Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

Rekomenduojamų knygų sąrašiukas:
Shakti Gawain "Kuriamoji Vizualizacija"
Richard Webster "Kūrybinė vizualizacija pradedantiesiems"
Esther Hicks, Jerry Hicks "Prašykite ir jums bus duota"; "Traukos dėsnis"
Valerijus Sinelnikovas "Ketinimo galia", "Kelias link turtų arba kur užkasti lobiai"
Peter Kummer "Nieko nėra neįmanoma: konstruktyvaus mąstymo vadovas"
Rhonda Byrne "The secret"
Saulius Kanišauskas "Likimo anatomija (nestebuklingi stebuklai)"
Berger Barbara "Greitas maistas sielai"
Joseph Murphy "Tavo pasąmonės galia"
Lise Bourbeau "Klausykis savo kūno-geriausio draugo"
Vadim Zeland "Likimo valdymo galimybės. Transerfingas" (V pakopos)

"medicininiai tyrimai yra parodę, jog jei sugebėsite įsivaizduoti, kaip gyja jūsų sužeista kūno vieta, pats gijimas vyks greičiau. Jeigu galėsite įsivaizduoti kraujo cirkuliaciją ir šilumos pojūtį sužeistoje vietoje, ji gis greičiau, nes ir iš tikro toje vietoje bus geresnė kraujo cirkuliacija ir didesnė temperatūra."

Nurodos apie KV KV

Smagių pašnekesių ir svajonių išsipildymo visoms ! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Demetra_: 02 rugpjūčio 2011 - 10:55
Laba diena, gražią dieną smile.gif
Ačiū Demetrai už temą naują. Pažiūrėjau, kad praeitą irgi pati sukūrei.
user posted image
Atsakyti
Aciu uz nauja tema, ir fantastiska afirmacija : )

Kaip visada kabinu skrybele, ir spiriuosi i slepetes biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 rugpjūčio 2011 - 11:17
Jungiuosi ir as 4u.gif
Atsakyti
Ačiū už naują temą 4u.gif

Pratęsiu praeitoje temoje užvestą diskusiją dėl knygų.
Yra toks puslapis http://nemokamospdfknygos_lt/ . Mačiau yra ir audio knygų. Šiaip čia reikėtų už registraciją susimokėti kažkiek, bet nežinau ar verta. Jeigu reikia kokių knygų iš ten, tai sakykit. Aš esu susimokėjusi pinigus. Kai nori parsisiųsti ką nors, išmeta kitą nuorodą internete, kur įkelta knyga, tai vat galėčiau tas nuorodas ir Jums duoti smile.gif Tiesa, knygas leidžia siųstis kas 15 minučių.
Atsakyti
QUOTE(Dinastija @ 2011 08 02, 16:49)
Ačiū už naują temą 4u.gif

Pratęsiu praeitoje temoje užvestą diskusiją dėl knygų.
Yra toks puslapis http://nemokamospdfknygos_lt/ . Mačiau yra ir audio knygų. Šiaip čia reikėtų už registraciją susimokėti kažkiek, bet nežinau ar verta. Jeigu reikia kokių knygų iš ten, tai sakykit. Aš esu susimokėjusi pinigus. Kai nori parsisiųsti ką nors, išmeta kitą nuorodą internete, kur įkelta knyga, tai vat galėčiau tas nuorodas ir Jums duoti smile.gif Tiesa, knygas leidžia siųstis kas 15 minučių.

aciu. isirasiau i favoritus smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Minėja @ 2011 08 02, 13:38)
Jungiuosi ir as  4u.gif

ar ne Tu manes per AZ prasei knyguciu? smile.gif jei Tu, tai priimk mane i skype smile.gif
Atsakyti
Noriu pasidalint viena įkvepiančia dainele, aišku, norai žmonių būna ir kitokie, nei dainoje, bet pati idėja man labai graži, miela, šilta ir visokia kokia iki ašarų wub.gif Nemylintiems šunų geriau iškart nežiūrėt (nors... gal puiki empatijos pamokėlė?..)

http://www.youtube.c...h?v=-ePPd-EQ19U
Atsakyti
QUOTE(Keter @ 2011 08 02, 19:21)
aciu. isirasiau i favoritus smile.gif
Papildyta:
ar ne Tu manes per AZ prasei knyguciu? smile.gif jei Tu, tai priimk  mane i skype smile.gif

As. Jau itraukiau. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 02, 20:03)
Noriu pasidalint viena įkvepiančia dainele, aišku, norai žmonių būna ir kitokie, nei dainoje, bet pati idėja man labai graži, miela, šilta ir visokia kokia iki ašarų  wub.gif  Nemylintiems šunų geriau iškart nežiūrėt (nors... gal puiki empatijos pamokėlė?..)

thumbup.gif Super!
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 02, 19:03)
Noriu pasidalint viena įkvepiančia dainele, aišku, norai žmonių būna ir kitokie, nei dainoje, bet pati idėja man labai graži, miela, šilta ir visokia kokia iki ašarų  wub.gif  Nemylintiems šunų geriau iškart nežiūrėt (nors... gal puiki empatijos pamokėlė?..)

Miela dainele, aciu, kad dalinates. Kazkada as ir svajojau turet "puppy", o dabar tas pupis penkiu metus bambyzas, su kuriuo einant keliu, kai kurie pilieciai pakeicia ejimo krypti biggrin.gif wub.gif Myliu , dievinu!
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2011 08 02, 20:56)
Miela dainele, aciu, kad dalinates. Kazkada as ir svajojau turet "puppy", o dabar tas pupis penkiu metus bambyzas, su kuriuo einant keliu, kai kurie pilieciai pakeicia ejimo krypti  biggrin.gif  wub.gif Myliu , dievinu!

Situacija bei amžius analogiški biggrin.gif Bet reik antro biggrin.gif Musiet laikas ir tą susivizualizuot. Pirmosios norėjau taip, kad vien pagalvojus ašarom apsipildavau (jau visai suaugus beveik motera būdama), tai ėmė ir atsirado, tokia, kaip norėjau, gal net kiek geresnė, ir tuo laiku, kai, rodos, nei sąlygų, nei pinigų tam nebuvo... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2011 08 02, 20:24)
Situacija bei amžius analogiški biggrin.gif Bet reik antro biggrin.gif Musiet laikas ir tą susivizualizuot. Pirmosios norėjau taip, kad vien pagalvojus ašarom apsipildavau (jau visai suaugus beveik motera būdama), tai ėmė ir atsirado, tokia, kaip  norėjau, gal net kiek geresnė, ir tuo laiku, kai, rodos, nei sąlygų, nei pinigų tam nebuvo...  wub.gif

Kaip idomu. Kadangi tema apie svajones pasidalinkit istorija (bent trumpai) kaip ji atsirado ax.gif 4u.gif
Mes tai pries penkerius metus isejom su mama i miesta kaip ir kiekviena sestadienio ryta, apsipirkt, suniuku "pasiziuret", mamukas planavo nusipirkt basutes. Taigi irgi jau nebe mazamete budama isverkiau suns: ))) Dabar katik su tom "basutem" parejom is lauko lotuliukas.gif Pas mus buvo tik dalines salygas augint tokiam "objektui". As vienintele norejau suns... o ir siaip nezinojom, kad sunys is lauko gryzta iki pazastu issiklampoje purvynuose ir paprastas nuvalymas skudureliu nepadeda... ir dar daug daug ko doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 02 rugpjūčio 2011 - 20:59