Įkraunama...
Įkraunama...

Rūbeliai: iš turgaus /parduotuvės/ "2-ų rankų"?

Aš manau, kad kai kuriuos drabužėlius pirkti smagiau naujus, o ypač pačius pirmuosius, o kitus tikrai apsimoka pirkti iš antrų rankų, "skudurynuose" ir pan. Geriau geras, kokybiškas bet nenaujas negu brangus, naujas, bet nekokybiškas. Žadu jau neštumo metu karts nuo karto pereiti per pigių drabužiukų parduotuves, ir pirkti naujus gražius ir ten ir ateičiai. Nes kai reikės, jau gali ir nebūti. Aišku tie didesni tai mėnesiui, dviem į priekį ax.gif
Atsakyti
Pas mane tai maziausi rubeliai ir seses atiduoti ir pati pirkau devetuose. Aisku ziuriu, kad butu geros kokybes, nenutrinti. Lietuvos parduotuvese kainos nenormaliai sukeltos,o kokybe pasigirt negali.
Atsakyti
Neturiu kazkokiu nuostatu, tad rubelius pirkau ir naujus ir devetus, bet is praktikos ziurint deveti geresnes kokybes nei musu LT parduotuvese parduodami nauji 4u.gif
Atsakyti
Pirmuosius drabužėlius (ir ne tik juos - visus, kurie buvo arčiausiai kūno), kuriuos apvilkom gimdymo namuose ir kurie dabar guli sulankstyti prisiminimų dėžutėj - pirkau parduotuvėje. Dėvėtų tikrai nenorėčiau dėti schmoll.gif Nemažai atidavė dukterėčia. Ūgtelėjus ėmiau pirkt ir dėvėtų drabužių pardotuvėse.
Atsakyti
Kadangi, per išpardavimus galiu nusipirkti naujus rūbelius, kurie tiek pat kainuoja Lietuvoje padevėtų prekių parduotuvėse - tą ir darau. Bet jei labai patinka kažkoks daiktelis forumo skelbime, mielai įsigiju. Tikrai visada gavau labai prižiūrėtus daiktelius.
Atsakyti
sveikos mamytes, gal zinote kur galima klaipedoje isigyti is uzsienio parveztus naujus rubelius naujagimiams? Sake veza i visus miestus, tik kaip suzinoti kas:)
Atsakyti
Daug rūbelių gavau iš draugių. Kad iš parduotuvės pirkti, nereiškia, kad švaresni, ar geresni smile.gif
Atsakyti

 ! 
Skelbimai šiame skyrelyje draudžiami!
Komerciniai skelbimai draudžiami visame forume.
Atsakyti
Kai kuriuos drabužėlius pirkau naujus, o nemažai davė draugės, mažiukai daug atpylinėjo, tai bodžiukų esu pritrūkusi ir bėgusi pirkti, pirkau dėvėtus, labai geros kokybės, gražūs ir ryškūs kaip nauji, per du kartus gerai skalbyklė išskalbė. Batukus perku naujus, o kita man ir dėvėta tinka smile.gif.
Atsakyti