 21, 21:35)
tarškaliuk, o taip, čia ko tik nori gali primaišyti. Kitą kartą bandysiu su kokoso cukrumi ( jap, sveikas cukrus

) Datulės ar pan. kiek pakeistų skonį manau

būtų specifinis jų prieskonis.
dėl šaldytų uogų - taip kitam kartui buvo mintis panaudoti šaldytas , jas tiesiog su kokoso pienu ištrinti iki vientisumo - manau, jau tada masė gausis tirštesnė ir greičiausiai bus galima i škarto ragauti.
dėl aparato- šiaip tai apsimoka. Man ledų masė šį kartą suėjo kristaliukais todėl, kad buvo neriebi masė ir sakyčiau vandeninga ( braškės labai jau sultingos pakliuvo)- esant riebiai maisei, viskas ok
jei negaila pinigų, jau geriau rinktis brangų (kainuoja kelis šimtus eurų) bet tikrai gerą ledų aparačiuką, kurio nereikia kišti į šaldymo kamerą ir laikyti n valandų.
Taip, man siūlė neseniai kokoso cukrų. Įdomu, koks skonis. Apskritai, retai cukrų stengiuosi naudoti.
Dėl kristalų - pabandykite maišykle sutrinti šaldytas braškes, tuomet lėtai sukti pilant kokoso pieną. Tuomet nespės braškės savo sulčių išleisti.
Kol kas, deja savo,maniau, gerą maišytuvą sudeginau - per bananinius ledus
Dėl ledų aparato - manau, tuomet pataupysiu ir pakentėsiu. Nes jei tik pradžioje atšaldymo funkciją atlieka ir, vėliau, reikia šaldyti, manau, ne kas skiriasi, kaip paprastai paplakus ir užšaldžius. Man norisi tos tikros ledų konsistencijos.