Įkraunama...
Įkraunama...

Agresyvus žmogus

esu kažkada per sodus su akmeniu rankoje ėjusi dėl viso pikto, nes prie vienos trobos gulėjo prastos nuotaikos šuo (palaidas), kuris kando į kiškas visiems praeiviams. laimė, neteko to akmens į jį mest.
nors šuniukus labai myliu, bet kad mane kramtytų irgi kažkaip nesinori schmoll.gif

o kas labiausiai siutina, kai kieme būriuojasi narkomanai su stafordšyrais ir užkabinėja praeivius. bash.gif: va tokius tai gun_bandana.gif:
Atsakyti
Auginu Labradora tai va as gyvenu 5 auksta bobules kurios kabinejosi prie mano suniuko 1 aukste, kai tik as suni isesdavau i lauka tai is dvieju bobuliu viena ispaskos eidavo ir bumbedavo " tipo mano suo derge laiptine" jai aiskinu pone mano suo reikalus atlikineja tik tai lauke tai paskui prisikabino, kad jis slapinasi ant pieveles ir joms matai smirda, na tada jau man nervai neatlaike ir pradejau rekti, kad pacios lauko duru gerai neuzdaro pijokai visokie apsika laiptine ir paskui ant mano suns bapkes meta, odel pieveles tai sakau as juk po jusu lamgais savo suns nesikdinu blin blink.gif ir beto ka suo pridirba ta ir surenku, o slapimo sakau dar negaliu surinkti, bet pofik jom jos vistiek kita diena ant manes puola, na tada isejo vyras suni pavedzioti bapses kaip visda puolimui buvo pasiruosusios, bet vyras su jomis pakalbejo biggrin.gif tai dabar nebeisgirstu nei vieno zodelio neigiamo apie savo suneli. Kaip as sakau neturi bapses ka veikti ir kas svarbiausia as viska sutvarkau ka maniskis pridirba wot.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo coliukee: 03 vasario 2008 - 14:14
QUOTE(Koxamte @ 2008 02 03, 14:07)
Man ir teko susidurti su agresyviu zmogum  verysad.gif  buvau paleidus suniuka kieme pasilakstyt ir aplojo kaimyna, bet nepuole, o jis isgeres truputi buvo pasilenke ir mete akmeni i mano suniuke (galvyte praskele) cray.gif tai as is to pasiutimo ji visokiais zodziais negraziais isvadinau, net kaimynai islindo pasiziuret kas cia vyksta  hihihi.gif tai nuo tos dienos su juo net nesisveikinu.... juos pacius pritrekst reik kad taip ziauriai elgiasi su gyvunais  bash.gif  bash.gif  bash.gif As uz gyvunelius!!!

O aš-už vaikučius mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(coliukee @ 2008 02 03, 15:11)
Auginu Labradora tai va as gyvenu 5 auksta bobules kurios kabinejosi prie mano suniuko 1 aukste, kai tik as suni isesdavau i lauka tai is dvieju bobuliu viena ispaskos eidavo ir bumbedavo " tipo mano suo derge laiptine" jai aiskinu pone mano suo reikalus atlikineja tik tai lauke tai paskui prisikabino, kad jis slapinasi ant pieveles ir joms matai smirda, na tada jau man nervai neatlaike ir pradejau rekti, kad pacios lauko duru gerai neuzdaro pijokai visokie apsika laiptine ir paskui ant mano suns bapkes meta, odel pieveles tai sakau as juk po jusu lamgais savo suns nesikdinu blin  blink.gif  ir beto ka suo pridirba ta ir surenku, o slapimo sakau dar negaliu surinkti, bet pofik jom jos vistiek kita diena ant manes puola, na tada isejo vyras suni pavedzioti bapses kaip visda puolimui buvo pasiruosusios, bet vyras su jomis pakalbejo  biggrin.gif  tai dabar nebeisgirstu nei vieno zodelio neigiamo apie savo suneli. Kaip as sakau neturi bapses ka veikti ir kas svarbiausia as viska sutvarkau ka maniskis pridirba wot.



panasi situacija-irgi gyvenu penktame aukste, bet turime kaimyne, kuri i akis nieko nesako, bet nupila tokiu zvilgsniu, kad pagaugais oda nueina. Ir apskritai jau geriau rektu, nes tada gali atsikirsti, o cia eini ir lauki ka uz nugaros tokia gyvate gali padaryti. Nes jau keli kaimynai ispejo, kad ji grasinosi "kad ji nepakaencia sunu ir jos laiptineje nebus nei vieno suns -ji jau pasistengs", nors mano suo nei loja, nei tersia. Bet tai moterai su hormonais viduramzy negerai....visada susiraukus, nesisveikina, nuolat nepatenkinta, turbut del jos visu bedu gyvenima kaltas tik mano suo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kopytė: 28 vasario 2008 - 11:09