Įkraunama...
Įkraunama...

Nėščia už vairo - ar saugu ?

Labas visiems skaitantiems tokia smagia rubrika.
As esu nescia ir vairuoju. Ar jusu nuomone, tai labai nesaugu g.gif Nes susilaukiu labai daug priekaistu, kad neva esu neatsakinga, kad rizikuoju vaikuciu ir t.t.
Atsakyti
turbut lygiai taip pat nesaugu kaip ir nenesciai. aisku, esi jau atsakinga ne tik uz savo, bet ir uz leliuko gyvybe, bet tai nepadidina rizikos vairuojant. galbut paskutiniais menesiais (as pati jau 6ta menesi nescia) nera labai patogu, taciau ka daryti, jei, pvz, man nera kitu salygu kur nors nusigauti??? pas mus beveik nera visuomeninio transporto ir atsisakyti vairuoti man butu per didele prabanga ax.gif
Atsakyti
Pati vairavau nuo pirmos iki paskutinės nėštumo dienos, bet nesulaukiau tokių komentarų unsure.gif . Jei pati jautiesi saugiai už vairo - mažiau paisyk, ką kiti šneka mirksiukas.gif .
Beje, bandžiau važinėti į darbą autobusais, po kelių tokių dienų man vyras uždraudė daugiau taip rizikuoti biggrin.gif (vasara, sausakimšas autobusas, supratingų žmonių nerasta).
Ir dar...vairuodavau tik aš, nes vyras buvo šviežiai "iškeptas" vairuotojas ir aš tame įžvelgiau riziką cool.gif .

Papildyta:
QUOTE(Kameja_x @ 2006 03 09, 21:58)
turbut lygiai taip pat nesaugu kaip ir nenesciai. aisku, esi jau atsakinga ne tik uz savo, bet ir uz leliuko gyvybe, bet tai nepadidina rizikos vairuojant .

Šiaip padidina mirksiukas.gif . Ištirta, kad nėštumo metu sulėtėja reakcija 4u.gif Todėl turi būti atidesnė smile.gif
Atsakyti
Vairavau iki 7 mėnesio. Būčiau vairavusi ir ilgiau, bet nebebuvo reikalo- visur nuvešdavo rolleyes.gif
Atsakyti
As net pati gimdyti nuvaziavau lotuliukas.gif Aisku pati dar nezinojau,kad mano aukselis jau po poros valandu bus ant mano ranku bigsmile.gif
Atsakyti
O as budama 8men nescia teises issilaikiau ax.gif Ir tetis ateme raktelius paskutinem savaitem jau neleido vairuoti... Ale kai nematydavo, tai ir varynedavau.. O po gimdymo sedau uz vairo po savaites ax.gif
Atsakyti
pravažinėjau visą neštumą ir net avariją apturėjau. ir gimdyti važiavau beveik pati. t.y. nuvažiavau į ligoninę ir paguldė. pagimdžiau kitą dieną. ir tolesnes keliones atlaikydavau. bandžiau važiuoti kartą su autobusu į darbą, bet autobusas buvo sausakimšas ir aš nualpau. tuom ir pasibaigė mano klajonės visuomeniniu transportu
Atsakyti
vairavau iki 8 nėštumo mėnesio,vėliau visur vežiodavo,o po gimdymo irgi greit sėdau už vairo.
Atsakyti
Visą nėštumą važinėjau.8-ą mėn. nėščia parvairavau naktį visą Švediją, o paskui Estiją, Latviją.Nesijaučiau nei per daug rizikuojanti, nei ko bijojau.
Atsakyti
QUOTE(zombiuke @ 2006 03 09, 20:22)
kad neva esu neatsakinga, kad rizikuoju vaikuciu ir t.t.

tai gal būsi neatsakinga ir tada kai leliukas jau mašinoj bus? g.gif doh.gif

Atsakyti
QUOTE(NERA @ 2006 03 11, 22:58)
Visą nėštumą važinėjau.8-ą mėn. nėščia parvairavau naktį visą Švediją, o paskui Estiją, Latviją.Nesijaučiau nei per daug rizikuojanti, nei ko bijojau.

As taip budama nescia viena masinoj vaziavau pro Svedija, Estija, Latvija...
Siuo metu esu nescia vairuoju, man tai atsipalaidavimas, aisku nesaugumo jausmas visada yra...
Atsakyti
Na aš nėščia dar nebuvau, bet manau vairuosiu tikrai. Nėštumas ne liga.
Lygiai taip pat pavojinga vaiką vežtis mašinoje.
Na nebent butų labai nepatogu, jei nugarą skaudėtų ar pan.
Atsakyti