QUOTE(AniMi @ 2011 08 04, 08:28)
Nenešiokit liemenuko, iškart vyriokas matys kaip pas jus tai nebus jokio šoko

Juokauju aišku. Na galima pabandyti tą krūtinę sustangrinti sportu. Manau kitaip čia nieko Jūs ir nepakeisit. Juk jei turit vaikelį ir tai, bet koks vyras supras, kad tikrai papuliai nebus kaip pas silikoninę lėlę.

čia jau Jūsų psichologinės bėdos, vargu ar forume pavyks jas išspręsti. Papų Jums nepakelsim...
O jeigu vyriokas nezino, kad turiu vaika? Tai jam tikrai bus sokas

As juk neilgamecio draugo noriu, o keletos smagiu naktu... Taip ir stovi akyse toks vaizdelis, kai nusirengia jo manymu labai seksuali moteris
QUOTE(mylimuke @ 2011 08 04, 16:38)
Būk visad viršuj
Nieko baisiau neisivaizduoju, kaip sekso metu buti virsuje arba "keturiomis"

Taip ir maskatuojasi i visas puses
Beje, dar pilna striju ant papuliu

Tai vaizdelio nepagerina, kaip kokios senos moteriskes, nors dar net 30 nera
Kas del sporto, tai as sportuoju, bet nepadeda. Kaip ir rase - nebera riebalinio audinio, tuo labiau kai esu kuda. Vienintele iseitis priaugti svorio, bet tada kompleksuosiu del kitu kuno daliu
Dar atsimenu kaip drauge pasakojo, kaip jai buvo su jos draugu, kai permiegojo pirmakart. Irgi issiskyrusi, turi vaikeli. Jos krutine isvis mazute. Tai ji liemenuka su padukais nesiojo. Tai sake, kad paskui jos draugas jai prisipazino, kad pirmakart "paciupinejus" nustebo, kur dingo papuliai
Papildyta:
Turbut as zinau, kodel as turiu ta kompleksa. Pries savo vyra nekompleksuodavau niekada, o ir blogio zodzio nera niekad pasakes. Bet jis mane idealia ir nelaike. O visi tie svetimi vyrai is mano isvaizdos nusprendzia, kad as esu ideali

Grazus veidelis, grazus uzpakaliukas, grazus plaukai, grazios manieros, is visumos ir papukai grazus... Bet taip nera, tai bijau, kad susidarytas ivaizdis "suartejus" isnyks

Juo labiau, kai nieko nenutuokia apie vaika ir t.t.. Vadinasi ir tikisi kazko tokio super ir po rubais